7.5.14

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ HEIL GAP (or mind the GAP ) ΣΕ ΕΝΑ Δ%ΣΙΛ%Γ% ….

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Ο δεξιός βουλευτής Pacius Favlopulus … ο οποίος δεν δίστασε να ψηφίσει όλα τα αντεθνικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης σαμαρά …. έρχεται σήμερα να μας διδάξει πολιτική οικονομία αναλύοντας μας τις αναμενόμενες συνέπειες της γερμανικής επανένωσης για την πρώην ανατολική Γερμανία.  

Αλλά ως γνήσιος δ%σίλ%γος  και καλοπερασάκιας δεξιούλης, ξεχνά ότι ήταν ο ίδιος αυτός που ψήφισε οτιδήποτε αφορούσε την οδηγία του προέδρου της Ευρωομάδας (Εurogroup) Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ …. ο οποίος δεν είχε διστάσει να δηλώσει δημόσια σε συνέντευξή του στο περιοδικό Focus της Γερμανίας τον Ιούλιο του 2011 ότι η κυριαρχία της Ελλάδα θα " περιοριστεί ", προκειμένου να εφαρμόσουν τα μέτρα λιτότητας υποστηρίζοντας συγχρόνως ότι «για το επικείμενο κύμα ιδιωτικοποιήσεων» απαιτείται για παράδειγμα μία λύση κατά το πρότυπο της γερμανικής «Treuhand», (της αρχής που είχε αναλάβει πριν από 20 χρόνια τη διαχείριση της κρατικής περιουσίας της τότε Λαοκρατικής Γερμανίας) συμπληρώνοντας επίσης ότι οι υπάλληλοι από την ευρωζώνη θα πρέπει να εποπτεύσουν την πώληση των ελληνικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων όπως τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και εταιρείες ενέργειας, και την είσπραξη των φόρων….

Προφανώς ο κύριος καθηγητής γνώριζε πολύ καλά την Treuhand : ότι η Treuhandanstalt ήταν ο οργανισμός που ιδιωτικοποίησε τις επιχειρήσεις και ότι άνηκε ανήκει ως δημόσια περιουσία εις την πρώην Ανατολική Γερμανία.

AVE PACIUS FAVLOPULUS


Ο δ%σιλ%γος όμως αυτός εφι@λτης μπορεί μεν στα παραπάνω άρθρο του να έχει έτοιμη μια απάντηση για το κάθε τι … που έγινε στην πρώην Α. Γερμανία, αλλά …. χμ, θα τον συμβούλευα να ετοιμάζει και μερικές απαντήσεις κατά την απολογία του όταν κάποια μέρα θα λογοδοτήσει στους Έλληνες γιατί συνηγόρησε στο χάρισμα της ελληνικής δημοσίας περιουσίας σύμφωνα με την ιδέα του ιδιωτικού οργανισμού «Treuhand » της υπηρεσίας ιδιωτικοποιήσεων που χρησιμοποιήθηκε για την πώληση των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της Ανατολικής Γερμανίας, η οποία επικρίθηκε ακόμη και από το Reuters, το οποίο και τόνισε μάλιστα « ότι η Treuhand κατάφερε να χάσει δισεκατομμύρια από την πώληση των κρατικών εταιρειών της Ανατολικής Γερμανίας ;;;;; »


Γιατί ξεπούλησε και συνεχίζει να ξεπουλά δια της τζίφρας του την Ελλάδα έχοντας πλήρη γνώση ότι η πώληση σε εξευτελιστικές τιμές της βιομηχανίας της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανικής … (σημειωτέον 14.000 εταιρείες πωλήθηκαν μέσα σε τέσσερα χρόνια) …. δεν μπορεί να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για Ελλάδα μας, επειδή η Treuhand κατέληξε με 170 δισεκατομμύρια δολάρια ΧΡΕΟΣ αντί για ένα αναμενόμενο κέρδος $ 900.000.000.000 δολάρια".

Όμως, η ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ ( με όχημα το ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ , ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) φαίνεται να στόχευαν στο ίδιο αποτέλεσμα:

Την καταστροφή της οικονομικής βάσης της Ελλάδος, δια μέσου μιας μόνιμης  βοηθείας από την υπόλοιπη ΕΕ ώστε να καταστήσει αναγκαίες τις απεριόριστες χρηματοδοτήσεις και τα μέτρα λιτότητας (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ) που πάντα θα τις ακολουθούν, εμβαθύνοντας το βάρος του χρέους της ευρωζώνης και τελικά ξεκάνοντας τον ελληνικό λαό.

« Χμ, και όλα αυτά όταν ο δ%σιλ%γος Pacius Favlopulus γνώριζε καλά τα λόγια του επικεφαλής οικονομολόγου της ευρωζώνης στο Citigroup στο Λονδίνο, Juergen Michels, ο όποιος είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι το παράδειγμα της Treuhand για το ξεπούλημα της χωράς μας : 
1. «Δεν θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως το καλύτερο μοντέλο για την Ελλάδα, το μόνο κοινό μεταξύ της Ανατολικής Γερμανίας και της  Ελλάδας …. θα είναι μόνο το ξεπούλημα ενός πολύ μεγάλου συνολικού πακέτου των περιουσιακών των στοιχείων».

2. «Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τις μεγάλες ζημιογόνες επιχειρήσεις και εάν όντως είναι τέτοιες όλες αυτές».

3. «Το άγνωστο και η αμφιβολία για όλα αυτά, είναι : «το ποιες είναι οι αξίες των υποκείμενων προς πώληση αξιών».


( #$%^&  σου σπυρ@κο με το @ν@ατολικό @εροδρόμιο σου …. Χμ, και ελπίζω να το βρεις ...
και εσύ και όλη σου η οικογένεια μετά από αυτή την νέα ληστεία σας …. )
HEIL GAP (or mind the GAP )

1 σχόλιο:

  1. ...Γιατί ξεπούλησε και συνεχίζει να ξεπουλά δια της τζίφρας του την Ελλάδα έχοντας πλήρη γνώση ότι η πώληση σε εξευτελιστικές τιμές της βιομηχανίας της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανικής … (σημειωτέον 14.000 εταιρείες πωλήθηκαν μέσα σε τέσσερα χρόνια) …. δεν μπορεί να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για Ελλάδα μας, επειδή η Treuhand κατέληξε με 170 δισεκατομμύρια δολάρια ΧΡΕΟΣ αντί για ένα αναμενόμενο κέρδος $ 900.000.000.000 δολάρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή