Powered By Blogger

11.5.14

Το Δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση της Ανατολικής Ουκρανίας, σε Εικόνες.




From HEIL GAP (or mind the GAP)

Οι κάτοικοι στην ανατολική Ουκρανία στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία.

Ντονέτσκ, Ουκρανία - Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Κίεβο, φιλο-Ρώσοι αυτονομιστές πραγματοποίησαν δημοψήφισμα την Κυριακή στις ανατολικές περιοχές του Ντόνετσκ και Luhansk, επιτρέποντας στους ψηφοφόρους να επιλέξουν «αυτοκυβέρνηση».
Ένα μικρό κορίτσι εισάγει ψηφοδέλτια των γονέων της στην κάλπη κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στο Ντόνετσκ.



Μια γυναίκα κρατά μια πορτοκαλί και μαύρη κορδέλα, ένα σύμβολο της υποταγής στη Ρωσία στην ανατολική και νότια Ουκρανία, σε εκλογικό κέντρο κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στο Ντόνετσκ.


Τα ψηφοδέλτια αρχίζουν να συσσωρεύονται.



Μια ηλικιωμένη κυρία περιμένει στην ουρά να ψηφίσει στο Khryaschevatoy.



Μια γυναίκα που δεν ψηφίζει για την ανεξαρτησία κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στις 11 Μαΐου. Σύμφωνα με ό, τι είδα, ήταν από τις ελάχιστες. Πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το Ντόνετσκ πρέπει να παραμείνει ως μέρος της Ουκρανίας μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα.



Μια τεράστια γραμμή στην είσοδο εκλογικού κέντρου στην πόλη Ντόνετσκ κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος.
 

Δύο γυναίκες φλυαρούν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο δημοψήφισμα στο Ντόνετσκ.



 
Ένας φιλορωσος σε ένα σημείο ελέγχου κοντά στο Slavyansk.



Μια γυναίκα διαβάζει ένα ψηφοδέλτιο σε εκλογικό κέντρο κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στο Ντόνετσκ, ενώ στο βάθος διακρίνεται μια μεγάλη γραμμή ψηφοφόρων.


Οι κάτοικοι στην ανατολική Ουκρανία σχηματίζουν μεγάλες ουρές στα εκλογικά τμήματα την Κυριακή για να ψηφίσουν στο βιαστικά οργανωμένο δημοψήφισμα  της ανεξαρτησίας, αψηφώντας την κεντρική κυβέρνηση, η οποία αποκαλει την ψηφοφορία παράνομη και χρηματοδοτούμενη από τη γειτονική Ρωσία.



Οι ψήφοι ζητούν έγκριση για την κήρυξη των λεγομένων λαϊκών δημοκρατιών στις περιοχές Donetsk και Luhansk,  , όπου φιλο-ρωσοι αντάρτες έχουν καταλάβει τα κυβερνητικά κτίρια και συγκρούστηκαν με την αστυνομία και την ουκρανική στρατεύματα τον περασμένο μήνα.



Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 8 το πρωί τοπική ώρα και πρόκειται να κλείσουν  στις 10 μ.μ. Υπήρξαν αναφορές για σποραδικές συγκρούσεις, αλλά η κατάσταση παρέμεινε ήρεμος στις περισσότερες περιφέρειες με πληθυσμό 6,5 εκατ. Ενώ οι  διοργανωτές του δημοψηφίσματος δήλωσαν ότι αναμένεται μεγάλη προσέλευση.



Οι ηγέτες της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου χαρακτήρισαν την ψηφοφορία ως μια « ποινική φάρσα "που διοργανώθηκε από τη Ρωσία, και προσθεσαν ότι τα ψηφοδέλτια στις αποσχισθείσες περιφέρειες" είναι εμποτισμένα με αίμα. " 



Οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να ψηφίσουν για το μέλλον της Ντόνετσκ και Luhansk .



Μια φορητή κάλπη στην ανατολική πόλη.



Οι άνθρωποι ψηφίζουν στην ύπαιθρο, στο χωριό Ternovo.



Υπήρχαν μεγάλες ουρές στη Μαριούπολη, καθώς οι άνθρωποι περίμεναν να ψηφίσουν.

HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου