Powered By Blogger

30.4.12

Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;




From HEIL GAP (or mind the GAP )
Μνημόνιο : … δηλαδή … τότε που οι banksters του ΔΝΤ έρχονται και προσφέρουν τεράστια δάνεια προς τη χώρα … στερώντας της ακολούθως όλα τα περιουσιακά της στοιχεία … προσφέροντας τα στις δυτικές εταιρείες που ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας HEIL GAP *
Και ενώ η Ρωσία ζητά να στείλει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου … ο πασοκος βουλευτής Πέτρος Ευθυμίου ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που είχε αμφισβητήσει ανοιχτά τις ρωσικές εκλογές … τώρα έχουμε και τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ … τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή , ο οποίος μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 … αναφέρθηκε « σε κάποιους» … οι όποιοι συνειδητά απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό ότι το επιτόκιο των δανείων που έλαβε η χώρα μας στο 2ο Μνημόνιο είναι κυμαινόμενο και όχι σταθερό … ενημερώνοντας μας ότι αν συνυπολογιστούν όλες οι ρήτρες στη βάση των οποίων υπολογίζεται το επιτόκιο από το ΔΝΤ τότε αυτό δεν είναι 3,15% αλλά πολύ κοντά στο 4%.
Ως φαίνεται …. θεωρεί ότι …. είμαστε ηλίθιοι … και πρέπει να δεχτούμε ότι …. αφότου ο κύριος Κουρουμπλής μπήκε στην κολυμπήθρα του τΣΥΡΙΖΑ …. ξεπλύθηκαν όλες οι αμαρτίες τουκαι μαζί με αυτές ... το
ότι προ διετίας ψήφισε και εκείνος το μνημόνιο ΕΝΑ ! …

Γιατί άλλο είναι το μεσοπρόθεσμο και άλλο το μνημόνιο ένα του Μάιου του 2010 , το όποιο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- κ. Κουρουμπλής , το ψήφισε με χέρια και με πόδια …. αυτό δηλαδή που απέκρυψε να αναφέρει στην συνέντευξη του (!) … χα, χα, χα … θα ξέχασε ότι το ψήφισε βρε HEIL GAP … πως κάνεις έτσι ;
( και η χοντρή πλακά είναι ότι το 1ο Μνημόνιο του κ.Κουρουμπλή
είναι επίσης κυμαινόμενου επιτοκίου ….. τρελαίνομαι-ιιιιιιιιι )
Οι τραγικές συνέπειες που επακολούθησαν την προδοσία που άνοιξε την .... πόρτα στους banksters …. μας σακάτεψαν !
Μονό που δεν άγγιξαν τον τυφλό βουλευτή , που ως φαίνεται έχει εθιστεί στα βουλευτιλίκια , αλλά σημάδεψαν μόνο τους αγνούς και τίμιους Έλληνες πατριώτες …ανεξαρτήτως της πολίτικης των ιδεολογίας …
Όλες αυτές η προδοτικές ψήφοι … κάποιους από εμάς τους έσπρωξαν μέχρι και το απονενοημένο διάβημα …την αυτοκτονία.

ΑΘΗΝΑ, 28 Απριλίου (Reuters) - Με Erik Kirschbaum . Τη Δευτέρα , ένας 38 χρόνος , καθηγητής γεωλογίας κρεμάστηκε από μια λάμπα στην Αθήνα , την ίδια μέρα που ένας 35-χρονος ιερέας αυτοκτονούσε πηδώντας από το από το μπαλκόνι του στη βόρεια Ελλάδα.
Την Τετάρτη , ένας 23-χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι .
Σε μια χώρα που είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, μια αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών στον απόηχο της οικονομικής κρίσης έχει συγκλονίσει το Μεσογειακό αυτό έθνος – λίγες ήμερες πριν από τις εκλογές στις 6 Μαΐου.
Ο ιδιαίτερα φρικιαστικός θάνατος του φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα , ο οποίος αυτό-πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε μια κεντρική πλατεία Αθήνας … λόγω της αξιοπρεπείας του απέναντι στην φτώχεια …. ήταν η πιο δραματική αντίδραση που προήλθε από μια κρίση που έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπων να χάσουν τις δουλειές τους .
Ορισμένοι ειδικοί γιατροί λένε ότι αυτές οι αυτοκτονίες έχουν τη μορφή πολιτικής αυτοκτονίας … είναι μια αντανάκλαση της αυξανόμενης απελπισίας και αίσθηση της αδυναμίας..
"Η κρίση έχει προκαλέσει μια αυξανόμενη αίσθηση της ενοχής ,
ή … απώλεια της αυτοεκτίμησης και ταπείνωση για πολλούς Έλληνες," λέει στο Reuters ο Νίκος Σιδέρης, κορυφαίος συγγραφέας και ψυχαναλυτής στην Αθήνα.
 «Οι Έλληνες είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι ένα βάρος σε κανέναν και σήμερα υπάρχει αυτή η αυξανόμενη αίσθηση της αδυναμίας. Ορισμένοι αναπτύσσουν μια στάση η οποία οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Αυτό όμως που βρίσκεται πίσω από την αύξηση των αυτοκτονιών και αποπειρών αυτοκτονίας είναι κάτι νέο για εμάς . Βλέπουμε μια εντελώς νέα κατηγορία:
" Την πολιτική αυτοκτονία "

Η αστυνομία είπε ότι ο καθηγητής γεωλογίας, Νίκος Πολυβός , ο οποίος κρεμάστηκε, ήταν πελαγωμένους διότι ακόμη και μία προσφορά εργασίας για να διδάξει , είχε μπλοκαριστεί λόγω του παγώματος των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα.
Πριν από την οικονομική κρίση που άρχισε να σπέρνει τον όλεθρο, η Ελλάδα , το 2009 , είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο - 2,8 ανά 100.000 κατοίκους. Υπήρξε μια αύξηση 40 τοις εκατό των αυτοκτονιών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Ο Νικηφόρος Αγγελόπουλος, καθηγητής της ψυχιατρικής, είπε :
«Είμαστε ένα έθνος σε κατάσταση σοκ» η κρίση βρίσκεται πίσω από μια … αξιοσημείωτη αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας στην Ελλάδα.
HEIL GAP (or mind the GAP )
Και ας ψηφήσουμε κόμματα διαμαρτυρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου