Powered By Blogger

13.7.14

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»


image
Γράϕει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φανατικοί Τζιχαντιστές, Κούρδοι του Βορείου Ιράκ, ο Ταϊπ Ερντογάν,  οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, έχουν συμπτύξει μια πραγματικά διαβολική συμμαχία που επιδιώκει να κυριαρχήσει σε όλη την Μέση Ανατολή των πετρελαιοπηγών, με μια ϕοβερή και αιματηρή εκατόμβη αθώων θυμάτων κατά το πλείστον χριστιανοί. Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης, ντον ανίερη
συμμαχία των Τζιχαντιστών με τους Κούρδους του Βορείου Ιράκ, με τον Ερντογάν, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, που κάνει τα «στραβά μάτια» στα ανείπωτα εγκλήματα των ϕανατικών ισλαμιστών.
Και κατ’ αρχή ο περίϕημος αρχηγός των Τζιχαντιστών, ο Ebu Bekir Bağdat, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμα της η τουρκική εϕημερίδα Bügün, στις 8 Ιουλίου, βρίσκονταν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια στις ΗΠΑ, (περίοδος 2005-2009) και είχε λάβει «ειδική» εκπαίδευση από τους «ϕίλους» του Αμερικανούς. Επίσημα έχει αναϕερθεί ότι ήταν κρατούμενος στο στρατόπεδο Bukka, αλλά σύμϕωνα με άλλο δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, στις 10 Ιουλίου, η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, η κ Jen Psaki, παραδέχτηκε πως ο Ebu Bekir Bağdat ήταν πράκτορας της CIA και είχε λάβει «εδική εκπαίδευση» στις ΗΠΑ στο διάστημα της διαμονής του εκεί για να επιτελέσει λίγα χρόνια αργότερα το «θεάρεστο» έργο του με αϕετηρία τον εμϕύλιο στην Συρία και τώρα τις «θεάρεστες» σϕαγές του στο Ιράκ. Το «θεάρεστο» αυτό έργο του αρχηγού των Τζιχαντιστών, ήταν να αποκόψει τις πετρελαιοπηγές του βορείου Ιράκ από την νόμιμη αλλά σιϊτική και συνεπώς ϕιλοιραινική κυβέρνηση της Βαγδάτης. Στη συνέχεια με την άριστη συνεργασία των Κούρδων του βορείου Ιράκ, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποβεί οι συνεταίροι της Τουρκίας στην περιοχή, το πετρέλαιο αυτό διοχετεύεται παράνομα στα τουρκικά λιμάνια της Μεσογείου και στη συνέχεια προωθείται στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ. Δηλαδή όλοι οι αιματοβαμμένοι «παίκτες» σε άριστη συνεργασία!
Αλλά εκεί που ϕαίνεται η μεγάλη υποκρισία σε όλο αυτό το γεωπολιτικό «θέατρο του Διάβολου» που στοιχίζει την ζωή σε χιλιάδες αθώα θύματα, είναι ο ρόλος του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. Μετά από τα αμέτρητα δημοσιεύματα του ίδιου του τουρκικού τύπου που αποκάλυψαν πως ο Ερντογάν είναι ο κύριος σπόνσορας και ο κύριος υποστηρικτής των Τζιχαντιστών στα αμέτρητα εγκλήματα τους υπό τις ευλογιές και των ΗΠΑ, έρχεται τώρα καινούργιο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, που αποκαλύπτει ότι στις ϕονικές επιδρομές των Ισραηλινών κατά της λωρίδας της Γάζας, για την οποία ο Ερντογάν είχε προβληθεί σαν ο «μέγας προστάτης της», αυτός που προμηθεύει με καύσιμα τα ισραηλινά βομβαρδιστικά είναι ακριβώς ο… Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν.  Όπως αποκαλύπτει η τουρκική επιθεώρηση, η γραμμή θαλάσσιας συγκοινωνίας Μερσίνας της Τουρκίας και Χάιϕας του Ισραήλ, λειτουργεί ανελλιπώς από τις 16 Ιουνίου προμηθεύοντας το Ισραήλ με τα απαραίτητα καύσιμα και πετρέλαιο για να διεξάγει τις αεροπορικές του επιδρομές σε βάρος των Παλαιστινίων.
Το όλο πάζλ συμπληρώνουν οι προμήθεια  πετρελαίου από τους ίδιους τους Τζιχαντιστές προς ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω Τουρκίας από τις πετρελαιοπηγές της Συρίας και του Ιράκ που έχουν πέσει στα χέρια τους. Το γεγονός αυτό δείχνει και την πραγματική αιτία όλων αυτών των ϕρικτών εγκλημάτων και των σϕαγών από τους ϕανατικούς Ισλαμιστές.  Όσον αϕορά τους Κούρδους του βορείου Ιράκ, έχουν γίνει οι καλύτεροι εκπρόσωποι του Ισραήλ στην περιοχή, γεγονός που τους βάζει στο ίδιο «τσουβάλι». Έτσι εξηγούνται οι συνεχείς συγκρούσεις τους με τον ιρανικό στρατό. Η Τεχεράνη όπως ϕαίνεται έχει αντιληϕτεί το υποκριτικό παιχνίδι των Κούρδων και για τον λόγο αυτό ενισχύει συνεχώς την Βαγδάτη γιατί αντιλαμβάνεται πως ο επόμενος και κύριος στόχος είναι το ίδιο το Ιράν. Έτσι εξηγείται και η έντονη αντίδραση της Ρωσίας στα εγκλήματα των Τζιχαντιστών κατά των χριστιανών της Μέσης Ανατολής ενώ οι ΗΠΑ στο θέμα αυτό εμϕανίζονται με το.. «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Η Μόσχα γνωρίζει πολύ καλά το υποκριτικό και επικίνδυνο παιχνίδι όλων αυτών των ανίερων συμμάχων και πως στο βάθος η ίδια η Ρωσία ϕαντάζει σαν ο μεγάλος μελλοντικός στόχος.
Μόνο εμείς εδώ στο Γιουνανιστάν κοιμόμαστε τον «ύπνο του δικαίου» έτσι όπως μας κατάντησαν οι Ευρωπαίοι έτεροι μας, βλέπε εξολοθρευτές μας και δεν λέμε κουβέντα για τις σϕαγές των χριστιανών στην περιοχή!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράϕος-Συγγραϕέας-Τουρκολόγος
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου