Powered By Blogger

27.5.14

Ψάχνουν ξενιστή;

γραφει ο αρισταρχος

“…το μωρουδάκι των 8% είναι ευάλωτο και ζητάει ξενιστή για να δυναμώσει”
psiraΤάβαλε κάτω ο Βαγγέλης τα ξαναμέτρησε και στο πολιτικό συμβούλιο που έγινε μετά τις εκλογές άκουσε… και τι δεν άκουσε. Μπορεί η Ελιά να μπέρδεψε, βοήθησε είναι αλήθεια και το σποτάκι με την κοπελιά που σπονσονάριζε Ελιά αλλά ψήφιζε ΠΑΣΟΚ. Μοντέρνα πράγματα, lotion και conditioner σε ένα. Μπερδεμένα και τα μέλη με ποιόν να είναι και για ποιόν να μιλάνε.
Έξυπνος ο Βενιζέλος εστίασε πρώτα στον ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά που θα αφήσει τον Αλέξη να του πάρει τα ηνία. Ξέρεις τι αίμα έχυσε γι αυτό;  Άϊντε να καταργήσουμε αυτό το bonus των 50 εδρών που μας κράτησε στο παιχνίδι της εξουσίας μέσα, για να μην ονειρεύεται η αριστερά 130 έδρες και τέτοια φούμαρα. Το δεύτερο είναι αυτό το “ελκυστικό ” 8% που πήραν με τις αλχημείες ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ. Καλά, δεν λέω, από τον καιάδα που τους έφερναν οι “δημοσκοπήσεις” σαν ΠΑΣΟΚ των μέχρι και 3.5%(!), μέχρι και αμφιβολίας για είσοδο στην βουλή, το 8% είναι όντως ένα χαμόγελο αισιοδοξίας κάτω από τα μουστάκια του Ευάγγελου.
Η Φώφη είπε πως το ΠΑΣΟΚ ανήκει στους πρώτους και εντός της εξουσίας και όχι τέταρτο κόμμα(σε ελεύθερη μετάφραση). Αλλά ο αρχηγός μονάχα ξέρει πως ανακτήθηκε αυτό το 8%. Από ένα κόμμα σχεδόν πεθαμένο και σε αποσύνθεση. Το πρόβλημα είναι να συντηρηθεί μέχρι την δικαίωσή του για τις επιλογές του, έτσι νομίζει.  Αλλά στην Ελλάδα ζεις και όλα είναι πιθανά. Καταντήσαμε η χώρα του Netherland, η χώρα της Αλίκης των θαυμάτων.
Χρειάζεται άμεσα ξενιστής να συντηρήσει αυτό το μαγικό αριθμό οκτώ. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον υπερφίαλο αρχηγό της ΝΔ. Το ξέρει καλά ο Βαγγέλης και κολλάει με όσα γουστάρει επιχειρήματα επάνω στο κομματικό σώμα της ΝΔ σαν θαλάσσια ψείρα. Εκεί θα κάνει κουκούλι και θα ανασυσταθεί, εκεί θα ανδρωθεί , εκεί θα μετουσιωθεί σε κάτι νέο που να είναι δημιούργημα και μόνο του Βαγγέλη και χωρίς απαιτήσεις κληρονόμων. Ας φωνάζει ο Καρχιμάκης ότι δεν υπάρχει Ελιά αλλά μόνο ΠΑΣΟΚ. Φτύνει τον κόρφο του ο Βαγγέλης. Ο Χρυσοχοϊδης τόπιασε καλά μιλώντας για στάχτες ΠΑΣΟΚ. Και μην πιστεύουμε στα παιδικά παραμύθια γιατί και ο Φοίνικας για να αναγεννηθεί θέλει λίγη σπίθα να υπάρχει μέσα στην στάχτη.
Να το θυμάστε πως σύντομα η Ελιά θα μετουσιωθεί σε κεντροαριστερό (παραχέστηκε αυτή η έκφραση και άρχισε να μου την δίνει. Ας την οριοθετήσουν επί τέλους γιατί μας έχουν εντελώς μπερδέψει) κόμμα αξιώσεων με πατέρα και ιδιοκτήτη. Ο Βαγγέλης τους παίζει όλους και σ’ όποιο γήπεδο γουστάρουν. Μοιάζει με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ στα μεγαλεία της. Μια ομάδα μόνος…
Ξέρετε, υπάρχει μια σφήγκα που πάει και γεννάει μέσα στην μυρμηγκοφωλιά. Στα μικρά δίνει την ίδια μυρουδιά με την βασίλισσα που γεννάει μυρμηγκάκια. Έτσι ξεγελιούνται τα μυρμήγκια και φροντίζουν νύμφες και προνύμφες μέχρι να μετεξελιχτούν σε χρυσαλίδες κι εκείθεν σε ακμαίο οπότε σαν νέες σφήγκες στο τέλος τρώνε τους… ξενιστές τους.
Τώρα, αυτό το μωρουδάκι του 8% είναι ευάλωτο στην διαίρεση και ζητάει ξενιστή για να κρατηθεί άρτιο μέχρι να δυναμώσει και να αναλάβει, οπότε… θα το ψηφίζετε σαν την νέα δύναμη της “κεντροαριστεράς” γνήσιο τέκνο του μνημονίου. Βλέπετε εσείς κανένα άλλο πρόσφορο; Θυμηθείτε το στον  ανασχηματισμό που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου