Powered By Blogger

13.6.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Barbara Spinelli της "Λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία, μέλος στη Λέσχη Bilderberg! Έτσι θα "αλλάξει την Ευρώπη" ο ΣΥΡΙΖΑ;



Η Barbara Spinelli, προσωπική φίλη του Γιώργου Παπανδρέου, που είχε αναλάβει την προεκλογική καμπάνια της "Λίστα Τσίπρα" για την Ευρωβουλή και εκλέχθηκε μάλιστα ευρωβουλευτής συμμετέχει στη Λέσχη Bilderberg!
Οι αποκαλύψεις (δημοσιοποιούμε το ντοκουμέντο) για τη συμμετοχή της Barbara Spinelli στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα (!), δικαιώνει όλους εκείνους στην ευρωπαϊκή αριστερά που θεωρούν τον Αλέξη Τσίπρα ως όργανο του σιωνιστικού λόμπυ και προκαλεί ρήγμα στην προσπάθεια της ιταλικής αριστεράς να ανασυντάξει τις δυνάμεις της.
Κι όμως, η κυρία Spinelli που θέλει ν' αλλάξει την Ευρώπη με τον "Λίστα Τσίπρα", που θέλει να πολεμήσει την πολιτική της αυστηρής λιτότητας και το τέρας της Τρόικα, το 1993 συμμετείχε στγη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στην Βουλιαγμένη (Αθήνα) μαζί με την ιταλική "αφρόκρεμα" των σιωνιστικών συμφερόντων:  τον Giovanni Agnelli, τότε πρόεδρο της Fiat, τον... Marco Tronchetti Provera, του ομίλου Pirelli, τον Renato Ruggiero, υπέυθυνο διεθνών σχέσεων της Fiat S.p.a και κατόπιν υπουργός της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, τον πανταχού παρών Mario Monti, τότε απλό "τεχνοκράτη" στην Boccon και κατόπιν πρωθυπουργό της Ιταλίας, διορισμένο -όπως ο Παπαδήμος- από την τρόικα και μάλιστα χωρίς να έχει εκλεγεί (παραβίαση του Ιταλικού Συντάγματος).
Αμείλικτα τα ερωτήματα του ιταλικού προοδευτικού τύπου προς τον Αλέξη Τσίπρα:
Γνώριζε για την κυρία Spinelli, με την οποία θα αλλάξει την Ευρώπη, ότι ο σύζυγός της Σκιόπα (κι αυτός μασόνος), σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου;
Γνώριζε ή όχι ο Αλέξης Τσίπρα, για τη συμμετοχή της Spinelli στη Λέσχη Bilderberg;
Τώρα που τα γνωρίζει, τι αποφάσεις θα λάβει;
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/06/barbara-spinelli-bilderberg.html
Σχετικά με τη λίστα Τσίπρα στην Ιταλία:
- Συγκλονιστική είδηση από τον νονό της "λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία για την αλλαγή στην Ευρώπη!
- Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα από τον φιλόσοφο της ιταλικής αριστεράς Diego Fusaro: Ο Τσίπρας είναι δωσίλογος κι ως τέτοιος είναι εχθρός των εργαζομένων και του λαού… (Tsipras è un collaborazionista e, in quanto tale, è nemico dei lavoratori e del popolo)
- Vendola/SEL: Οι νονοί του Τσίπρα στην Ιταλία με τους εγκάθετους της Cia και Μοσάντ, προετοιμάζουν πραξικόπημα στην Βενεζουέλα, όπως έκαναν στη Λιβύη και το προσπαθούν στη Συρία, για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ-Ισραήλ...
- Paola Bacchiddu... υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΠΑΝΙΤΑΛΙΚΑ της "λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία! Απίστευτο... εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σίλβιο! Σεξ και σπέρμα για ψήφους!
- Οι άνθρωποι του Γ. Παπανδρέου προσφέρουν σήμερα τις “υπηρεσίες” τους στον Α. Τσίπρα! Συμπτώσεις;
- Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!
- Ο νεκροθάφτης της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης", αδελφού ιταλικού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, με τους μνημονιακούς διανούμενους του κώλου υπέρ Τσίπρα!
- Ε... ρε γλέντια! Τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τις πήρανε είδηση και στην Ιταλία και του μένουν πιστοί οι μνημονιακοί! 
Το ντοκουμέντο για την κυρία Barbara Spinelli (κλικ στην εικόνα για καλύτερη ανάγνωση):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου