Powered By Blogger

6.5.14

Συγκλονιστικό βίντεο από την Οδησσό : Παγιδευμένοι άνθρωποι πηδούν έξω από το φλεγόμενο κτίριο.


Το μακελειό της Οδησσού : « ο δεξιός τομέας δεν άφηνε τους ανθρώπους να βγουν έξω από το φλεγόμενο κτίριο
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Συγκλονιστικό βίντεο από την Οδησσό : Παγιδευμένοι άνθρωποι πηδούν έξω από το φλεγόμενο κτίριο.


Γιατί η Ευρώπη μένει σιωπηλή ;
Γιατί η αφανής δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζει τους φασίστες του Κιέβου;

Δεν υποστηρίζουμε μονομερώς την μια πλευρά, είναι μήνες τώρα είναι που βλέπουμε την βία και των δύο πλευρών.
Το χθεσινό όμως μακελειό στην Οδησσό βαρύνει όλους εκείνους τους ανθρώπους που βάζουν φωτιά σε ένα κτίριο και στην συνέχεια εμποδίζουν τον κοσμάκη να βγει έξω και να σωθεί.

Τι είναι ο φασισμός ;
Είναι όταν 50 άνθρωποι καίγονται ζωντανοί και στη συνέχεια, ο κυβερνήτης της Οδησσού γράφει στο τοίχο του facebook ότι στηρίζει τις ενέργειες εκείνων που το έκαναν.

Για να κατανοήσουμε πλήρως το μακελειό της Οδησσού:
Την Παρασκευή, σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, 39 αντικυβερνητικοί ακτιβιστές πέθαναν στην πυρκαγιά από τα μέλη της υπερ-εθνικιστικής ομάδας Δεξιός Τομέα
στο κτίριο της συνδικαλιστικής ένωσης στην Οδησσό

Μερικοί κάηκαν ζωντανοί, ενώ άλλοι πέθαναν από ασφυξία ή πηδώντας έξω από τα παράθυρα.
Οι ακτιβιστές που είχαν παγιδευτεί στην οροφή του πολιορκημένου κτιρίου μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Οδησσού διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο εσωτερικών.
Άλλα 40 άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων 10 αστυνομικών, ενώ ο αναπληρωτής του περιφερειακού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Aleksey Albu αφού δραπέτευσε από το φλεγόμενο κτίριο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον δεξιό Τομέα.

Σύμφωνα με τηλεφωνική μαρτυρία του Albu στο RT : " Ένοπλοι από τον δεξιό τομέα έφθασαν σήμερα στην  Οδησσός από την ουκρανική πόλη Kharkov, επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης κατά αντιφρονούντων διαδηλωτών και στη συνέχεια επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε καταυλισμό με περίπου 200 άτομα - εκ των οποίων 100 ήταν γυναίκες και άνδρες άνω των 50 και 60 ετών - . "

"Οι άνθρωποι από το στρατόπεδο, στη συνέχεια, οχυρώθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου των συνδικάτων" .

Οι ένοπλοι του δεξιού Τομέα όμως περικύκλωσαν το κτίριο και « άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα μέσα στο κτίριο» ... Ήμουν εκεί στο εσωτερικό του κτιρίου και πήρα μέρος στην άμυνα . Προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας όσο μπορούσαμε, πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος που τηλεφώνησε στο RT .
"Και όταν τελικά ήμασταν σε θέση να πηδήξουμε έξω από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου, αντιμετωπίσαμε τον Δεξιό Τομέα . Μας χτυπούσαν με τα πόδια τους …. με ρόπαλα και …. αλυσίδες . Εγώ έχω μια πληγή μάκρους έξι εκατοστών και τώρα είμαι στο νοσοκομείο περιμένοντας για τα ράμματα" δήλωσε ο Albu .

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι τραυματισμοί του ήταν ήσσονος σημασίας , λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση .
« Η αστυνομία δεν μας υπερασπίσθηκε από αυτόν τον εξαγριωμένο όχλο »
« Ο δεξιός τομέας δεν άφηνε τους ανθρώπους να βγουν έξω από το φλεγόμενο κτίριο »

Νωρίτερα , το RT μίλησε με έναν από τους ακτιβιστές που είχαν παγιδευτεί στην οροφή του κτιρίου. Είπε ότι μέχρι 50 άτομα ήταν εκεί μαζί του , συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των νέων ανδρών .

«Προσπαθήσαμε να κλείσουμε όλες οι πόρτες και τα παράθυρα που οδηγούν στην ταράτσα », είπε στο RT . Διάφοροι ακροδεξιοί προσπάθησαν να ανέβουν, σύμφωνα με τον ίδιο , συμπεριλαμβανομένων ατόμων που προσποιούνταν ότι είναι διασώστες ή και στρατεύματα του Υπουργείου Εσωτερικών . Είπε ότι οι ακτιβιστές στην οροφή ήταν όμως αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν εκτός αν έχουν λάβουν ορισμένες εγγυήσεις ότι θα φύγουν ζωντανοί .
«Είμαστε εκεί περιμένοντας και ελπίζοντας ότι κάποιος θα έρθει εδώ και θα μας βοηθήσει να βγούμε ζωντανοί ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Aleksey Albu χαρακτήρισε την επίθεση ως «μια κλήση αφύπνισης για την Οδησσό», η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ απρόβλεπτες συνέπειες .

Συνολικά 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στην Οδησσό της βίας, και περίπου 200 άλλοι τραυματίστηκαν, δήλωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ο εισαγγελέας της Οδησσού Igor Borshulyak .

Σε σχέση με τα ανησυχητικά αυτά γεγονότα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη , Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι τέτοιες « δράσεις θυμίζουν τα εγκλήματα των Ναζί από τους οποίους οι ουκρανοί υπερεθνικιστές αντλούν την ιδεολογική τους έμπνευση.»

Αυτά συνέβησαν προχθές στην Οδησσό ενώ αύριο στην Αθήνα θα έχουμε την  επέτειο του ολοκαυτώματος της marfin της 5ης Μαιου 2010.

Μπορεί μεν η δικαιοσύνη να κάλυψε το έγκλημα … «παρεούλα» με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες δημοσιές υπηρεσίες ενός διεφθαρμένου κράτους …. μπορεί η αριστερά να σιωπά ένοχα ενώ η δεξιά να κλείνει την υπόθεση δικαστικά αφήνοντας πλέον ατιμώρητους τους δολοφόνους-εμπρηστές …. αλλά ο ελληνικός λαός θα διατηρεί για πάντα στην μνήμη του την αποτρόπαια εικόνα του «ψησίματος» των εργαζομένων της marfin …. και θα σας καταριέται πάντα και εσάς και τα παιδιά σας …


HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Διαβάστε τι έβαλαν τον ξeφτίλ@ τον ζούγκλα να γράψει:
Το... ποδόσφαιρο έφταιγε για την τραγωδία στην Οδησσό!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Μαΐου 2014, 13:18
http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-podosfero-eftege-gia-tin-tragodia-stin-odiso

Θα είναι ένα πολύ μακρύ Σαββατοκύριακο ... Οι τελευταίες κινήσεις των ρωσικών και ουκρανικών στρατευμάτων.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Συνολικά 43 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους 
την Παρασκευή στην Οδησσό της βίας και 174 άλλοι έχουν υποστεί τραυματισμούς.  Είκοσι πέντε από αυτούς παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση  σύμφωνα με το Δημοτικό Συμβούλιο της Οδησσού..

Εν τω μεταξύ,( όπως γράψαμε και εδώ http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/blog-post.html )  τουλάχιστον 31 αντικυβερνητικοί ακτιβιστες πέθαναν σε μια πυρκαγιά σε κτιριο στην Οδησσό.  Μερικοί κάηκαν ζωντανοί, ενώ άλλοι πέθαναν από ασφυξία ή αφου πήδηξαν έξω από τα παράθυρα, όπως ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.  

Το κτίριο πυρπολήθηκε από τις προσκείμενες στο Κίεβο ομάδες του Δεξιού Τομέα, την μαχόμενη πτέρυγα του σημερινού καθεστώτος, η οποία είναι επιφορτισμένη με την άσκηση του πολιτικού εκφοβισμού και της βίας κατά των αντιπάλων του καθεστώτος.


"Ο στρατός επιτέθηκε στο οδόφραγμα στο δρόμο προς την Yasnogorka (πόλη δίπλα στο Kramatorsk), « είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Kramatorsk RT », κατά την επίθεση που ξεκίνησε αργά την Παρασκευή. Οι πυροβολισμοί ακούγονται σε όλη την πόλη, ενώ κάθε λίγο ρουκέτες φωτίζουν τον ουρανό. Οι άνθρωποι λένε πως ο ουκρανικός στρατός πυροβολεί ό, τι κινείται αυτή τη στιγμή. "



Εν τω μεταξύ στο Κίεβο ο πραξικοπηματίας υπουργός Εσωτερικών Α. Avakovδήλωσε στη σελίδα του στο Facebook ότι το Κίεβο δεν σχεδιάζει να σταματήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Kramatorsk, προσθέτοντας ότι η στρατιωτική επίθεση θα συνεχιστεί με την ανατολή του ηλίου.  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο στρατός πήρε τον έλεγχο ενός πύργου της τηλεόρασης στην Kramatorsk τη διάρκεια της νύχτας.

Όταν όμως Μουαμάρ Καντάφι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις του για να καταστείλει μια εξέγερση της Al Queda ;

Χμ, αυτό ήταν επαρκής λόγος για το ΝΑΤΟ ώστε να καταστρέψει τις δυνάμεις του συνταγματάρχη Καντάφι.


Διαβάζουμε στο zerohedge: Εάν ο Πούτιν χρειαζόταν ένα πρόσχημα για να οδηγήσει τελικά τις δυνάμεις του πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, το πήρε σήμερα, μετά το θάνατο σχεδόν 40 φιλορώσων διαδηλωτών στην Οδησσό, κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης μεταξύ των  φιλο-Ρωσικών και δυνάμεων προσκειμένων στο Κίεβου ... ενώ αυτό που φαίνεται στη συνέχεια στον ορίζοντα θα είναι μια έφοδο της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας σε μια ακόμη ελεγχόμενη από τους αυτονομιστές πόλη στην ανατολική Ουκρανία: την πολη Kramatorsk.
(Σύμφωνα με το RT , δεκάδες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στην πολη Kramatorsk).



Εν τω μεταξύ, ειδική ομάδα του ουκρανικού στρατού έχει ανακαταλάβει την κοντινή πόλη του Slavyansk.  Η έδρα της λαικής αυτοάμυνας του βρίσκεται στο στόχαστρο των ελεύθερων σκοπευτών, σύμφωνα με το ITAR-TASS. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν έχει καταστήσει πολύ σαφές στο Κρεμλίνο ότι αυτό που χρειάζεται ως πράσινο φως για μια στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία είναι μια πρόφαση "της αυτό-άμυνας" των εκεί φιλο-ρώσων πολιτών που σήμερα δέχονται επίθεση από τον τοπικό στρατό, κάτι που εάν οι καιροί ήταν διαφορετικοί, θα εκλαμβανόταν από τα αμερόληπτα δυτικά μέσα .... 
ως εμφύλιος πόλεμος.
Σαν τι λοιπόν θα πρέπει να μοιάζει το θέατρο των επιχειρήσεων για να συμμετάσχει και η Ρωσία;




Η Washington Post δημοσιεύει ένα νέο χάρτη, (χρησιμοποιώντας πληροφορίες από το Royal United Services Institute https://www.rusi.org/) που δείχνει τις πρόσφατες κινήσεις των στρατευμάτων στην περιοχή. 
Τα γραφικά δείχνουν πώς οι στρατιωτικές ασκήσεις της Ρωσία συσσώρευσαν  στρατεύματα σε ετοιμότητα στα σύνορα της Ουκρανίας.  Δείχνουν, επίσης, τις στρατιωτικές κινήσεις της Ουκρανίας στα σύνορά της με τη Ρωσία και στο εκ των πραγμάτων ανεξάρτητο κράτος από τη Μολδαβία την Υπερδνειστερία.

HEIL GAP ( or mind the GAP)



Το ΔΝΤ προειδοποιεί την Ουκρανία: πολεμήστε για τα ανατολικά σας σύνορα ή ξεχάστε τα χρήματα.



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Μάλλον ο Ρώσος ηγέτης Β. Πούτιν θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει ό, τι κάνει τους δύο τελευταίους μήνες : Σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρώτη της επίσκεψη τα τρία τελευταία χρόνια στην Ουάσιγκτον DC, έμειναν για μια ακόμη φορά μονό στις προειδοποιήσεις καθώς ….  θα ήταν τεράστιο το  "κόστος" της αποκοπής του ενός τρίτου των εισαγωγών φυσικού αερίου για την Γερμανία .


Και ενώ το ΝΑΤΟ δια του  αναπληρωτή επικεφαλής του Alexander Vershbowβρυχάται : ότι οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία ανάγκασαν την καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία να αντιμετωπίζει την Ρωσία περισσότερο ως εχθρό από εταίρο …. αντιθέτως ο επίτροπος της ΕΕ Olli Rehnπροειδοποιεί σε συνέντευξή του σήμερα στη Βιέννη.  "ότι κάθε λογικό άτομο θα πρέπει να αντιταχθεί σε περαιτέρω Κυρώσεις προς την Ρωσία "


«Θα βλάψει τους πάντες, Ευρωπαίους και Ρώσους», προειδοποίησε ο Olli Rehn, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, προσθέτοντας ότι «κάθε λογικός  πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να αντιταχθεί στις περαιτέρω κυρώσεις  προς την Ρωσία, λόγω του οικονομικού κόστους για την Ευρώπη». 
Ωστόσο, «αυτό μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν η Ρωσία είναι αποφασισμένη να αποφύγει την επιδείνωση και κλιμάκωση της κρίσης», είπε.

Καθώς οι κυβερνήσεις της ΕΕ ζυγίζουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας η επιβράδυνση της ρωσικής οικονομίας έχει ήδη «αρνητικές επιπτώσεις» για τη Φινλανδία και την Αυστρία, δήλωσε (ο Φινλανδός) Ρεν. Αυτές οι οικονομικές επιπτώσεις πιθανότατα θα εξαπλωθούν στη Γερμανία, την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής, είπε .

(Reuters) - ουκρανικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους στασιαστές της πόληςSlaviansk την Παρασκευή πριν από την αυγή, και φιλο-Ρωσοι αυτονομιστές κατέρριψαν  τουλάχιστον ένα επιθετικό ελικόπτερο, σκοτώνοντας ένα πιλότο, σε μια απότομη κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Ένοπλες ομάδες που επιδιώκουν την ένωση με τη Ρωσία έχουν καταλαβει μια σειρά από κυβερνητικά κτίρια σε πόλεις στην ανατολική Ουκρανία.


Επικαλούμενος την κατάσταση στα ανατολικά, ο ενεργώντας ως πρόεδρος της Ουκρανίας Oleksander Turchinov υπέγραψε διάταγμα που επαναφέρει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 25.


Δημοψήφισμα στις 25 Μαΐου 
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η μεταβατική κυβέρνηση του Κιέβου, προσπαθεί να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της κρίσης με ένα δημοψήφισμα για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Το δημοψήφισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου, παράλληλα με τις προεδρικές εκλογές, όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός Γιατσένιουκ. ( βέβαια το πάρα πολύ αντιδημοφιλές και εντελώς παράνομο καθεστώς του Κίεβο έχει μικρές πιθανότητες στις ... κάθε επερχόμενες εκλογές.  Είναι αυτό που επέβαλε την οικονομική ερείπωσή της Ουκρανίας, προκειμένου να συμφωνήσει με τους όρους του ΔΝΤ που περιλαμβάνουν βαρύτατα μέτρα λιτότητας - μέτρα που θα μειώσουν και την περαιτέρω τη σταθερότητα του καθεστώτος.)
Απάτη το δημοψήφισμα.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών,
 σχολιάζοντας, δήλωσε πως η πρόταση του ουκρανού πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα είναι μια απάτη που απλώς θα εμβαθύνει την κρίση στη χώρα.


Η Ουκρανική αστυνομία δήλωσε ότι 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συγκρούσειςστο νότιο λιμάνι της Οδησσού όταν ένα κτίριο συνδικαλιστικής ένωσης πυρπολήθηκε.


Ένας διαδηλωτής ρίχνει μια βόμβα Molotov στο κτίριο των συνδικάτων στην Οδησσό


Ελεύθεροι σκοπευτές σε στέγες εμφανίζονται στην Οδησσό ….

Μήπως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια επανάληψη του Κιέβου στα τέλη του Φεβρουαρίου;


Συγκρούσεις ξέσπασαν κατά την διάρκεια διαδηλώσεων ενωτικών Ουκρανών στην Οδησσό: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν όταν συγκρούστηκαν συλλαλητήρια αντιπάλων στην πόλη-λιμάνι της Οδησσού στην Ουκρανία.



«Υπάρχουν τουλάχιστον 10 τραυματίες που  έχουν πληγές από οβίδα, υπάρχουν επίσης τραυματίες από όπλο. Αυτή τη στιγμή, οι δύο πλευρές καταλαμβάνουν κτίρια και στήνουν  οδοφράγματα σε διάφορες περιοχές του κέντρου της πόλης, μερικοί από τους δρόμους έχουν
καταλειφθεί από μία πλευρά, κάποιοι από την άλλη».


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται χίλιοι πεντακόσιοι νέοι, πολλοί από τους οποίους είναι οπλισμένοι. 
Συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας: “Δόξα στην Ουκρανία", "Θάνατος στους εχθρούς", "Moskal μαχαίρια."
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έριχναν κροτίδες, βόμβες καπνού, πέτρες που αποσυναρμολόγησαν από την γέφυρα και «μολότοφ».
Πάνω από 2.000 διαδηλωτές πέταξαν ο ένας τον άλλον βόμβες μολότοφ και χειροβομβίδες καπνού ενώ πυροβολισμοί ακούστηκαν στο κέντρο της Οδησσού.


                                  Αυτός είναι ο υποτιθέμενος ελεύθερος σκοπευτής .
  

                            Και όχι μόνο ελεύθεροι σκοπευτές, αλλά και βόμβες μολότοφ.


Πρώτα το Κίεβο, τώρα η Οδησσός; 
Η απάντηση στο ερώτημα του ποιος είναι αυτός που  πυροβόλησε … πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει μια νέα τηλεφωνική υποκλοπή του τηλεφώνου του αφεντικού των εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ Κάθριν Άστον!

ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ :
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποίησε ότι αν η Ουκρανία χάσει έδαφος στα ανατολικά θα πρέπει να επανασχεδιάσουν το σχέδιο bailout της χώρας αξίας 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, διότι πιθανότατα θα απαιτηθεί πρόσθετη ρύθμιση.
Ή κατά το zerohedge : Αν η Ουκρανία χάσει τον αποτελεσματικό έλεγχο στα ανατολικά της χώρας τότε το 17 δισ. δολαρίων τμηματικό δάνειο διάσωσης του ΔΝΤ  στην Ουκρανία θα πρέπει να ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ

Το οποίο, σε πρόχειρη μετάφραση, φαίνεται να σημαίνει να πάτε σε πόλεμο με τις φιλο-ρωσικές δυνάμεις (και, επομένως, την ίδια τη Ρωσία, αν ο Πούτιν βάλει τους  συμπατριώτες του σε μπελάδες) ή να μην πάρετε τα χρήματά σας!

Ή ότι κατά τον Paul Joseph Watson του  Infowars.com : Το ΔΝΤ έχει πει ότι αν το Κίεβο δεν υπερασπιστεί τις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας εναντίον των φιλο-ρωσικών δυνάμεων, ή με άλλα λόγια τον κίνδυνο πολέμου με τη Ρωσία και την έναρξη … τότε θα πρέπει να "επανασχεδιαστεί το προγραμματισμένο πακέτο 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων του σχεδίου διάσωσης."


Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι ο παγκόσμιος οργανισμός θα "ελέγχει τακτικά" για να δει αν η Ουκρανία θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της κατά την διαπραγμάτευση δανείου
Το ΔΝΤ έχει πει στο Κίεβο ότι η κάνουλα των χρημάτων θα μπορούσε να κλείσει αν το Κίεβο "χάσει τον έλεγχο ανατολικά της χώρας".

ΔΝΤ ..... ο δημιουργός της φτώχειας .... και όπως προβλέπαμε εδώ:
είναι σαφές ότι τώρα το ΔΝΤ θα καταντήσει την Ουκρανία μία από τις φτωχότερες χώρες στην Ευρώπη, χάρη στην κλεπτοκρατία που υποστηρίζεται από την Ουάσιγκτον και την Wall Street.


Συγχαρητήρια Victoria Nuland, για το μεγάλο κατόρθωμα σας, την καταστροφή μερικών εκατομμύριων ανθρώπινων ζωών, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα έδαφος και πηγές σχιστολιθικού αερίου οι κομματικοί και εταιρικοί χορηγοί σας !!! 
HEIL GAP (or mind the GAP)
 

HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου