20.6.14

Τεμπέλης γεννιέσαι, δε γίνεσαι


Τεμπέλης γεννιέσαι, δε γίνεσαι

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά την δημοσιοποίηση της έρευνας της huffington post, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες, είναι ο δεύτερος εργατικότερος λαός στον κόσμο, μετά τους Μεξικανούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι τεμπέλληνες, όπως χαϊδευτικά μας αποκαλούν οι Ευρωπαίοι χάρη σε δηλώσεις διαφόρων πολιτικών μας αρχόντων, εργάζονται κατά μέσο όρο 2.034 ώρες ανά έτος, ενώ οι πρωταθλητές Μεξικανοί, 2.226. Στον πάτο της λίστας οι Γερμανοί, με 1.393 ώρες, οι οποίοι είναι εργατικότεροι των Ολλανδών οι οποίοι εργάζονται κατά μέσο όρο 1.384 ώρες ανά έτος και βρίσκονται στην τελευταία θέση, εμείς όμως έχουμε ήλιο θάλασσα και μεσογειακό κλίμα, συνεπώς είναι σαν να εργαζόμαστε 4 μέρες το χρόνο.

Τεμπέλης γεννιέσαι, δε γίνεσαι

Τα στοιχεία αυτά, όπως είναι φυσικό, ανησύχησαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είδε πως η απελευθέρωση του ωραρίου εργασίας, τα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές, η εθελοντική και ανασφάλιστη εργασία και ο πόνος που πρώτος αυτός νιώθει στην καρδιά, δεν έπιασαν τόπο. Έτσι αφού κρέμασε τη φωτογραφία του Ενρίκε Πένια Νιέτο στον καθρέπτη του μπάνιου του, κάλεσε έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο. Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

"Βλέπουμε για άλλη μια φορά, ότι οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών, οι δικές σας θυσίες, πιάνουν τόπο. Πλέον, οι Έλληνες μπορούν να περηφανεύονται, ότι ζουν για να δουλεύουν, ώστε να μπορεί το ελληνικό κράτος να πληρώνει τους τόκους των δανείων που πήραμε λόγω πολιτικής ανικανότητας και διαφθοράς. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να γίνουν οι Έλληνες ο πρώτος λαός στον κόσμο, που θα σπάσει το φράγμα των 2.500 ωρών ανά έτος".

Οι δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού στη μισή Ελλάδα είναι ρίχνει αστραπές, βροντές και χαλάζι.

ΥΓ: Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά είναι φανταστική.

ΥΓ2: Η αλήθεια είναι πως η τεμπελιά είναι στο DNA μας, ωστόσο, πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος ανάμειξης του με το κακό εργατικό DNA των μεταναστών.

Tyler Durden
Πηγή: Τεμπέλης γεννιέσαι, δε γίνεσαι - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου