Powered By Blogger

29.11.12

Ο Απόστολος Κακλαμάνης ξεσπάθωσε κατά του Ψυχάρη, του Μπόμπολα και του Σάλλα… κατόπιν εορτής!

olympiada

Η δήλωση του Απόστολου Κακλαμάνη κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ: «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας και ο Σάλλας τελείωσε»!!
Τρομερή η δήλωση, αλλά λίγο ετεροχρονισμένη! Διότι δυστυχώς ο Απόστολος Κακλαμάνης, την εποχή που Καραμανλής και Παυλόπουλος προσπαθούσαν να περάσουν τον Βασικό Μέτοχο στην βουλή, που θα έκοβε τον ομφάλιο λώρο της με την πολιτική, ξιφουλκούσε κατά του νομοσχεδίου!
Μάλιστα, ήταν τόσο “έξυπνος”, που για να μην φανεί ότι εξυπηρετούσε τον Μπόμπολα, είχε πει: “Θα το καταψηφίσω, γιατί εξυπηρετεί τα σχέδια του …Αλαφούζου!!!”
Για τέτοιες ρήξεις μιλάμε ο Απόστολος.
Και πάνω που θα τον πιάναμε για να του θυμίσουμε και τις επιδόσεις του σε “άλλες εποχές”, ρωτώντας τον Κίμωνα Κουλούρη την γνώμη του, μας πρόλαβε ο ειδικός στα σταγονίδια Σταύρος Ψυχάρης, που λόγω των σχέσεων του με τον …χείμαρρο, της επαναστάσεως:
«Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω… έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!», Εννοώντας τη στάση του, την περίοδο της Χούντας, που περιγράφεται στο βιβλίο:»ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ – ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ». Κατά τύχη, μας έχει αφήσει ΕΝΑ αντίγραφο ο αείμνηστος Ευάγγελος που το φυλάμε ως .. κόρη οφθαλμού!»
Εμ, δεν είναι τυχαίο που ο γίγαντας ο ΔΟΛ κυβερνά τόσα χρόνια την Ελλάδα
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου