Powered By Blogger

27.4.13

Πλήρης επιβεβαίωση RAMNOUSIA, για την επίσκεψη εξωγήινων στην Ελλάδα!!!!!!

Πλήρης επιβεβαίωση RAMNOUSIA, για την επίσκεψη εξωγήινων στην Ελλάδα!!!!!!

 

Πριν μερικές ημέρες είχαμε γράψει το παρακάτω....
Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η σημερινή άφιξη ενός εξωγήινου οργανισμού στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και την Αθήνα. Αυτή την ώρα, οι ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, καταφθάνουν στη χώρα μας, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το παράξενο ον και να μάθουν τις προθέσεις του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ον ονομάζεται Μάλαξ και κατοικεί στον πλανήτη Χ51, ο οποίος απέχει 4 εκατομμύρια έτη φωτός από το γαλαξία μας, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο λόγος επίσκεψης του.
Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, που ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με ον που ζει σε πλανήτη διαφορετικό από τη Γη και κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.
Μεγάλο πλήθος πιστών, συνωστίζεται αυτή τη στιγμή στα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα για να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση από το Γιαχβέ, τον Αλλάχ, το Βούδα και το Steve Jobs.
Ο Μάλαξ, μίλησε στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για τη ζωή πλανήτη του, σε άπταιστα ελληνικά:


Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου βρωμάει... Προτείνω να κάνουμε πράξη όλα όσα διδαχθήκαμε από το Χόλιγουντ και να τον σκοτώσουμε.

Τώρα, έρχεται μία ενδιαφέρουσα επιστημονική είδηση, να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περιοχή της Μεσσηνίας, σχετικά με τη δημιουργία μίας Ευρωπαϊκής Διαστημικής Πύλης, μετά από ενδιαφέρον της NASA, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ...

"Τη δημιουργία «Κέντρου Διαστημικής Έρευνας και Υψηλής Τεχνολογίας» στην Καλαμάτα προανήγγειλε ο καθηγητής Αεροδιαστημικής και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Λ-Sat Επιθεωρητής της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.

Ο Μεσσήνιος επιστήμονας, σημείωσε ότι η Καλαμάτα λόγω γεωγραφικής θέσης είναι ιδανική, για τη δημιουργία Ευρωπαϊκής διαστημικής πύλης, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο, μπορεί να αποδώσει με χρονικό ορίζοντα το 2020 κοντά στο 1 τρισ. δολάρια κι ανέφερε ότι τον προσεχή Ιούλιο, θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο γενικός διευθυντής της NASA προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Τέλος, ο καθηγητής Παπαδόπουλος μίλησε για το διαστημικό τουρισμό με εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες για το προσεχές μέλλον και δεσμεύτηκε σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου να εργαστούν, προκειμένου μέσα σε ένα έτος να έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στον συγκεκριμένο καινοτομικό σχεδιασμό."
Πηγή: Πλήρης επιβεβαίωση RAMNOUSIA, για την επίσκεψη εξωγήινων στην Ελλάδα!!!!!! - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου