Powered By Blogger

22.10.12

Το ιστιοφόρο Estelle, ο ναζιστής… με τα καθαρά χεριά και μια Ελλάδα που από την 1/1/13… γίνεται γερμανική επαρχία! Του HEIL GAP ( or mind the GAP ) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ .

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Κομάντος του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού ανέλαβαν τον έλεγχο του ιστιοφόρου Estelle, το οποίο προσπάθησε να παραβιάσει το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ στη Γάζα … βία δεν αναφέρθηκε … δεν υπάρχουν προμήθειες της ανθρωπιστικής βοήθειας που να βρέθηκαν στο πλοίο, ανέφερε ο Yoav Zitun εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού( IDF) το Σάββατο γύρω στις 11:40 π.μ..
"Όταν οι επιβάτες ( του πλοίου) κατέστησαν σαφές ότι δεν θα συνεργαστούν ή δεν θα αποδεχτούν την πρόσκληση να πλεύσουν προς το λιμάνι του Ασντόντ , (Ashdod), αποφασίστηκε να καταλάβουμε το πλοίο και να το οδηγήσουμε στο λιμάνι του "Ασντόντ," αναφέρεται στην ανακοίνωσή.
Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε από καταδρομείς της ελίτ μονάδας … Shayatet-13 , ενώ πυραυλάκατοι του Ναυτικού περικύκλωναν το Estelle.
Σύμφωνα με την οργάνωση Γκους Σαλόμ, τρεις Ισραηλινοί πολίτες επέβαιναν στην Estelle. Οι φιλο-Παλαιστίνιοι ακτιβιστές - Elik Elhanan, Reut Mor και Yonatan Shapira – μετεφέρθησαν στο πλοίο με ένα μηχανοκίνητο σκάφος που έφτασε από την Ελλάδα.
"Θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς το λαό της Γάζας, είπε ο « Reut Mor » στο CNN . "Η πολιορκία είναι απάνθρωπη και ανήθικη, και αυτός είναι ο λόγος – που (εμείς) ως μη-βίαιοι και ειρηνικοί ακτιβιστές - αποφασίσαμε να κινδυνεύσουμε ώστε να σπάσουμε την πολιορκία."
Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι το Ισραήλ "έχει το δικαίωμα να επιχειρεί στη θάλασσα για να αποτρέπει το λαθρεμπόριο όπλων προς τις τρομοκρατικές οργανώσεις."
Ωχ! … το ισραηλινό Ναυτικό δεν μπόρεσε να βρει … στο πλοίο που μετέφερε τους φιλο-παλαιστινίους ακτιβιστές… τα υποτιθέμενα όπλα από τις αποστολές των όπλων προς τη Χαμάς …. αλλά ούτε και κανένα ίχνος των προμηθειών της ανθρωπιστικής βοήθειας!
Με μια πρώτη αναζήτηση δεν βρέθηκαν προμήθειες της ανθρωπιστικής βοήθειας στο πλοίο, είπε εκπρόσωπος από την IDF - εκτός αν θεωρούν τις μπάλες ποδοσφαίρου και τα μουσικά όργανα …. για ανθρωπιστική βοήθεια …
Youtube
Israel stops Gaza-bound activist ship
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0iixdE2EAkc
Οι ακτιβιστές, δήλωσαν ότι το 53-μέτρων σκάφος μετέφερε δύο δέντρα-ελιές , 41 τόνους τσιμέντο, βιβλία, παιχνίδια και ιατρικό εξοπλισμό – ( ο οποίος και δεν ανεβρέθηκε ).
Οι διοργανωτές του «Ένα Καράβι για τη Γάζα», δήλωσαν ότι η Estelle μεταφέρει περίπου 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένων μελών των κοινοβουλίων από τη Σουηδία , τη Νορβηγία , την Ελλάδα και την Ισπανία.
Ο Αρχηγός του Επιτελείου IDF ( δηλαδή του ισραηλινού στρατού) Αντιστράτηγος κ.. Benny Gantz ανέθεσε στο στρατιωτικό γενικό εισαγγελέα, Maj-Gen. Danny Efroni, να διερευνήσει τις νομικές επιλογές εναντίον των ακτιβιστών , και τόνισε επίσης ότι "δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα. Περισσότερα από 1.500 φορτηγά που μεταφέρουν τόνους εμπορευμάτων , εισέρχονται στη Γάζα κάθε εβδομάδα , μέσα από τα χερσαία σημεία διέλευσης."

Ο στρατός είπε ότι οι ακτιβιστές ήθελαν να δημιουργήσουν μια προβοκάτσια, αυτή την εβδομάδα και να επιστήσουν την προσοχή της διεθνούς κοινότητας δια των μέσων ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, είπε, ο στρατός σχεδιάζει να τεκμηριώσει την επιδρομή στο πλοίο από πολλές οπτικές γωνίες.
Συνειρμικά ταξίδεψα στο παρελθόν , θυμήθηκα πέρυσι που τούρκοι πήγαν να μας φορτώσουν το δεύτερο Flotilla για την Γάζα …
Γλυτώσαμε στο παρά τρίχα από την παγίδα της τουρκικής MIT (και των προθύμων ηλιθίων ) ….. Που ήταν … Μα για τι άλλο (;) . Για το μοίρασμα των πετρελαίων του Αιγαίου …. αφού « ΘΑ » τα είχαμε πλέον «τσουγκρίσει» με το Ισραήλ …
Επί μήνες παρακολουθούσα και έγραφα τότε για τους τουρκαλάδες που έκαναν επιδείξεις ανδρείας και γιορτές … με Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους …. επάνω στο mavi marmara …. το πρώτο τουρκικό πλοίο για την Γάζα …που είχε κτυπηθεί από τους Εβραίους και το οποίο επισκευαζόταν στην περιοχή Σουραμπαγια στην Κωνσταντινούπολη
Αλλά την τελευταία στιγμή... ΤΑΧΑ …. κώλωσαν και έστειλαν το νέο τους στολίσκο για την Γάζα … να ξεκινήσει από τους «χαζούς» όπως θεωρούσαν Έλληνες .
Η Ελληνική κυβέρνηση με τις ανύπαρκτες υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας , δεν έδωσε ουδεμία σημασία στις διεθνείς ειδήσεις που κυκλοφορούσαν ευρέως από τις ηλεκτρονικές σελίδες του διεθνούς τύπου –ευρωπαϊκού και αμερικανικού, που έγραφαν πως τα σχέδια άλλαξαν και ότι ο νέος τόπος συγκέντρωσης - αλλά και απόπλου του νέου στολίσκου προς την Γάζα θα είναι η Ελλάδα !
Θυμάμαι τότε στο διαδίκτυο τα blog νέας δημοκρατίας που έβλεπαν παντού πράκτορες της Μοσάντ ( Ha-Mossad ) ….. αλλά ως φαίνεται … κανένας δεν είχε δει τον πρώην πράκτορα της CIA που είχε «τρυπώσει»(;) ανάμεσα στους ακτιβιστές … στο καράβι !
Τότε όταν έγραψα εκείνο το άρθρο με την φωτογραφία του πράκτορα της CIA …. Και καμία «ψυχή» δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ….
Γράφαμε τότε :
Συνεχίζουμε με μια « αναμνηστική » φωτογραφία του πρώην πράκτορα της CIA του κυρίου Ray McGovern (αριστερά ) μαζί με συναγωνιστή του της Free Gaza και τούτο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , καταδικάζοντας φυσικά την παράλογη απόφαση της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ για τον αποκλεισμό της Γάζας , από το ΙΣΡΑΗΛ και την ΑΙΓΥΠΤΟ , ως πολιτικά αντίποινα προς την εκλεγμένη κυβέρνηση της .
Και παρακάτω έλεγα : «Εκτός φυσικά εάν κάποιοι έχουν αποφασίσει αντί για εμάς …. και έτσι τους κάλεσαν εδώ».
«Όλοι οι υπόλοιποι βρεθήκαμε προ τετελεσμένων χωρίς κανένας … ούτε φυσικά κάποιο κόμμα μας , να έχει ενημερώσει για το εγχείρημα της Free Gaza» .
«Αλήθεια όμως … πως να τους φέρναμε αντίρρηση , όταν κάλλιστα θα μπορούσαν να μας αποστομώσουν δικαιολογούμενοι κάπως έτσι - δηλαδή - ότι φυσικά και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε σε αυτή την χώρα εφόσον … δια των λεηλασιών κερδήθηκαν αρκετές έδρες στο κοινοβούλιο μας κατά τα τελευταία χρόνια».
Έτσι φαίνεται σκεπτόμενος και ο κύριος Μιχαλολιάκος, χθες δικαιολογήθηκε ότι είναι ναζιστής και χαιρετά ναζιστικά … αλλά τα χέρια του είναι καθαρά, και δεν είναι κλέφτης … απευθυνόμενος προς τη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποιεί εκδήλωση στου Γουδή , καθώς προσπαθούσε να «ψήσει» τους πιτσιρικάδες οπαδούς του - που μόλις θα είχαν τελειώσει το πολεμικό videogame τους - για το ότι ….
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι προσπαθούσε να αποδείξει ….
Youtube
enikos.gr -
http://www.youtube.com/watch?v=UtcYkGBvRKw&feature=player_embedded
«Μας είπαν ναζί αλλά δεν μας είπαν κλέφτες. Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε ναζιστικά τους οπαδούς του.
Εκείνο που κατάλαβα όμως πολύ καλά είναι ότι αυτός ο φιλο- ναζί ανθέλληνας που αρέσκεται να χαιρετά ναζιστικά , δικαιολογεί την πράξη του με ένα παρανοϊκό επιχείρημα ….. (;).. « χαιρετώ ναζιστικά … γιατί οι άλλοι κλέβουν »…. Δηλαδή με έναν πάρα πολύ άρρωστο ψυχισμό που αδυνατεί να διακρίνει τις έννοιες …. Είναι ένα μέλος της Ελληνικής βουλής και μάλιστα αρχηγός κόμματος …. Και παρόλα αυτά , αδιάντροπα χθες … ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ποιους (;)… τους σφαγείς και βασανιστές … εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών.
Τους Γερμανούς Nazi , με αυτό τον χαιρετισμό τους καλωσορίζει ως ένας εν δυνάμει πιστός και υποτακτικός τους «Gaulaiter»….
Μα … τι γίνεται εδώ …. ο πρόεδρος της ελληνικής ( μάλλον Γερμανικής ) δημοκρατίας … οι υπόλοιποι βουλευτές … οι υπόλοιποι Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ , καθόμαστε και τον βλέπουμε … σαν τα τσουτσέκια …. σαν να μην έγινε τίποτα (;)

«HEIL» … ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ … ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ …. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, … ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ (;)(;)(;)
«HEIL» … ΡΕ Π@ΛΙ@ΝΘΡΩΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ (;)
ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ (;)


«HEIL» … ΡΕ … ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑΖΙ , ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ (;)
«HEIL» … ΡΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ (;)


«HEIL» … ΡΕ … ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ … ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΟ ΔΙΣΤΟΜΟ (;)


«HEIL»… ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (;) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ… ΔΙΣΤΟΜΟ (;)
Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ-άκο ΣΟΥ «ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» (;)
«HEIL»… ΡΕ ΣΤΟΥΣ «ΟΥΝΝΟΥΣ» ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (;)


«HEIL» ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ (;)


«HEIL» ΡΕ … ΚΑΙ ΕΔΩ (;)….
ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩ (!)….
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ (!)

Φωτογραφία: Κατοχή. Μετά το μπλόκο... Αθήνα, Φωτογραφικό Αρχείο Ι
Ακούς εκεί …. Ποιος ο –χρυσαυγιτης (! ) …. Ποιος ο έσχατος προστάτης του συστήματος των τοκογλύφων , που εάν δεν ήταν τέτοιος θα τον είχαν βγάλει προ πολλού στην παρανομία … ξέρεται ποιοι τώρα! .. «Μα τα παιδιά με τα γκρι κοστούμια από τις Βρυξέλες» , ακριβώς δηλαδή όπως έκαναν ήδη με όλα τα άλλα νεοναζιστικα …. αλλά και τα κομμουνιστικά κόμματα της ευρωπαϊκής ένωσης !
Άφησαν απέξω τους καλικαντζάρους , την χρυσή αυγή και το ΚΚΕ , έτσι … μέχρι να μπει ο καινούργιος χρόνος όταν θα μας έχουν πλέον ποτάξει ολοκληρωτικά οι Γερμανοί ….
Ο κύριος Μιχαλολιάκος παίζει καλά το παιχνίδι που του ανέθεσαν οι τοκογλύφοι !
Ο κύριος Μιχαλολιάκος … ΑΠΑΙΤΕΙ από τους χρυσαυγιτες του …. κατά την 28 Οκτωβρίου … να μην διαμαρτυρηθούν κατά του σάπιου συστήματος που κατά τα αλλά μας το περιγράφει ως ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ,( λίγο πριν την εμετική κίνηση του χεριού του) .
Αλήθεια , πως μου θυμίζει κάποιον άλλον κωλοτουμπα πέρυσι στο άρθρο μου «πολιτικά ξερατα»
http://1greek.wordpress.com/2011/10/29/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BA/
Ζητά… ο κύριος Μιχαλολιάκος ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ- ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ,
Τους ζητά να συνεχίζουν να ανέχονται την κοινωνική αδικία …. «Προς χάριν της διαιώνισης του συστήματος των τοκογλύφων».
Χα, χα …. Ο κύριος Μιχαλολιάκος κατά τα αλλά είναι ενάντια στο μνημόνιο και τους τοκογλύφους …. χα, χα, χα ….
ΠΩΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!!!!!!!
Πάντως καλύτερα που τους μαζεύει … γιατί από εκείνη την ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ημέρα της εθνικής μας αντίστασης εναντία στον ναζισμό και τον φασισμό …. θα άρχιζαν να τις « μαζεύουν » και τις φάπες τους(!) ….
Και όχι μόνο από τους αναρχικούς !!!!!

Σε ότι αφορά την άλλη…την γηραιά κύρια από τον Περισσό , που προχθές…αντί να βάλει στην πρώτη σελίδα του ριζοσπάστη , την είδηση για τον δολοφονημένο από τα χημικά της κυβέρνησης/ΜΑΤ Έλληνα διαδηλωτή…ον 65 χρόνο ναυτικό μας….
Άκουσον , άκουσον…ο έγραψε στην δεκάτη σελίδα… (ψάξτε το)
Μπόχα …από παντού μπόχα!
Τους έχουν πιασμένους …. Ας μην πω τώρα...Για αυτό λοιπόν και τους αφήνουν να λειτουργούν νόμιμα !...(και τους δυο)!
Τώρα … βέβαια …. τι μπορεί να ξέρει το κάθε παιδάκι … αυτό που καθημερινά … αντιμετωπίζει τον ανθέλληνα Ν.Δ.πασοκοσυριζ@ιο δάσκαλο του, αυτόν τον δάσκαλο που αντί για μάθημα … έχει συνεχώς το μυαλό του πως θα ανοίξουν τα σύνορα της χώρας …. και θα μποσκάρουν ελευθέρα «όλοι μέσα» … τον εκπαιδευτικό «λειτουργό» της antifa, τον αβανταδόρο του μεγαλοαπατεώνα G. Soros (;)
Το παιδάκι από αντίδραση πηγαίνει κοντά ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !
Λευκό Ρόδο
Σύλληψη και εκτέλεση
Στις 18 Φεβρουαρίου του 1943, η Σόφι Σολ και ο αδελφός της Χανς, πήγαν με μια τσάντα γεμάτη με αντίτυπα του έκτου φυλλαδίου τους στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και τα έριξαν, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, στους διαδρόμους του κτιρίου. Τους είδε όμως ο φύλακας και έτσι συνελήφθησαν από την αστυνομία. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν και άλλα μέλη της οργάνωσης. Στις 22 Φεβρουαρίου του 1943 δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε θάνατο δια αποκεφαλισμού: η Σόφι Σολ (22 χρονών), ο αδερφός της Χανς (25 χρονών) και ο Κρίστοφ Προμπστ (24 χρονών). Ο Άλεξ Σμόρελ (26 χρονών) και ο καθηγητής Χούμπερ (50 χρονών) εκτελέστηκαν επίσης δια αποκεφαλισμού στις 13 Ιουλίου του 1943 ενώ ο Βίλι Γκραφ (25 χρονών) στις 12 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.
Τα αντίτυπα αυτά είχαν τίτλο "Το Μανιφέστο των φοιτητών του Μονάχου".

Το πρώτο φυλλάδιο έγραφε μεταξύ άλλων:
Ποιος από εμάς μπορεί να φανταστεί την ντροπή που θα πέσει επάνω μας και επάνω στα παιδιά μας όταν θα βγουν στο φως τα τρομερά εγκλήματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία;  
Ενώ το δεύτερο:
Μετά την κατάκτηση της Πολωνίας, 300.000 Εβραίοι δολοφονήθηκαν σ αυτή τη χώρα με τον πιο κτηνώδη τρόπο.
Οι Γερμανοί κοιμούνται τον ηλίθιο ύπνο τους και ενθαρρύνουν τους φασίστες εγκληματίες.  
Το δε τέταρτο τελείωνε ως εξής:
Δε θα σωπάσουμε. Είμαστε η συνείδησή σας. Ποτέ δε θα κάνουμε ειρήνη μαζί σας.
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΩΣΕΙ (;)
Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν θεωρούσε το Εθνικό Σοσιαλιστικό κόμμα του μονάχα ένα κίνημα .
Σκέφτηκε ότι είναι θρησκεία.
Είδε τον εαυτό του ως θρησκευτικό ηγέτη.
Αυτός ήταν η μαύρη κινητήριος δύναμη και ήταν εμπνευσμένος από τον κακό θεό του.

Αυτή είναι η ιστορία … θα έλεγε κανείς ότι οι άνθρωποι θέλουν να ξεχάσουν!
Είναι εκεί στα βιβλία της ιστορίας για να το δουν όλοι.
Αλλά λίγοι δίνουν προσοχή σε αυτά .
Νομίζουν ότι όλα είναι παρελθόν.
Αλλά δεν είναι, πραγματικά (!)
Το χειρότερο ακόμα δεν έχει έρθει.
Ένα εκατομμύριο Εβραίοι δολοφονήθηκαν στο Άουσβιτς! Επτακόσιοι πενήντα χιλιάδες Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους στην Τρεμπλίνκα.
Πάνω από μισό εκατομμύριο χάθηκαν στο Μπέλζεκ.
200.000 δολοφονήθηκαν στο Ζομπίμπορ, και άλλοι 200.000 σε Chelmno και Lublin.
Συνολικά, 50 έως 60 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αυτή είναι η ανθρωποθυσία του 3ου Reich …. όλα ήταν σχετικά με το « πώς … θα καταστρέφει τους ανθρώπους ».
Πάνω απ 'όλα, ήταν ένα μηχάνημα της καταστροφής!
«Είναι πολύ διάσημοι ξέρετε για αυτό … οι ΝΑΖΙ ».
Και όποιος δεν έζησε … πόλεμους … όποιος δεν έχει δει το τατουάζ από τα γερμανικά στρατόπεδα … στο μέσα μέρος του μπράτσου του κάθε Μάριο …..
ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ
Αυτό είναι η πολύ πρόσφατη ιστορία.
Πρέπει να την καταλάβουμε … επειδή είναι μόνο ένας μικρός προάγγελος του τι πρόκειται να πέσει επάνω μας.
Μια Προειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοηθεί (!)
Γερμανία έχει ονειρευτεί όλο αυτό το διάστημα πως θα έχει και πάλι μια αυτοκρατορία … το 4 Reich – την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!
« Ο πόλεμος τελείωσε στην Ευρώπη. Ή μήπως όχι ; »
Αλλά αυτό που συμβαίνει σήμερα (; )
Αλήθεια πόσα ξέρετε για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή (;
«Η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία» στην Ευρώπη - μια ένωση των «10» εθνών της Ευρώπης ( αυτών που θα μείνουν μέσα … καθώς οι υπόλοιποι θα γίνουμε οι δορυφόροι τους ) , κάτω από μια κυβέρνηση , με μια ενιαία στρατιωτική δύναμη.
Εδώ και 50 χρόνια το φωνάζουν αυτοί που αντιλαμβάνονται «Τα κράτη της Ευρώπης - μια νέα υπερδύναμη ενωμένη ίσως πιο ισχυρή των Ηνωμένων Πολιτειών ή από ό, τι ήταν η πάλε ποτέ Σοβιετική Ένωση!»
H ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ 21-07-2011:

Ακόμα και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, μια γυναίκα που δεν είναι επιρρεπής στην υπερβολή … μιλώντας με πάθος ανακοίνωνε, «Αυτή είναι μια ιστορική ημέρα !!! »
«Με την έγκριση μας , με μια τεράστια επέκταση του ταμείου διάσωσης που στηρίζει τα περιφερειακά μέλη της ΕΕ … η ευρωζώνη έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα ώστε να γίνει μια δημοσιονομική ένωση . »
Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, αν η ευρωζώνη γίνεται μια δημοσιονομική ένωση, κάποιος πρέπει να έχει την πολιτική δύναμη … ώστε να την κάνουμε να λειτουργήσει!
Σωστά (;)
Και ποιος νομίζετε ότι θα είναι αυτός (;)
Η Γερμανία (!)
Οι Γερμανοί που πιέζουν « μόνο σε αυταρχικούς τόνους » ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η απόφαση των ηγετών της ευρωζώνης μετατρέπει το μηχανισμό διάσωσης σε ένα « Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο » .
Στην ουσία, υποτάσσει τη νότια Ευρώπη στη Γερμανία!
Η «οικονομική κυριαρχία μας από τον Ιανουάριο του 2013 θα έχει σβήσει (!)
Στο μέλλον θα μας αντιμετωπίζουν ως υποτελή κράτη (ή, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι θα μπορούσαμε και από μόνοι μας να δηλώνουμε δούλοι τους ), ο ρόλος μας θα μειώνεται ώσπου να γίνει όμοιος με εκείνον που «απολάμβαναν» (sic) οι ευρωπαϊκές αποικίες του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα.
Θα παρέχουμε φθηνό εργατικό δυναμικό, πρώτες ύλες, γεωργικά προϊόντα και μια έτοιμη αγορά για τα βιομηχανικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα μας παρέχονται «από τους πολύ πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς βόρειους Ευρωπαίους. »
Αχ ΚΑηΜΕΝΕ που περιμένεις και συ από το … tsiprashow να πάρει τους βουλευτές του από την βουλή , ώστε να πάμε σε εκλογές ….
Πας καλά άνθρωπε μου (;) ….
Εδώ δεν τους πήρε δυόμισι ολόκληρα χρόνια !
Χα, χα , χα …. 2 και ½ … χρόνια
Η Γερμανία λέει από τώρα σε αυτές τις χώρες πώς να εκτελέσουν τα του οίκου τους .
«Οι χώρες αυτές … δεν μπορεί να είναι πια δημοκρατικές».
«Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ουσιαστικά η κρίση δεν δημιουργήθηκε μόνο για την Ελλάδα ή ακόμα και για το χρέος του συνόλου του μπλοκ του ευρωνομίσματος », « στην πραγματικότητα η κρίση δημιουργήθηκε εντέχνως ώστε να χειραγωγηθεί ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος »!
Ανεξάρτητα από τις προθέσεις της , η Γερμανία γνώρισε μια σημαντική εξέλιξη στην ικανότητά της να επηρεάζει τους συναδέλφους , δηλαδή τα κράτη μέλη της ΕΕ - ιδιαίτερα εκείνα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Μπορεί τώρα σφετεριστεί εύκολα τεράστια ποσά της εθνικής των κυριαρχίας.
Η Γερμανία βρίσκεται στα πρόθυρα για άλλη μια φορά να γίνει μια μεγάλη δύναμη. ... η «Επανεμφάνιση της Γερμανίας» θα αναγκάσει σε μια ριζική επανεξέταση των αρχιτεκτονικών της Ευρώπης και της Ευρασίας. "

"Ώρες μαγείας …. που σημαίνει ότι η Γερμανία έχει έρθει πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου του Μπίσμαρκ « για μια οικονομική αυτοκρατορία που θα εκτείνεται από την Κεντρική Ευρώπη μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο».
Και αυτό είναι παρόμοιο με εκείνο για το οποίο αγωνιζόταν και ο Χίτλερ ….

Ή νομίζετε …. ότι κάνω λάθος (;)
Και που θα ελέγχεται εντελώς από τους ίδιους τους ανθρώπους που προσπάθησαν να εξαφανίσουν την εβραϊκή φυλή … που σκότωσαν 6 εκατομμύρια από δαύτους στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο!

Οι « σοβαροί » άνθρωποι μου λένε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τέτοια πράγματα - ότι τα φρικτά αυτά γεγονότα είναι στο παρελθόν, και δεν πρέπει να «φορτώνουμε» στους Γερμανούς ή το Βατικανό ένα τέτοιο σύμπλεγμα ενοχής.

Θέλουν να προσποιούνται ότι η αλήθεια δεν υπάρχει.

Εγώ όμως …. ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ (!)
«Ο Θεός λέτε να ήταν ο φυρερακος σας ρε … ή ο Διάβολος (;)»

Μετά τιμής
Ένας άστεγος blogger
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.
Ταυτόχρονα με την νέα δεύτερη δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο, οι δανειστές μας απαίτησαν και επέβαλλαν στην ελληνική κυβέρνηση …. υποθήκες της Ελληνικής γης … και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της …. υπέρ των δανειστών της Τρόικας …. χωρίς όμως να δημοσιοποιήσουν ποτέ ουδέν στοιχείο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου