Powered By Blogger

27.2.14

Προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης! Χιλιάδες Αθηναίοι έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη και του φωνάζουν «Σταύρο, είσαι ο πρωθυπουργός»!


Αναστάτωση στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας έχει προκαλέσει σημερινή δημοσκόπηση της GPO για το Mega. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO, προηγείται το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με 65,5% και ακολουθούν η ΕΡΕ με 15,6% και η Ένωση Κέντρου με 8,3%. Στην τέταρτη θέση είναι η Δούκισσα Νομικού και ακολουθεί η Πάολα.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO, πιο δημοφιλής πολιτικός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στην δεύτερη θέση είναι το...
σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη, και στην τρίτη η Λάσι.
Στο ερώτημα «ποιος θεωρείτε πως μπορεί να απειλήσει τον Σταύρο Θεοδωράκη στον δρόμο προς την πρωθυπουργία;», η πλειοψηφία απαντά «ο κακός του εαυτός», ενώ δεύτερος κυριότερος αντίπαλος του Σταύρου Θεοδωράκη είναι ο Γιώργος Οικονομέας, ένας ακόμα αδιάφθορος δημοσιογράφος του Mega, που σκέφτεται να κάνει κόμμα, για να κεφαλαιοποιήσει την αγάπη του κόσμου από
την άψογη και ακέραιη στάση του απέναντι στον πλουτοκράτη Βίκτωρα Ρέστη.
Χιλιάδες Αθηναίοι έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη και του φωνάζουν «Σταύρο, είσαι ο πρωθυπουργός», ενώ θέλουν να τον πάρουν στα χέρια και να τον πάνε σηκωτό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εγραψε o Pitsirikos, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου