18.5.14

550.000 νέες θέσεις δουλείας έως το 2018


550.000 νέες θέσεις δουλείας έως το 2018

Με πολιτική και οικονομική τρομοκρατία και φρούδες υποσχέσεις για μείωση φόρων και δουλειές προσπαθεί να κρατήσει την διαρροή ψήφων η κυβέρνηση Σαμαρά.

Του Θύμιου Πατρινού

«Μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ. Δεν το είπε, αλλά εμείς ξέρουμε πως πρόκειται για θέσεις σύγχρονης δουλείας, με 400 ευρώ μικτά και χωρίς πραγματική ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη και φυσικά χωρίς προοπτική συνταξιοδότησης. Το χαρτζιλίκι των 300 ευρώ είναι τα ναύλα και τα τσιγάρα του νεοδούλου … Το σχέδιο είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Παράδειγμα, ιδιωτικές εταιρείας security απολύουν συστηματικά υπαλλήλους τους που έχουν πάνω από 5ετία και προσλαμβάνουν η μία τους απολυμένους της άλλης με το κατώτατο μισθό…

Το κοινωνικό μακελειό που ετοιμάζει η κυβέρνηση είναι άνευ προηγουμένου και μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται. Αν οι συνωμότες των Καννών, Σαμαράς και Βενιζέλος, επιβιώσουν έως το φθινόπωρο, οι πολίτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους αυξημένους φόρους εισοδήματος και ακινήτων, τον «Μεγάλο Αδελφό του TAXISNET» που καταργεί κάθε προσωπικό δεδομένο και κάθε ιδιωτικότητα, καθώς η εφορία θα έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των φορολογουμένων, στις πληρωμές με χρήμα ή μέσω τράπεζας, πλήρες ηλεκτρονικό το περιουσιολόγιο και θα προβεί σε μπαράζ κατασχέσεων και πλειστηριασμών. Η Εφορία κάνει δεκάδες πλειστηριασμούς καθημερινά και οι φορολογούμενοι ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν φυλάκιση για χρέη προς το δημόσιο, γι΄ αυτό και δίνουν προτεραιότητα στην εφορία και αφήνουν τις τράπεζες απλήρωτες… Το αδιέξοδο μεγαλώνει με φοβερή ταχύτητα…

Το βασικό ζήτημα για τους υπερφορολογημένους ψηφοφόρους των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών είναι να αντισταθούν στην τρομοκρατία για πολιτική αστάθεια και για αποβολή της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και στα ψέματα του Μαξίμου περί εξόδου από τα μνημόνια και περί μείωσης φόρων. Οι ψηφοφόροι γνωρίζουν ότι η υπόσχεση είναι μαϊμού, όπως το περιβόητο κοινωνικό μέρισμα που θα έπαιρναν ένα εκατομμύριο πολίτες. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μειώσεις φόρων δεν θα αφορούν να μόνιμα υποζύγια του συστήματος, δηλαδή τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, αλλά τους πλούσιους, όπως άλλωστε ετοιμάζονται να κάνουν με τα πολυτελή αυτοκίνητα. Η μείωση φόρων θα είναι για τις πολυεθνικές που αγοράζουν σε τιμή ευτελιστική.

Οι ψηφοφόροι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση του δεύτερου μνημονίου των Σαμαρά-Βενιζέλου είναι προστάτιδα των μεγαλοφοροφυγάδων και των εξαγωγέων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στους φορολογικούς παραδείσους. Δώδεκα λίστες με ονόματα παραμένουν κρυφές και ανεκμετάλλευτες. Είναι η πιο ξεδιάντροπα ταξική κυβέρνηση. Ούτε οι αριστοκράτες που με την αλαζονεία τους προκάλεσαν τη Γαλλική Επανάσταση δεν ήταν τόσο μετωπικοί ταξικά.

Αυτοί που έβαλαν τους φόρους έχουν υπογράψει μνημόνια εξόφλησης των δανείων που πήραν για να καλύψουν τα χρέη του πελατειακού κράτους καιν της διαπλοκής. Φέτος πρέπει να ξεπληρώσουν 40 δισ. ευρώ και άλλα 22 του χρόνου. Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο… Συνεπώς, και οι απλοί δεξιοί πατριώτες, που δεν έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία ή τούβλα μαύρου χρήματος στα σεντούκια πρέπει να υπερβούν τις φοβίες και τις ιδεοληψίες τους και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στα παιδιά τους και την πατρίδα.
πηγή
Πηγή: 550.000 νέες θέσεις δουλείας έως το 2018 - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου