28.3.12

Όταν η πληροφόρηση είναι …. άλλα αντί άλλων …


From HEIL GAP ( or mind the GAP )


Το επίμαχο κείμενο άρχιζε « Είναι πολύ σημαντικό στους καιρούς που ζούμε να ερευνούμε προσεκτικά κάθε σημαντικό γεγονός που ακούμε να συμβαίνει γύρω μας.
Δυστυχώς τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο » …. εν Ελλάδι , ελέγχονται σε ποσοστό άνω του 90% από τις κυρίες και … τους κυρίους … με τις δέκα διαδικτυακές εφημερίδες.
Κάποιες από αυτές ….. αναμεταδίδουν συνεχώς αντιστασιακά άρθρα και αρθρακια …. ξερνώντας ανεύθυνα τις όποιες υπερβολές κατά το δοκούν ….. αναφέρονται με λεπτομερειακή εμμονή στις λέσχες bilderberg και τις τριμερείς επιτροπές κλπ … αλλά συστηματικά παραφράζουν τα κηρύγματα κατά του σιωνισμού … ενώ με προδοτική αδιαφορία … υποκρίνονται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το Ισλάμ …. έχει πλέον κατακλύσει την Ευρώπη ……. ότι το Ισλάμ είναι η νέα ιστορική σελίδα που άνοιξε για την Ευρώπη …..
Και ενώ δίχως μια δεύτερη σκέψη παίρνουν πολιτική θέση σε θέματα εθνικού επιπέδου …. διστάζουν πολύ …. και τελικά δεν ανεβάζουν ποτέ …. κάποιο άρθρο που θιγεί κάποιον π.χ. ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ …..
( τι να χαλάσουμε τις σχέσεις μας τώρα ; … και μετά ; …. οι δήμοι και κοινότητες της ΑΤΤΙΚΗΣ ; ) ….


Φυσικά ποτέ δεν ανεβάζουν και μια σοβαρή καταγγελία. στο « ευρύ δίκτυο τους »…. π.χ. σαν αυτό το άρθρο του defencenet που διάβασα το πρωί (χθες) από την παρέα του : http://www.netnewsgr.gr/2012/03/psi_26.html«Τα νοσοκομεία καταγγέλλουν ότι τα "λήστεψε" το κράτος τη μέρα που έκλεινε το PSI!»
Το όποιο αναφέρεται …. στην κλοπή του 70 % των καταθέσεων των νοσοκομείων …. για την ακρίβεια … τα κατατεθειμένα χρήματα των νοσοκομείων … προς εξόφληση των υποχρεώσεων των προς τους προμηθευτές νοσοκομειακού υλικού ….
Καταθέσεις προς εξόφληση οφειλών που σύμφωνα με το νόμο ….. έπρεπε κατατεθούν στην τράπεζα της Ελλάδος …. « ώστε να κλαπούν ( ; ) …. »
Διότι ο ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ κύριος προβοπουλος … την ημέρα λήξης του PSI ….θεώρησε καλό …. να τα μετατρέψει … τις καταθέσεις αυτές ….σε « ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου » ….
Δίχως να ρωτήσει κανένα ….. έτσι αυθαίρετα …
Έτσι …..διαλύοντας τα νοσοκομεία …. Βοηθώντας στην νεοταξικη ιδιωτικοποίηση των κρατικών νοσοκομείων
.H οικονομική κατάρρευση και η ιδιωτικοποίηση των φυλακών στην Ευρώπη και …. στην χώρα μας …. !
http://www.netnewsgr.gr/2012/03/h_24.html
http://external-guards.blogspot.com/2012/03/h-heil-gap-or-mind-gap.html( φυσικά πάντοτε και σε : 1greek , triklopodia , aorata-gegonota , xypnate-eleftheroi-ellines , mypanathinaikos κλπ )
Για την ακρίβεια , την είδηση την είχα ακούσει πρώτη φορά την παρασκευή στον 902 αριστερά στα FM …. σταθμό από τον όποιο ακούω τις μεσημβρινές ειδήσεις …. Και ….για όποιον ενδιαφέρεται …. κάθε πρωί διαβάζω σταθερά το http://hellas-orthodoxy … όπως επίσης … όποτε βρίσκομαι στην Αθήνα ….
παρακολουθώ και την ραδιοφωνική εκπομπή « Του μεγάλου Jimi Πανουση » ….
Και όπως έλεγε σήμερα (χθες) ο τζιμακος μας : ο Κουβέλης κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των δέκα μελών εκ του ελληνικού κοινοβουλίου , ώστε να «διεκδικήσει» την κρατική προεκλογική ενίσχυση του κόμματος του …. Δηλαδή να την διεκδικήσει … από την μείωση της σύνταξης της γιαγιάς και τα χαράτσι της ΔΕΗ που πλήρωσε ο παππούς …. δημοκρατικά πράγματα …..
Αντιθέτως , ο κα(η)μενος δεν ξεφτιλίστηκε , διότι αρνήθηκε να δεχτεί τον δέκατο βουλευτή του , ώστε να « διεκδικήσει » …τα « διεκδικούμενα του Κουβέλη ».
Αλλά δυστυχώς …. Αντί τέτοιων ειδήσεων ώστε να μαθαίνει ο κόσμος τα νέα …. Το ελληνικό διαδίκτυο βρίθει από @νοησίες : εξ ου και ο σημερινός τίτλος μας …. άλλα αντί άλλων ….
Όπως αυτή η ανάρτηση (;)… χα, χα, χα …. που έκατσε να ψάξει βαθύτερα …. την σφαγή στην Τουλούζη και βρήκε ότι :
Μέσω τέτοιων επιθέσεων δημιουργείται αίσθημα συμπόνιας προς τον εβραϊκό πληθυσμό και ψηφίζονται νόμοι εναντίον του "αντισημιτισμού" και του "ρατσισμού", οι οποίοι αποσκοπούν στο να φιμώσουν τις φωνές που ξεσκεπάζουν τα σχέδιά τους για Παγκόσμια Κυριαρχία.. ( …. Αχ … το μ@τι μου )
Και παρακάτω όπου …. η @ρλουμπα πάει …. πακέτο :
Παρόλα αυτά εγώ δεν θα αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι ο μουσουλμάνος δολοφόνος Mohamed Merah Merah εκπαιδεύτηκε από τις Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Ισραήλ …..
Επιτέλους μη μας τρελαίνετε … επιτέλους αντιληφτείτε ότι :
Η σφαγή των Εβραίων τα παιδιά στο σχολείο Ozar Hatorah στην Τουλούζη , μας παρουσιάζει με ένα τρομακτικό τρόπο την ενθυλάκωση των φονταμενταλιστών στην ευρωπαϊκή κοινωνία , αυτούς που τους βλέπουμε κάθε μέρα … που ζουν δίπλα μας.
«Η Σαρία (ο ισλαμικός νόμος ) υποχρεώνει τους ενήλικες άρρενες μουσουλμάνους που δεν έχουν κάποια αναπηρία , να συμμετέχουν σε Τζιχάντ.
Στις επιθέσεις Τζιχάντ , η υποχρέωση αυτή είναι δεσμευτική για όλους μέχρι να επιτευχτεί ο επαρκής αριθμός ατόμων που απαιτούνται για την εν λόγω Τζιχάντ επίθεση ».
Βεβαίως για την συγκεκριμένη επίθεση Τζιχαντ της Τουλούζης , δεν έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος/έρευνα και προπαντός …. καθίσταται λοιπόν σαφές ότι η δικαιοσύνη …. δεν έχει ακόμη αποφανθεί .
Πράγματι, δεν έχει καν αρχίσει αυτή η διαδικασία , αλλά από τις πρώτες πληροφορίες συνάγεται ότι ο δολοφόνος, Μοχάμεντ Merah, δεν ήταν ένας μοναχικός δολοφόνος.
Δεν ήταν ακόμη … ένας από τους μοναχικούς τζιχαντιστές που ακούμε τόσο συχνά .
Είχε πολλούς συνεργούς. « Και δεν ήταν όλοι τους μουσουλμάνοι ».
Μια ανάλυση της φύσης του εγκλήματος του και της ταυτότητας των συνεργών του, πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει με μια ερώτηση.
" Γιατί άραγε ο Merah βιντεοσκοπούσε το έγκλημά του; "
Γιατί μπήκε στον κόπο να κουβαλήσει μια βιντεοκάμερα στο λαιμό του και να κινηματογραφεί τον εαυτό του κυνηγώντας το οκτάχρονο Μίριαμ Monsonego , μέσα στην αυλή του σχολείου και πυροβολώντας το τρεις φορές της στο κεφάλι ;
Γιατί να τεκμηριώσει μέσα από το video την εκτέλεση του ραβίνου Jonathan Sandler και των δύο μικρών αγοριών του, το τρίχρονο Γαβριήλ και το εξάχρονο Aryeh;
Η πρώτη απάντηση είναι γιατί ο Merah θα καμάρωνε με τη δολοφονία των παιδιά των Εβραίων. Από εκεί και πέρα, ήταν βέβαιο ότι το έγκλημά του …. θα ενθάρρυνε εκατομμύρια ανθρώπων … βλέποντας τον να πυροβολεί … αφαιρώντας τη ζωή των εβραϊοπουλων ….
Πολλοί … κάπου αλλού …. θα πρέπει να εμπνέονται ΤΩΡΑ …. ώστε να επαναλάβουν τις πράξεις του.
Σίγουρα όμως ; …. Είναι η σωστή απάντηση αυτή ;
Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο του Ντάνιελ Περλ που αποκεφαλίστηκε το 2002.

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://1.bp.blogspot.com/_hxAB-6meR_g/TOcuCo_dhuI/AAAAAAAAKPI/_pnoaoINQ-Y/s400/ISLAM5.bmp
Παρόμοια βίντεο αποκεφαλισμούς των δυτικών ομήρων στο Ιράκ και αλλού, έχουν προβληθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Διαδίκτυο .
Η υπερηφάνεια με την οποία οι δολοφόνοι τζιχάντ αναλαμβάνουν τα εγκλήματά τους δεν εκδηλώνεται απλώς …. ως έργο που αποθανάτισαν με την φωτογραφική τους μηχανή.
Ο ταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού Νιντάλ Μαλίκ Χασάν , που σφαγιασε 13 Αμερικανούς στρατιώτες στο Φορτ Χουντ του Τεξας , το 2009, έδειχνε με φανερό καμάρι στην αφοσίωσή του στην τζιχάντ .
Κουβαλούσε επίσης επαγγελματικές κάρτες , στις οποίες ο ίδιος προσδιοριζόταν ως «SOA,» ένας στρατιώτης του Αλλάχ.
Η επιδειξιμανία και η κοινή συμπεριφορά όλων αυτών …. καθιστά προφανές ότι οι επιθέσεις τους … μόνο τυχαίες δεν ήταν …. ή ενέργειες μεμονωμένων ατόμων …. ή τρελών .
Είναι βέβαιο ότι όλες αυτές οι δολοφονίες ήταν μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος που επιδιώκει την υποταγή του δυτικού κόσμου και την υπεροχή της Ισλαμικής τζιχάντ. Και όλοι οι τζιχαντιστες ήταν πεπεισμένοι ότι οι ενέργειές τους εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κινήματος αυτού ….. και ότι θα πρέπει να θεωρηθούν ως ήρωες από τα εκατομμύρια των συμπατριωτών τους Μουσουλμάνους για τη δολοφονία αθώων « απίστων ».
Αυτή η κατάσταση είναι αρκετά κακή από μόνη της. Αλλά και οι απαντήσεις της Δύσης σε αυτό …. είναι πραγματικά επικίνδυνες. Οι απαντήσεις, μαζί με τα εγκλήματα …. απλώς εκθέτουν περισσότερο τον εαυτό τους στον διεφθαρμένο και επικίνδυνο χαρακτήρα της εποχής μας κάθε φορά, που ο κάθε Merah και οι όμοιοί του σε όλο τον δυτικό κόσμο , μας δείχνουν … ποιοι είναι …. και τι θέλουν.
Και κάθε φορά, που οι δυτικές ελίτ, κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στις κραυγές των δολοφόνων … καθώς αυτοί απευθύνουν έκκληση για την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού.
Αγνοώντας και αρνούμενοι να εκφραστούμε ανοιχτά για τους στόχους της τζιχάντ ….
την στιγμή που κάθε λογικός άνθρωπος …. εάν φυσικά κάποιοι έχουν απομείνει από αυτό το είδος ανθρώπου …. αντιλαμβάνεται ότι ο Merah είναι μόνο μέρος του προβλήματος ….
Όσον αφορά το Ανώτατο Δικαστήριο της Γαλλίας καλά ….. ποια σφαγή ; … ποια γενοκτονία αρμενίων ; ….
« Μην ενοχλείτε τώρα τον μουσουλμανικό επεκτατισμό » .
Εξάλλου η Δύση φαίνεται απρόθυμη να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του ριζοσπαστικού Ισλάμ , προάγγελου του θανάτου και της καταστροφής …. οι δυτικές αρχές και ελίτ αρνούμενες την υποκίνηση της τζιχάντ και δικαιολογώντας την ισλαμική βία …. απλά …. συμμετέχουν σε αυτήν ….
Στην περίπτωση του Merah, αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμη ασαφείς, έχει αναφερθεί ότι έλαβε εκπαίδευση τζιχάντ από την Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν και ότι συνελήφθη από τις αφγανικές αρχές.
Παρά τους δεσμούς του με την Αλ Κάιντα, (είτε) οι αμερικανικές (ή) οι γαλλικές στρατιωτικές αρχές …. αποφάσισαν ότι θα πρέπει να σταλεί πίσω στη Γαλλία,
ακόμη κι αν αποτελούσε σαφώς κίνδυνο για την γαλλική κοινωνία.
Τι τεράστια κοροϊδία . Η Γαλλική αστυνομία γνώριζε ότι το άτομο αυτό ήταν επικίνδυνο και μέλος του ριζοσπαστικού Ισλάμ …. και όμως, ο Merah είχε τη δυνατότητα να παραμένει ασύλληπτος.
Φανταστείτε τώρα τι γίνεται στην Αθηνά …. Φίλε PERI MAJESTIC …διαβάζω τα άρθρα σου …..
ΑΥΤΟ είναι το Ισλάμ. Αυτό είναι το σύστημα, που προσπαθεί να κυριαρχήσει στον κόσμο. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Δυτικοί όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν αυτό, αλλά το υποστηρίζουν !!!
Και μας εκπλήσσει το γεγονός ό, τι κάτι πάει λάθος με τις χώρες μας ;;;;;
Στις ΗΠΑ, οι συνεργάτες και οι διοικητές του Χασάν γνώριζαν τη συμπάθειά του για την τζιχάντ και τις συνδέσεις του με τον τζιχαντιστη ηγέτη Anwar al-Awlaki στην Υεμένη. Και όμως τον προήγαγαν συνεχώς … ώσπου … τον έστειλαν στο Φορτ Χουντ.
Η Συνενοχή της Δύσης σε αυτά τα εγκλήματα τζιχάντ δεν τελειώνει με την τέλεση τους.
Μαζί της φυσικά δεν τελειώνει …. « Ούτε η βλακεία » …. « Ούτε η προδοσία » ….
Ούτε θα τελειώσουν και τα ιδιωτικά δήθεν υπερ-ελληνικά ιστολόγια που αρνούνται να αναρτήσουν ένα άρθρο υπέρ της Ελλάδος …. ίσως γιατί θίγει …. κάποια αφεντικά τους στην βουλή .
Όπως π.χ.
«Ολλανδός Εκπρόσωπος καταγγέλλει την Τουρκία κατά τη σύνοδο του ΟΑΣΕ ... Διαβάστε το !!! triklopodia ».
http://www.triklopodia.com/2011/10/ollandos-ekprosopos-katangellei-tin.html
Τίποτα …. Δεν τελειώνει ποτέ αυτή η περιρρέουσα … κουτοπονηριά
Χθες … ανήμερα … της εθνικής παλιγγενεσίας … της 25 Μαρτίου ….. η τουρκική φρεγάτα αλώνιζε τις Ελληνικές θάλασσες ….. ενώ η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων … έδινε το γενικό πρόσταγμα στην παρέλαση ….. και κανένας … από αυτούς του μάγκες που ξεφυτρώνουν καθημερινά στο διαδίκτυο σαν τα ραδίκια …. δεν βρέθηκε να γράψει …. Ποια παρέλαση ρε ; …
Που είναι η περήφανη δημοκρατική ηγεσία του πολεμικού μας ναυτικού ;
Τι παρελαύνετε « ωρε » τέτοιες ώρες … αντί να προασπίζεστε την πατρίδα ;
Και που ; …. στο Σύνταγμα …. μπροστά στους τραπεζίτες της Goldman Sachs !
Κάποτε ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) , (λόγω των ανοικτών συνόρων στην λαθρομετανάστευση) σας είχε πει ότι « οι κλάρες και οι δάφνες σας … κάνουν μόνο για να βράσουμε φακή » .
Τώρα σας λέω ότι ούτε και για αυτό κάνουν …..
« Πάνε δυο χρόνια τώρα , που οι δάφνες σας … μαραθήκαν πια … »
Και μια και μιλήσαμε για Τουρκιά … είχαμε μιλήσει και για άραβες και εβραίους ….
Συνεχίζουμε με μια « αναμνηστική » φωτογραφία του πρώην πράκτορα της CIA του κυρίου Ray McGovern (αριστερά ) μαζί με συναγωνιστή του της free Gaza και τούτο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , καταδικάζοντας φυσικά την παράλογη απόφαση της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ για τον αποκλεισμό της Γάζας , από το ΙΣΡΑΗΛ και την ΑΙΓΥΠΤΟ , ως πολιτικά αντίποινα προς την εκλεγμένη κυβέρνηση της .
Και … όποιος έχει μυαλό … ας καταλάβει το τι αποτράπηκε τότε ….. και πως η Τουρκιά σταμάτησε τους τσαμπουκάδες για τα πετρέλαια στο Αιγαίο .
Όσο λοιπόν οι δεξιο-αριστερουλιδες … ενώ ηρνούντο να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε σχετικά με τον πράκτορα της CIA ….. χα, χα, χα …. μιλούσαν για πράκτορες της Μοσσάντ που αλωνίζουν στον Πειραιά και κάνουν τους ψαράδες με καλάμια χωρίς πετονιές ή δολώματα ….. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ …. τα … τσιράκια της Olympia.gr ; ….. στις 11 του Μαΐου του 2011 …. την ιδία στιγμή που η παράσταση αυτή έπαιζε «full» στα media , ένα πλοίο … που έφερε τη σημαία της Μολδαβίας , το MV Finch , άφηνε το λιμάνι του Πειραιά .
Ήταν το Πνεύμα της Ρέιτσελ Κόρι
Rachel Corrie
From Wikipedia, the free encyclopedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrieτης αποστολής (SRC). Στο πλοίο επέβαιναν 12 μέλη πληρώματος και επιβάτες :
7 από Μαλαισία, 2 από Ινδία, 2 Ιρλανδία και 1 Καναδά .
Φοβούμενοι , οι διοργανωτές της αποστολής (SRC) , είχαν επιλέξει ένα χαμηλό προφίλ και όχι μια μεγάλη εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης.
Δεν αποκάλυψαν ούτε δήλωσαν το πότε θα έφευγαν, ούτε πού θα πήγαιναν .
Αποδείχτηκε ότι ήταν μια καλή ιδέα. Σε αντίθεση με τον στολίσκο της Ελευθερίας ΙΙ, που επρόκειτο να πλεύσει προς τη Γάζα, το πλοίο “The Spirit Of Rachel Corrie” ήταν σε θέση να εγκαταλείψει το λιμάνι του Πειραιά, και να βάλει πλώρη για την Παλαιστίνη.
Στις 16 Μαΐου έξι μέρες αργότερα, το SRC εισήλθε στα Παλαιστινιακά ύδατα, προς μεγάλη έκπληξη των Παλαιστίνιων ψαράδων …. ζαλισμένων στη θέα ενός πλοίου γεμάτου από τα φαρδιά χαμόγελα των αλλοδαπών επιβατών του .
"Παλαιστίνη! Παλαιστίνη! ", Φώναξαν με έκπληξη δείχνοντας το νερό, σκεπτόμενοι πιθανώς ότι ο καπετάνιος είχε χαθεί.
"Εμείς πάμε για τη Γάζα!" φώναξε ένας από τους επιβάτες .
Γάζα;
Και άρχισαν να δείχνουν την περιοχή τους , κουνώντας, χαμογελώντας και φωνάζοντας «Γάζα! Γάζα! »
Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν . Κλπ … κλπ ……
Όλοι περίμεναν ότι σύντομα θα είχαν μια συνάντηση με το ισραηλινό ναυτικό…. εκείνη η στιγμή όμως ….ελάφρυνε την ατμόσφαιρα στο πλοίο.
Αλλά όχι για πολύ.
Το πλοίο συνέχισε την πορεία του μέχρι που οι επιβάτες και το πλήρωμα είδαν δύο ταχύπλοα από το ισραηλινό ναυτικό να έρχονται προς το πλοίο.
«Έρχονται», είπε η Jenny Graham, η ιρλανδέζα ακτιβίστρια.
Άρχισε να κάνει μια κλήση με ένα δορυφορικό τηλέφωνο, όταν ακουστήκαν οι πρώτοι προειδοποιητικοί πυροβολισμοί .
Οι μισοί από τους επιβάτες έτρεξαν για κάλυψη … σε ένα κλειστό χώρο στο κατάστρωμα. Οι άλλοι επιβάτες και μέλη πληρώματος μπήκαν μέσα στη γέφυρα.
Το ισραηλινό ναυτικό επικοινώνησε με τον καπετάνιο, Abd Jalil bin Mansor , ο οποίος εξήγησε ότι το πλοίο μεταφέρει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και ότι δεν υπήρχαν όπλα στο πλοίο.
Του ζητήθηκε να γυρίσει .
Αρνήθηκε.
«Έχω εντολή να πάω στη Γάζα.»
youtube SPIRIT OF RACHEL CORRIE
Εν τω μεταξύ, δεχτήκαν άλλους τρεις γύρους προειδοποιητικών βολών
Από εκεί ….. κανείς δεν μπορούσε να δει από που έρχονταν και που πήγαιναν οι "προειδοποιητικές βολές" .
Στη συνέχεια ακούσαμε το ισραηλινό ναυτικό … ουρλιάζοντας προς τον πλοίαρχο, «Γύρνα! Γύρνα τώρα ή θα πυροβολήσω! »
Ο καπετάνιος υπάκουσε. Το πλοίο άλλαξε πορεία .
Στη συνέχεια, ο αιγυπτιακός στόλος , που ποτέ δεν είχε προσέξει εάν το πλοίο εισέρχονταν ή εξέρχονταν στα νερά τους, ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες εκκλήσεις από το ισραηλινό ναυτικό , και , τους ζήτησε να σταματήσουν .
Καθώς το πλοίο οδηγήθηκε πίσω στα αιγυπτιακά νερά, οι Ισραηλινοί ευχαρίστησαν τους Αιγυπτίους για τη συνεργασία τους στην πολιορκία .
Το Spirit Of Rachel Corrie κρατήθηκε στο χώρο αναμονής του Ελ Αρίς- (Λιμάνι στην Αίγυπτο) για επτά εβδομάδες. Το πλοίο προσπάθησε να επιστρέψει στη Γάζα μέσω των Αιγυπτιακών υδάτων μια εβδομάδα μετά την πρώτη προσπάθεια του.
Όμως συνοδευόταν εκτός των αιγυπτιακών υδάτων από το αιγυπτιακό ναυτικό , που είχε παραγγείλει στον καπετάνιο να κατευθυνθεί προς τα διεθνή ύδατα .
Το πλοίο που αντιμετώπιζε τεχνικές δυσκολίες …. τελικά οδηγήθηκε πίσω στο χώρο αναμονής στο Ελ Αρίς .
Οι άνθρωποι επί του σκάφους έδειξαν τεράστια αλληλεγγύη για αρκετές ημέρες, αρνούμενοι να το εγκαταλείψουν σε μικρές ομάδες … είπαν « ή όλοι ή κανένας »
Τελικά επετράπη στα αρχικά μέλη του πληρώματος και όλους τους επιβάτες να φύγουν από το πλοίο στις 3 Ιουνίου, 18 ημέρες μετά την είσοδό στα Παλαιστινιακά νερά.
Νέο πλήρωμα ήρθε και το σκάφος παρέμεινε στα αιγυπτιακά νερά για άλλο ένα μήνα.
Στις 6 Ιουλίου, το φορτίο εκφορτώθηκε και λίγο μετά, στις 12 Ιουλίου παραδόθηκε στη Γάζα. Το φορτίο, ωστόσο, δεν παραδόθηκε στη Γάζα μέσω του σημείου διέλευσης της Ράφα. Το φορτίο μεταφέρθηκε στη Γάζα μέσω του Καρέμ Σαλόμ, του Ισραήλ.
Έτσι για την ΙΣΤΟΡΙΑ , …. Από τον HEIL GAP ( or mind the GAP )

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος1/4/12, 1:33 π.μ.

  GEIA SOU FILE MOU , TO PARAKATO ARTHRO MOU DEN GNORIZO EAN TERIAZEI GIA TA BATHI TIS PSYXIS ....

  EGO NOMIZO POS DEN TAIRIAZEI ....

  ALLA MPOREIS ANETA NA TO DIAVASEIS .... PISTEVO OTI THA SOU ARESEI

  Οι Τούρκοι πυρπολούν συστηματικά τα χριστιανικά κτίσματα στη Βιέννη .


  From HEIL GAP (or mind the GAP) .

  http://www.netnewsgr.gr/2012/03/blog-post_1465.html


  http://heilgapormindthegap.blogspot.com/


  http://www.triklopodia.com/2012/03/oi-tourkoi-pyrpoloun-systimatika-ta.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή