Powered By Blogger

4.3.14

Ακόμη ένα ευτελές πεντάευρω


Ακόμη ένα ευτελές πεντάευρω
Το άδωνι μας είπε ότι το 5ευρω που έχωσε στο νέο φορέα που φτιάχνει πριν τον φτιάξει, ισχύει με νόμο του Πασόκ. Ότι δηλαδή είχε θεσπιστεί είσοδος 3€ επί Σημίτη που επί ΓΑΠ έγινε 5 για την είσοδο στα Κέντρα Υγείας και στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων.

Με τη χαρά που διακρίνει έναν κακό παλιάνθρωπο με άγνοια κινδύνου για όλα αυτά που κάνει, βγαίνει από κανάλι σε κανάλι για να υποστηρίξει τις παπάρες του, μόνος αυτός χωρίς άλλον δίπλα του.

Αν αυτό είναι το πουλέν του Σαμαρά φαντάσου τι υπάρχει στον πάγκο!
Α, ξέχασα, ο τσεκουράτος!
Το δε Πασόκ ...αντιδρά (αυτό κι αν είναι ανέκδοτο) εμμένοντας στο ίδιο πολυπαιγμένο έργο του καραγκιόζη, για όποιον λοβοτομημένο αρέσει να χάφτει μύγες, μήπως και περισσέψει κανα κοκαλάκι για τις επερχόμενες εκλογές-Βατερλώ που θα το κάνουν εντελώς ξεφτίλα.

Το ότι οι κάτοικοι των αστικών περιοχών δεν πήγαιναν στα Κέντρα Υγείας δεν το έχει καταλάβει. Το ότι οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών δεν πήγαιναν για (απλή) εξέταση στα Νοσοκομεία, δεν του το είπε κανένας. Επειδή λοιπόν οι προηγούμενοι είχαν κακώς θεσμοθετήσει την επί πληρωμή είσοδο στα μπουρδ… στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, νομίζει πως τώρα αυτός νομιμοποιείται να το επιβάλλει παντού.

Αχ ρε Γιώργη Γεννηματά! Που να ’ξερες που θα καταντούσαν το δικό σου όραμα!

Το τυράκι στη φάκα για τους ανά την επικράτεια ψυχασθενείς που τον πιστεύουν είναι ότι με το 5ευρω (το οποίο χαρακτήρισε ευτελές ποσό!!!) θα καλύπτεται και η είσοδος των ανασφάλιστων στα Ιατρεία του Π.Ε.Δ.Υ (Πούστηδες Ελεεινοί Δολοφόνοι Υγείας).
Ώπα ρε μεγάλε!
Θες να πεις ότι μέχρι σήμερα τους έδιωχνες;;; Θες να πεις ότι όλοι αυτοί που έχασαν τις δουλειές τους από την γαμημένη σας πολιτική και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αν τύχαινε να αρρωστήσουν έβλεπαν τον ΕΟΠΥΥ με το κιάλι;;;
Πες το μου γιατί κάθε φορά που έλεγες για ελεύθερη πρόσβαση στον ΕΟΠΥΥ με έπιανε μια φαγούρα κάτω από τη μέση και δεν ήξερα το γιατί. Τώρα εξηγείται!

Δεν έχει σημασία το ότι πληρώνουμε φόρους. Όταν χρειαστούμε γιατρό θα πληρώνουμε επίσης. Οι φόροι είναι default και πληρώνονται για τον ήλιο, τη θάλασσα και τους μαλάκες που απολαμβάνεις να κόβουν βόλτες από τα μαγαζιά του Αλαφούζου-Μπόμπολα και να μοιράζουν δάκρυα.

Κάτσε τώρα και υπολόγισε πόσοι κάθε μέρα κάνουν εισαγωγή στα Νοσοκομεία και "γλίτωσαν" το 25ευρω (με το 5λεπτο στα τσιγάρα που έγινε 10λεπτο) και πόσοι προσέρχονται καθημερινά στο ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ (σε κανα χρόνο θα ξαναβαφτιστεί). Ανά 5 άτομα τα μαζεύει και πάλι.

Βέβαια έχει υπολογίσει και τη χασούρα. Κάποιοι θα σταματήσουν να πηγαίνουν να χασομεράνε στα ιατρεία του ΠΕΔΥ για να φυλάξουν το 5ευρω (το διεκδικεί και ο στούρνος και γίνεται μάχη). Ε, και; Θα το πάει 10€. Μ’ αυτό σκας; Κι αν λιγοστέψουν κι άλλο οι πελάτες θα το πάει στα 15. Λύσεις υπάρχουν.

Ας υποθέσουμε ότι ένα σιρόπι έχει 8 ευρώ. Πας να σε εξετάσει ο γιατρός και να στο γράψει ηλεκτρονικά. Πληρώνεις:
1€ για το τηλεφωνικό ραντεβού
5€ είσοδο
1€ τη συνταγή στο φαρμακείο
2€ για συμμετοχή (25%)
Σύνολο 9€

Γιατί να πας μου λες; Γιατί πληρώνεις φόρους μου λες; Γιατί τους ψηφίζεις μου λες; Γιατί είσαι τόσο πολύ μαλάκας που νομίζεις ότι το κάνουν για το καλό σου μου λες;

Τότε με το 25ευρω μας είχε πει ότι "ο τζάμπας πέθανε".
Δική μου απορία: Ο μαλάκας αργεί πολύ;;;

ΠΗΓΗ
Πηγή: Ακόμη ένα ευτελές πεντάευρω - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου