Powered By Blogger

31.3.13

"Οι Γερμανοί είναι απόλυτα ειλικρινείς... επιθυμούν να ξεπεράσουν αυτό που κατ 'ευφημισμό αποκαλείται... το πρόβλημα της ιστορίας !"


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Η Γερμανία ως « η αφέντρα και κυρά »  διαλύει και λεηλατεί επιδεκτικά την Κύπρο ώστε να καταλάβουν όλοι ποιος είναι πλέον το αφεντικό!
Χμ !
Αυτή η σειρά των γεγονότων της αραβικής άνοιξης ευνοεί σε μεγάλο βαθμό την ιμπεριαλιστική ατζέντα της γερμανικής ελίτ. Πράγματι, επιταχύνει το χρονοδιάγραμμα της ... για τη στρατηγική κατάσχεση ολόκληρης της περιοχής από το Ζάγκρεμπ προς τη Λευκωσία.
Ο έλεγχος αυτής της περιοχής είναι ζωτικής σημασίας για την ΚΑΤΟΧΗ των ζωτικών θαλασσίων πυλών , ώστε να ελέγξει την διασταύρωση της Αδριατικής, του Ιονίου, του Αιγαίου και της Μεσογείου, για να μην αναφέρουμε την πρόσβαση της … στην πύλη του πετρελαίου στο Σουέζ … και τα ζωτικής σημασίας σταυροδρόμια στα Δαρδανέλια …. μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Ο επόμενος στόχος των Γερμανών είναι τώρα η Κύπρος, η οποία όπως και η Ελλάδα, είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της ναυτιλίας της Γερμανίας
ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 2012/10/19 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ :
Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει πια ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ 5o
 http://www.netnewsgr.gr/2012/10/5o.html
Την περασμένη εβδομάδα, με περίσσιο θράσος η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωνε για την Κύπρο « πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το επιχειρηματικό μοντέλο της είναι νεκρό.»

Η τελευταία διάσωση αποτέλεσε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό που εξασφαλίζει την διάλυση της μεγαλονησου. "Κάτω από αυτή τη συμφωνία, στην πραγματικότητα η Κύπρος είπε αντίο σε έναν από τους στυλοβάτες της ευημερίας και της ανάπτυξης των οικονομικών της," έγραψε ο Warner … συμπληρώνοντας  « Είναι λίγο πολύ σαν να λέμε ότι το κλείσιμο του City  του Λονδίνου θα θέσει το Ηνωμένο Βασίλειο …. σε μια βιώσιμη πορεία προς την ανάκαμψη !!!!! »

Πολλοί όμως μπορεί να αντιλήφθησαν ότι η διάσωση για την Κύπρο σήμαινε μόνο τον θάνατο του χρηματοπιστωτικό τομέα της, δίχως να συνειδητοποιήσουν τις επιπτώσεις στην παραγωγή, τις υπηρεσίες , την ναυτιλία, ( Ειδικά η κυπριακή ναυτιλία … ήταν το καλλίτερο λάφυρο της «διάσωσης»  … το οποίο μετακομίζει πλέον στην γερμανία ) το εμπόριο, τις δημόσιες υπηρεσίες τα φορολογικά έσοδα και την απασχόληση θα είναι καταστροφικές.



Όπως η Ελλάδα, έτσι και η Κύπρος φαίνεται καταδικασμένη να εξαρτάται από τη Γερμανία για το ένα σχέδιο διάσωσης μετά το άλλο ...  κάνοντας οδυνηρές παραχωρήσεις κάθε φορά.

Και όπως « Την γΕλλάδα που σου κάνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro » …  έτσι η Γερμανία δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει την Κύπρο να ξεγλιστρήσει από τα νύχια της ….



Μόλις προχθές ... ήταν που η καγκελάριος «αγόρασε» μια εκλογική νίκη για τον  @ν@ν-στασιαδη ( φυσικά ο HEIL GAP ( or mind the GAP) το εννοεί ...  οτι « οι κύπριοι ξεπούλησαν την ψήφο τους » )


Τα 10 κράτη-έθνη
Έτσι και οι κουβέντες … του στυλ «Η Κύπρος πρέπει να φύγει τώρα από την Ε.Ε. και το ευρώ » είναι μάλλον ευχολόγια … ευχολόγια που … η «ακατάδεκτη » πραγματικότητα τα προσπερνά, καθώς η Γερμανία δεν πρόκειται να αφήσει την Κύπρο να ξεγλιστρήσει από την Ε.Ε. …
Εάν μάλιστα δε οι άνθρωποι δεν συνέρθουν ( που δεν πρόκειται ) και τελικά ισχύσουν αυτά που αναφέρουν και οι γραφές για τα 10 Βασίλεια   (κράτη-έθνη) που θα σχηματίσουν σχηματίζουν την Ευρώπη … πολλοί είναι αυτοί που πιστέυουν ότι η Κύπρος θα είναι και ένα από αυτά τα 10 κράτη-έθνη .
"Και τα δέκα κέρατα που είδες, είναι οι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμη εξουσία, αλλά θα λάβουν την εξουσία ως βασιλιάδες μια ώρα με το θηρίο. Αυτά θα έχουν ένα μυαλό, και θα δώςουν την δύναμη και την αντοχή τους στο θηρίο." (Αποκ. 17:12-13)
 
Η τελευταία διάσωση αποτέλεσε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό μιας συμφωνίας που  θα είναι επώδυνη για το σύνολο της Κυπριακής οικονομίας αλλά που κυρίως εξασφαλίζει ότι το κυπριακό έθνος θα μετασχηματιστεί σε μια υποτελή κατάσταση της νέας γερμανικής αυτοκρατορίας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γερμανική νεοαποικιοκρατία …. δεν μπορεί να σταθεί χωρίς το νέο απόκτημα της …. το "νησί ραντάρ" …. που λέγεται … Κύπρος .
Όλοι στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι η γερμάνια επεκτείνεται ιμπεριαλιστικά στην ανατολή – και ότι η Κύπρος αποτελεί το τέλειο αεροπλανοφόρο … δίχως καύσιμα … χα, χα, χα που ελέγχει τον αραβικό γεωστρατηγικό χώρο από την Λιβύη και Αίγυπτο μέχρι το Ιράκ και τα 3/4 του Ιράν - το δυτικό και κεντρικό Ιράν. ( δείτε το χάρτη και θα καταλάβετε τι εννοώ )
Βέβαια κανείς δεν ψελλίζει τίποτα για την Ιερουσαλήμ … κάνεις δεν βλέπει φαίνεται ότι η Κύπρος ελέγχει την Ιερουσαλήμ και ότι θα αποτελέσει … τον στρατηγικό χώρο κατά την επίθεση των κρατών του βορρά εναντίον της Ιερουσαλήμ ( σύμφωνα πάντα με τις γραφές ) και το έθνος που ονομάζεται Ισραήλ σήμερα ... θα κατακτηθεί από την "Νεα" Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!
Όπως η Ελλάδα….  έτσι η Κύπρος φαίνεται καταδικασμένη να εξαρτάται από τη Γερμανία για ένα σχέδιο διάσωσης μετά το άλλο, κάνοντας οδυνηρές παραχωρήσεις κάθε φορά.

Υποκρισία των Bailout

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η διεθνής κλίκα διάσωσης, η Τρόικα, διαλύει ένα έθνος … για μια οικονομική διάσωση των τραπεζών … ενώ αντιθέτως στη Γερμανία -  μία από τις δικές της σάπιες τράπεζες …. διεσώθη «ήσυχα - ήσυχα» από όλους τους επενδυτές.
Κάτι που (ευτυχώς για τους Γερμανούς) … σκιάστηκε περίτεχνα από τον σάλο με την Κύπρο :
Την πιο περασμένη εβδομάδα, ήταν η σειρά της Γερμανίας να διασώσει μια τράπεζα, HSH Nordbank, μια τράπεζα που χρηματοδοτούσε την παγκόσμιο ναυτιλία .
Η  ναυτιλιακή βιομηχανία που η κρίση την εχει μετατρέψει σε βιομηχανία-φούσκα … βύθισε την τράπεζα.
Λόγω της πλεονάζουσας παραγωγής νεότευκτων πλοίων , την κρίση στο παγκόσμιο εμπόριο ….  και την κρίση της ναυτιλίας ( ως άμεση συνέπεια της κρίσης- λιτότητας-ύφεσης ) και των χαμηλών  (ως εξυπακούεται) ναύλων, οι πλοιοκτήτες δεν μπορούσαν πλέον να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους.
Έτσι η HSH διεσώθη από το κρατίδιο του Αμβούργου και το κρατίδιο Schleswig-Holstein, ( 2 εκ των 16 κρατιδίων της Γερμανίας ) που κατέχουν μαζί το 90,69% της τράπεζας.
Αύξησαν τις κρατικές εγγυήσεις κατά 3 δισ. € σε € 10 δισεκατομμύρια.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί Συμπληρωματική ενίσχυση διάσωσης.
Δεν έκαναν περικοπές για κανέναν. (εκτός από τους φορολογούμενους). \
Και κάτι άλλο … όπως SNS Reaal, έτσι και HSH είχαν ήδη διασωθεί από το 2008.
Μην το ψάχνετε τώρα στις ειδήσεις ή στους διαφόρους φασίστες και σταλινικούς π@π@ρες …
Εξάλλου τι ; 
Χα, χα, χα …
Μήπως δηλαδή περιμένατε να σας το πουν ;

Ένα χρήσιμο μάθημα
«Έχουμε να κάνουμε με την Κύπρο μια μικρή και ανυπεράσπιστη χώρα που οι δικτάτορες της Ε.Ε. την γυρίζουν  πίσω στη λίθινη εποχή , μόνο και μόνο για να δείξουν «ότι εννοούμε ότι λέμε» 
«Φυσικά, είναι ένα χρήσιμο μάθημα για το ότι :  « όταν πρόκειται για τη δύναμη του ευρώ μοίρες, η κάθε αντίσταση …. είναι άχρηστη ».
Έτσι … όταν τα λεγόμενα « κράτη » της Ευρώπης  - χμ !  μάλλον χαλιφάτα πλέον -  μπουν στον πειρασμό του δρόμου της εξέγερσης … πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ερείπια της Κύπρου … και το ξανασκεφτούν, καθότι το μαρτύριο θα είναι ….μακρύ και σκληρό.
Η τελευταία επιβολή επαχθών όρων στην Κύπρος από την ΕΚΤ, «για να την σώσει» από την συνολική οικονομική καταστροφή, δεν είναι παρά μια υπενθύμιση ότι, οφείλουμε να βλέπουμε πλέον …. την « ευρωπαϊκή σημαία » σαν αυτό που είναι στα αλήθεια : « ένα κύκλο συρματοπλέγματος »
Καταστροφικές διασώσεις , για τα έθνη που αλιεύτηκαν χθες και poy σήμερα βρίσκονται στο στομάχι της Γερμανίας,  έθνη που πρέπει να ενεργούν πιστά και να κατευθύνονται από της προσταγές του Βερολίνου – κρίμα για την Ελλάδα, την Κύπρο την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, και ... όποιο άτυχο κράτος πρόκειται να τοποθετηθεί δίπλα τους …. στην ημερήσια διάταξη του ευρώ.
Δυστυχώς, η Ουάσιγκτον και πάλι δεν κατάφερε να βρει την αληθινή φύση του κτήνους που προκύπτει και πάλι στην Ευρώπη.


Ο Έλεγχος της Δυτικής Ευρώπης από την Γερμανία
Πίσω στο 2002, όταν η σημερινή κυρίαρχος της ΕΕ, η γερμάνια αποκτούσε τον έλεγχο των πρώτων αποικιών της νέας αυτοκρατορίας της!
Σήμερα τα πρώην γιουγκοσλαβικά κράτη: η Σερβία και το Μαυροβούνιο είναι πλέον σχεδόν υποτελή κράτη της ΕΕ, και εξαρτώνται σχεδόν ολοκληρωτικά από την Ένωση για την ανασυγκρότηση - χρηματοδότηση και την ανάπτυξη τους.
Αυτή ήταν η χρονιά που το ΝΑΤΟ άρχισε να αποσύρει τα στρατεύματα από τη Βαλκανική Χερσόνησο.
Ο Έλεγχος της Δυτικής Ευρώπης από την Γερμανία ασκείται βεβαίως μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ενώ η αμερικανική υποστήριξη για τη γερμανική κυριαρχία της ΕΕ κατέστη εμφανής τουλάχιστον από το 1990. 
Εκείνη τη στιγμή ο φίλο-γερμανός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ ξεκίνησε μια εκστρατεία ψιθύρων εναντίον της Βρετανίδας πρωθυπουργού  Μάργκαρετ Θάτσερ, λόγω της αντίθεσής της σε οποιαδήποτε περαιτέρω παράδοση της βρετανικής κυριαρχίας …. στη γερμανική κυριαρχία της ΕΕ  (ή η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, όπως ήταν τότε).
"Αυτή η εκστρατεία ψιθύρων ήταν εν μέρει υπεύθυνη για την ανατροπή κυρίας Θάτσερ από την πρωθυπουργία ... "


Ήταν μια σκόπιμη πολιτική της Ουάσιγκτον, σκοπός της οποίας είναι να τεθεί …. τόσο η ανατολική όσο και δυτική Ευρώπη υπό πλήρη γερμανική κυριαρχία. ...
"Έτσι, η Γερμανία, με την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής, είναι η μοναδική μεγάλη δύναμη της Ευρώπης ..."
Η Ουάσιγκτον πρέπει επειγόντως να το ξανασκεφτεί πριν να είναι πολύ αργά .
Η πολιτική της για την Ευρώπη δεν είναι μια πολιτική για τη μελλοντική σταθερότητα!
Είναι το αντίθετο"
Η Αμερικανική εξωτερική πολιτική υποστήριξε την γερμανική κυριαρχία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το ερώτημα είναι, γιατί ;
Οι παραδοσιακοί αμερικανοί σύμμαχοι της γνωρίζουν πολλά σχετικά με την επιθυμία της Γερμανίας για τον έλεγχο της Ευρώπης.
Ωστόσο οι ηγέτες των ΗΠΑ,  φαίνεται να αγνοούν τους κινδύνους.
Φαίνεται ότι έμαθαν ελάχιστα ή τίποτα από τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους και το θάνατο πάνω από 60 εκατομμύριων ανθρώπων !
Η Κύπρος … έχει ήδη πληγεί .


Η ΕΕ ανέθεσε στην γερμανία ένα κτύπημα ακριβείας κατά της Κύπρου το περασμενο δεκαπενθήμερο .  
Η Κύπρος χτυπήθηκε βάρβαρα !
Αυτό το ίδιο το βάρβαρο έθνος - η Γερμανία - θα συνεχίσει με το ίδιο επιθετικό πνεύμα πολέμου έως ότου όλος ο κόσμος θα συρθεί σε ένα πυρηνικό Γ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Έτσι μας λέει και η Βιβλική προφητεία ... 
Η φρικτή αλήθεια ότι όλος αυτός ο κόσμος γύρω μας αρνείται να αντιμετωπίσει το ότι η Γερμανία δεν έχει μετανοήσει για την έναρξη των δύο παγκόσμιων πολέμων.
Το πολεμικό πνεύμα του 2ου Π.Π. είναι ακόμα πολύ ζωντανό!
Είναι καιρός για μας να ξυπνήσουμε !
Ακόμα και αν δεν πιστεύετε στην Αγία Γραφή, τότε η λογική θα πρέπει να μας αφυπνίσει αφότου η Γερμανία επανενώθηκε ! Τι σημαίνει αυτό;
Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν όταν άρχισε τον 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ! 


Η Γερμανία σύντομα θα γίνει πιο ισχυρή από τη Ρωσία!
Αυτή είναι η αποτρόπαια αλήθεια "που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν".
Γι 'αυτό και κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο.
Αλλά αυτό δεν καταργεί τα γεγονότα και δεν αλλάζει την αλήθεια ,
Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε λογικοί όταν πρόκειται για κάτι τόσο τρομακτικό ; 
Είμαστε τόσο πολύ παρακμιακοί ακόμη και εάν πρόκειται να φροντίσουμε για την ίδια την ζωή μας ;;;;
Σύντομα όλη την Ευρώπη θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Γερμανίας - και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Η Γερμανία σύντομα θα γίνει πιο ισχυρή από τη Ρωσία!
Παρακαλώ ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι θα συμβεί !
Με τα γερμανικά στρατεύματα που σταθμεύουν με πυραύλους Patriot ... στα σύνορα
με την Τουρκία και τη Συρία, καθώς και ένα νέο επαγγελματικό στρατό σε θέση να πολεμήσει στο εξωτερικό,
Πάρα πολλοί Γερμανοί δεν έχουν μάθει τα μαθήματα της ναζιστικής εποχής,
Είμαι της άποψης ότι η Γερμανία είναι και πάλι στα πρόθυρα μιας ολοκληρωτικής
κοινωνία που κάθε κομμάτι είναι τόσο φοβερό όσο ήταν και του Τρίτου  Ράιχ.
Οι τράπεζες ελέγχουν την πολιτική ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μια τερατώδης οργάνωση προπαγάνδας του Γκέμπελς.
Χειρότερα από ό, τι τη δεκαετία του 1930, κατά την άποψή μου, είναι η σημερινή αποτυχία των δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών, καλλιτεχνών και του υπόλοιπου …. της λεγόμενης πνευματικής ελίτ.
Τουλάχιστον, το 1930, η Γερμανία παρήγαγε νοήμονες και ακέραιους ανθρώπους, όπως π.χ. ο Μπέρτολ Μπρεχτ.
Σήμερα, η Γερμανία είναι γεμάτη από κόσμο της ψευδό-τέχνης.
Ή ίσως είναι μια αποτυχία της γερμανικής κοινωνίας η έμφαση στα υλικά αγαθά όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.
Αλλά κατά τη γνώμη μου, πάρα πολλοί Γερμανοί δεν έχουν μάθει τα μαθήματα της ναζιστικής εποχής, και σίγουρα δεν έχουν την ακεραιότητα να αντισταθούν επειδή το κακό έρχεται με το πρόσχημα μιας «ευγενούς» αιτίας …
Όσο για τους συμπατριώτες μας … ας το βουλώσω καλλίτερα ... 

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ειναι υπεύθυνη για τα προγράμματα μαζικής λιτότητας στις χώρες των PIIGS ... αλλα .... και στη Γερμανία που καταστρέφουν την οικονομία και της χώρας της ....  ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στη δεκαετία του 1930, όταν η γερμανική οικονομία συρρικνώθηκε κατά το ήμισυ λόγω των μέτρων λιτότητας για να πληρώσει τόκους για το σύστημα των κλασματικών αποθεματικών ... στους banksters.
Οι ιστορικοί συμφωνούν ότι η χρηματοπιστωτική και οικονομική αναταραχή που προκλήθηκε από την οικονομική κρίση στην μεσοπολεμική Γερμανία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την άνοδο των Ναζί στην εξουσία.
Τελικά, όμως, δεν ήταν ο Χίτλερ, αλλά οι τραπεζίτες …. Γιατί τραπεζίτες ήταν αυτοί που χρηματοδότησαν ως επί το πλείστον το ναζιστικό κόμμα. 
Γερμανοί τραπεζίτες ήταν επίσης αυτοί που σχημάτισαν την πλειοψηφία των είκοσι μελών της γερμανικής ελίτ που υπέγραψαν μια επιστολή στις 19 Νοεμβρίου του 1932, την Industrielleneingabe ζητώντας από τον Hindenburg να κάνει τον Χίτλερ καγκελάριο το 1932 . 
Industrielleneingabe
http://translate.google.com/translate?depth=1&ei=W_UjUerYNYmu4ATE2oHIBw&hl=el&prev=/search%3Fq%3DMonday%2B18th%2BFebruary%2B2013%2BVideo%2Bshowing%2Beasy%2Baccess%2Bto%2Bthe%2BGerman%2Bparliament%2B--%2Bsupposedly%2Bone%2Bof%2Bthe%2Bbest%2Bguarded%2Bbuildings%2Bin%2Bthe%2Bworld%2B--%2Bposted%2Bby%2BMichael%2BMross%2Bfrom%2BMMNews%26tbo%3Dd%26biw%3D808%26bih%3D581&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://de.wikipedia.org/wiki/Industrielleneingabe

( αυτό …  γιατί η π@ρ@μυθα έχει και τα όρια της )




Οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι διαμόρφωσαν το Kepplercircle, βασικό συντονιστικό όργανο του γερμανικού στρατιωτικό-βιομηχανικού  συμπλέγματος, το οποίο περιλάμβανε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα εργοστάσια που λειτουργούσαν με καταναγκαστική εργασία

Μπορεί μάλιστα να υποστηριχθεί ότι η Deutsche Bank και η Commerzbank ήταν η πραγματική δύναμη της ναζιστικής Γερμανίας, διότι για όλα τα διατάγματα και οι νόμους που εκδίδονταν  από το ναζιστικό καθεστώς ... προφανώς έπρεπε να δοθεί το πράσινο φως από ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ τραπεζών - και την  Deutsche Bank - με το πρόσχημα της "αποτελεσματικής" διαχείρισης των πόρων του πολέμου.
Η Deutsche Bank αύξησε μαζικά τον πλούτο και την επιρροή της κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.


Και εδώ μια φωτογραφία,  χα, χα, χα  .... του Ισλαμοφασίστα Μεγάλου Μουφτή της Ιερουσαλήμ την ωρα που αυτός επιθεωρεί τη μονάδα των Nazi S.S. στην Γιουγκοσλαβία το 1944.

Έτσι θα παίζεται το βρώμικο παιχνίδι των εξουσιαστών μας ... μέχρι ότου η υπόλοιπη Ευρώπη, οι άνθρωποι με πραγματικό πολιτισμό, αξίες, ιδανικά και εκπαίδευση θα βοηθήσουν τη Γερμανία να αποφύγει άλλη μια δικτατορία, - και μέσω της συνεργασίας να περικόψουν τη δύναμη της ΕΕ-υπερκράτους ... αλλά και να εφαρμόσουν το σχέδιο του Σικάγου για να περάσουν την έκδοση χρημάτων …. από τις τράπεζες …. στις κυβερνήσεις .
(Το κλειδί του σχεδίου ε'ιναι ο διαχωρισμός των «νομισματικών και πιστωτικών λειτουργιών" του τραπεζικού συστήματος.  "Η ποσότητα του χρήματος και η ποσότητας των πιστώσεων θα γίνουν εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους.")
Οι Ιδιώτες δανειστές δεν θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν νέες καταθέσεις "εκ του μηδενός". 
Αυτή είναι η μόνη λύση σε μια η ευρωζώνη που οδεύει στο ευρώ - νόμισμα - ζουρλομανδύα, μια ευρωζώνη της αποβιομηχάνισης, των μισθών εργασίας ... σκλάβων, του χρέους και της οικονομικής καταστροφής των επιχειρήσεων … « που θα χρεοκοπήσουν επειδή κανένας από τους σκλάβους δεν έχει χρήματα για να αγοράσει τα προϊόντα τους.»
Δεν μπορεί να χτιστεί ελεύθερη κοινωνία από ανθρώπους που είναι σκλάβοι των υλικών αγαθών, της  ματαιοδοξίας και της καριέρα τους.
Δεν μπορεί να χτιστεί η δημοκρατία από ανθρώπους που αδιαφορούν για την πολιτική και τη συνολική εικόνα της κοινωνίας !
 
Αλλά το πιο οδυνηρό ανάλυση προέρχεται από τον Charles Moore, επίσημο βιογράφο της Μάργκαρετ Θάτσερ και πρώην εκδότη του Spectator και της Daily Telegraph
Το άρθρο του « η Νότια Ευρώπη βρίσκεται κατάκοιτος πριν από το γερμανικό imperium » ....  αξίζει να διαβαστεί στο σύνολό του ….
" Η Γερμανία, υποστηρίζει, ότι σήμερα είναι μια ιμπεριαλιστική δύναμη."
"Οι Γερμανοί είναι απόλυτα ειλικρινείς .... επιθυμούν να ξεπεράσουν αυτό που κατ 'ευφημισμό αποκαλείται ….  το πρόβλημα της ιστορίας, " ... γράφει.
"Έτσι έχουν εμμονή με τη σημασία των κανόνων, την υπακοή τους και το να φανεί ότι τους υπακούουν !"
Χα, χα, χα …
Και συνεχίζει : Είναι αναπόφευκτο ότι το Βερολίνο θα επιδιώξει να επεκτείνει τους δεσμούς του με τα πλούσια σε πετρέλαιο μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου: τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία - "ιδίως" - δηλαδή τη  δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγό πετρελαίου στον κόσμο. 
Η Ευρώπη δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνδεθεί πιο στενά με τις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής, από όπου παίρνει σήμερα το 40 τοις εκατό του πετρελαίου της.
Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Γερμανία, το κυρίαρχο έθνος στην Ευρώπη, έχει φροντίσει να έχει στρατεύματα στο έδαφος γύρω από την Μέση Ανατολή " χρυσό τρίγωνο" της παραγωγής ενέργειας (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου καθώς και τα μέλη του Ιράν και του Ιράκ).
Η ναυτική παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις θάλασσες, αυξάνεται .
Η ομάδα εργασίας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της πειρατείας λειτουργεί τόσο στον Κόλπο του Ομάν όσο και στον Κόλπο του Άντεν.( Σαράντα τοις εκατό των πετρελαιοειδών στον κόσμο μεταφέρονται μέσω του Κόλπου του Ομάν.)
Η Ευρώπη εξαρτάται δραματικά από το εισαγόμενο πετρέλαιο.
Και η Γερμανία γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχει μια ισχυρή παρουσία στην περισσότερα πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή του κόσμου, και να εξασφαλίσει τη ροή του .
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ :
"Οι Γερμανοί είναι απόλυτα ειλικρινείς .... επιθυμούν να ξεπεράσουν αυτό που κατ 'ευφημισμό αποκαλείται … το πρόβλημα της ιστορίας!" 
HEIL GAP ( or mind the GAP)

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/13, 7:04 μ.μ.

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γερμανική νεοαποικιοκρατία …. δεν μπορεί να σταθεί χωρίς το νέο απόκτημα της …. το "νησί ραντάρ" …. που λέγεται … Κύπρος .Όλοι στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι η γερμάνια επεκτείνεται ιμπεριαλιστικά στην ανατολή – και ότι η Κύπρος αποτελεί το τέλειο αεροπλανοφόρο … δίχως καύσιμα … χα, χα, χα … που ελέγχει τον αραβικό γεωστρατηγικό χώρο από την Λιβύη και Αίγυπτο μέχρι το Ιράκ και τα 3/4 του Ιράν - το δυτικό και κεντρικό Ιράν. ( δείτε το χάρτη και θα καταλάβετε τι εννοώ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/13, 7:05 μ.μ.

    Βέβαια κανείς δεν ψελλίζει τίποτα για την Ιερουσαλήμ … κάνεις δεν βλέπει φαίνεται ότι η Κύπρος ελέγχει την Ιερουσαλήμ και ότι θα αποτελέσει … τον στρατηγικό χώρο κατά την επίθεση των κρατών του βορρά εναντίον της Ιερουσαλήμ ( σύμφωνα πάντα με τις γραφές ) και το έθνος που ονομάζεται Ισραήλ σήμερα ... θα κατακτηθεί από την "Νεα" Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! Όπως η Ελλάδα…. έτσι η Κύπρος φαίνεται καταδικασμένη να εξαρτάται από τη Γερμανία για ένα σχέδιο διάσωσης μετά το άλλο, κάνοντας οδυνηρές παραχωρήσεις κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/13, 7:07 μ.μ.

    Η Γερμανία σύντομα θα γίνει πιο ισχυρή από τη Ρωσία!
    Αυτή είναι η αποτρόπαια αλήθεια "που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν". Γι 'αυτό και κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Αλλά αυτό δεν καταργεί τα γεγονότα και δεν αλλάζει την αλήθεια ,Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε λογικοί όταν πρόκειται για κάτι τόσο τρομακτικό ;
    Είμαστε τόσο πολύ παρακμιακοί ακόμη και εάν πρόκειται να φροντίσουμε για την ίδια την ζωή μας ;;;;Σύντομα όλη την Ευρώπη θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Γερμανίας - και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Γερμανία σύντομα θα γίνει πιο ισχυρή από τη Ρωσία!Παρακαλώ ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι θα συμβεί !Με τα γερμανικά στρατεύματα που σταθμεύουν με πυραύλους Patriot ... στα σύνοραμε την Τουρκία και τη Συρία, καθώς και ένα νέο επαγγελματικό στρατό σε θέση να πολεμήσει στο εξωτερικό,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αναπόφευκτο ότι το Βερολίνο θα επιδιώξει να επεκτείνει τους δεσμούς του με τα πλούσια σε πετρέλαιο μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου: τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία - "ιδίως" - δηλαδή τη δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγό πετρελαίου στον κόσμο.

    Η Ευρώπη δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνδεθεί πιο στενά με τις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής, από όπου παίρνει σήμερα το 40 τοις εκατό του πετρελαίου της.

    Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Γερμανία, το κυρίαρχο έθνος στην Ευρώπη, έχει φροντίσει να έχει στρατεύματα στο έδαφος γύρω από την Μέση Ανατολή " χρυσό τρίγωνο" της παραγωγής ενέργειας (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου καθώς και τα μέλη του Ιράν και του Ιράκ).
    Η ναυτική παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις θάλασσες, αυξάνεται . Η ομάδα εργασίας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της πειρατείας λειτουργεί τόσο στον Κόλπο του Ομάν όσο και στον Κόλπο του Άντεν.( Σαράντα τοις εκατό των πετρελαιοειδών στον κόσμο μεταφέρονται μέσω του Κόλπου του Ομάν.) Η Ευρώπη εξαρτάται δραματικά από το εισαγόμενο πετρέλαιο. Και η Γερμανία γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχει μια ισχυρή παρουσία στην περισσότερα πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή του κόσμου, και να εξασφαλίσει τη ροή του .
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ :
    "Οι Γερμανοί είναι απόλυτα ειλικρινείς .... επιθυμούν να ξεπεράσουν αυτό που κατ 'ευφημισμό αποκαλείται … το πρόβλημα της ιστορίας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή