Powered By Blogger

4.6.14

Όταν ξανακλαίει ένας ναζί

Όταν ξανακλαίει ένας ναζί
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το δράμα του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ξαναπλάνταξε στο κλάμα ενώπιον των ανακριτριών αυτή τη φορά.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αρνήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα των ανακριτριών σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται, επικαλούμενος το δικαίωμα της κλαψομουνίασης που θεσπίστηκε πρόσφατα ειδικά για τους χρυσαυγίτες κατηγορουμένους.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το Εφετείο, ο Στάθης Μπούκουρας άρχισε να κλαίει όταν ο αστυνομικός που τον συνόδευε δεν τον άφησε να παίξει με τα άλλα παιδάκια στο προαύλιο του κτιρίου και τον μάλωσε αυστηρά γιατί λέρωσε το σακάκι του με κρέμα για μωρά.

Ο Στάθης Μπούκουρας ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική εξαιτίας των μονοψήφιων ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ενώ ομολόγησε ότι έχει χάσει 16 κιλά σε 4 μήνες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το μυστικό της δίαιτας που ακολουθεί, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε από τις εύσωμες ανακρίτριες.

Στο πλευρό του Στάθη Μπούκουρα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή που περίμενε έξω από το Εφετείο για να τον παρηγορήσει και να του σκουπίσει τις μυξούλες με ένα μαντήλι βαμμένο με το αίμα των θυμάτων της Χρυσής Αυγής.

Από τη μεριά του, ο συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για μεθόδους ιεράς εξέτασης από μέρους των ανακριτριών, συγκρίνοντας τη διαδικασία της ανάκρισης με τα βασανιστήρια που έκανε ο Μπούκουρας σε μετανάστες στην Κορινθία όταν του ζητούσαν τα λεφτά που είχαν δουλέψει.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Στάθης Μπούκουρας εξερχόμενος του γραφείου των ανακριτριών λιποθύμησε, ενώ τις τελευταίες μέρες νιώθει έντονη ναυτία και τάση για εμετό, οπότε δεν αποκλείεται να είναι έγκυος ο άνθρωπος και να μην ξέρει τί θα πει στο παιδί που περιμένει για τον πατέρα του.

Τέλος, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει τις ανακρίτριες, ο Στάθης Μπούκουρας ομολόγησε ότι έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί στο κελί του χωρίς σκοινί, ενώ προσπάθησε να κόψει και τις φλέβες του με το κουταλάκι του γλυκού.

Άχρηστοι σε όλα αυτοί οι χρυσαυγίτες.

by To Skouliki TomΠηγή: Όταν ξανακλαίει ένας ναζί - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου