Powered By Blogger

26.8.14

Η Ευρωπάθεια !




From HEIL GAP (or mind the GAP)
Παραφράζοντας με τον αντιευρωπαϊστή Βρετανό ευρωβουλευτή Nigel Farage : «η Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο είναι αντιδημοκρατική, είναι θεμελιωδώς αντιδημοκρατική» … κάτι βέβαια που σταδιακά γίνεται αντιληπτό από όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλη τη γηραιά ήπειρο, αφού τα δυο ελαττώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το ενιαίο νόμισμα και το δημοκρατικό της έλλειμμα.


Δεν έχουν περάσει δυόμισι χρόνια από τότε που η φασιστική ΕΕ επιτέθηκε κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος … όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει τις εκλεγμένες  κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στην Ιταλία με τεχνοκρατικά καθεστώτα που είχαν ως επικεφαλής ανθρώπους της Goldman Sachs

Χμ, την κυβέρνηση Παπά-demon … του G-Man Sachs πρωθυπουργού στην πατρίδα μας ή Λουκά Παπαδήμο και τον Mario Monti, στην Ιταλία, τον έτερο άνθρωπο της Goldman Sachs  .


« Η Ευρωπαϊκή Ένωση, που είχε συσταθεί ως ένας τρόπος για να αποφευχθεί η επιστροφή στο φασισμό στη μεταπολεμική εποχή, έχει μεταλλαχθεί σε έναν τρόπο αποφυγής της ίδιας της δημοκρατίας.»


Οι δημοκράτες των Βρυξελλών που ξεπέρασαν την δημοκρατία !


Η προβλέψιμη βοήθεια του καθεστώτος του  Λουκά Παπαδήμου προς τους zio-banksters … τελικά σήμερα «έπιασε τόπο» …  αφού σύμφωνα  με την « παραγγελιά» των ευρωπαίων εταίρων μας προς τον πολιτικό απατεώνα σαμαρά ... για ξεπούλημα στην Ελλάδα βρίσκονται οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας ακόμη και η ύδρευση της χώρας, τα αεροδρόμια, τα μεγάλα λιμάνια, το φυσικό αέριο, των μεταφορών, των ταχυδρομικών υπηρεσιών, τα δημόσια κτίρια, οι αυτοκινητόδρομοι, οι παραλίες μας… μέχρι τα νησιά μας όσο για τα νησιά μας διαβάστε ΕΔΩ σχόλιο του From HEIL GAP (or mind the GAP):

Όλα πρέπει να πουληθούν σε πολυεθνικές για λίγα ευρώ.
Και συγχρόνως ενώ η δεξιά και η αριστερά ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της Ευρώπης στους εισβολείς Ισλαμιστές ...  τα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας διερωτούνται για τον αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό και εθνικισμό σε πολλές χώρες της ΕΕ.
Το αποτέλεσμα ;;;
Το αποτέλεσμα ήταν μια αύξηση στην υποστήριξη των πρώην περιθωριακών πολιτικών κομμάτων, όπως του Εθνικού Μετώπου της Marie Le Pen, το Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου του Nigel Farage, καθώς και του Αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας του Jörg Haider και του αντι-ισλαμιστη Geert Wilders στην Ολλανδία.
«Στη Γαλλία, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Εθνικό Μέτωπο το οποίο εξισώνει τους λαθρομετανάστες με τις «οργανωμένες συμμορίες εγκληματιών», στις ευρωεκλογές θα κερδίσει το 24 τοις εκατό των ψήφων … δηλαδή θα λάβει περισσότερες ψήφους από τα μεγάλα κόμματα.. 



Στη Βρετανία, είναι πιθανό ότι το UKIP θα κερδίσει αύριο, παρόλο τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε τον τελευταίο μήνα χαρακτηριζόμενο ως ρατσιστικό ιδίως από τους προστάτες των 240 Ρουμανικών συμμοριών κακοποιών …


Μετά από αυτές τις εκλογές, το 30 τοις εκατό του κοινοβουλίου μπορεί να καταλειφθεί από ομάδες της άκρας δεξιάς ή και άκρας αριστεράς.
Μάλλον … μόνο θόρυβο θα κάνουν !
Εκείνοι της άκρας δεξιάς μισούν τους αριστερούς … μισούν δηλαδή ο ένας τον άλλο για να συνεργτούν έτσι κι αλλιώς.


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να μετατρέψει τις αυριανές εκλογές σε ένα διαγωνισμό αμερικανικού προεδρικού στιλ με δημόσιες συζητήσεις (debate ).

Debate
Που πας ρε Καραμήτρο … με το περίφημο debate για την ανάδειξη του πλέον αποδεκτού ... εκείνου με τις περισσότερες ψήφους για να πάρει  την προεδρία της ευρωπαϊκής επιτροπής … όταν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος της European Commission διορίζεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δηλαδή το όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποτελείται από τους αρχηγούς των κρατών ή αρχηγούς των κυβερνήσεων των κρατών μελών της ΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές … και η πρόταση αυτή απλά τίθεται ενώπιον του Κοινοβουλίου το οποίο πρέπει να εγκρίνει ή να ασκήσει βέτο στο διορισμό του επομένου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής …


Πράγμα που μας φέρνει τελικά στον νυν Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Χμ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επί του παρόντος είναι ο José Manuel Barroso.
Η Επιτροπή έχει σχεδιαστεί για να είναι το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, το υπουργικό συμβούλιο που προτείνει νέους νόμους.
Τα μέλη της επιτροπής προέρχονται από κάθε χώρα της Ένωσης.
Η θητεία Μπαρόζο στο γραφείο λήγει στο τέλος του έτους.

Όμως, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν είναι ο μόνος πρόεδρος της ΕΕ.  Επίσης η θητεία και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Van Rompuy) θα λήξει το Νοέμβρη.
Ο διάδοχός του θα επιλεγεί από τους ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Θα είναι ένα πολύ σκληρό παζάρι, με συμβιβασμούς, και με βραβεία παρηγοριάς (τουρκιστί ρουσφέτια ... χα, χα ) που θα διανέμονται έως ότου να συμφωνήσουν όλοι σχετικά με τον άνθρωπο και το σημαντικότερο, ποια θα είναι η εθνικότητα του ανθρώπου, που παίρνει τη δουλειά !
Ο Van Rumpoy επελέγη με τον ίδιο τρόπο που εξελέγη και ο Barroso και που ήταν … χμ, μέσα από την πολιτική διαπραγμάτευση … δηλαδή πίσω από παρασκηνιακά παζάρια προκειμένου μία χώρα να πάρει κάποια από τις κορυφαίες θέσεις της ΕΕ ….

Ε, αυτό δεν είναι ακριβώς δημοκρατικό.


Βέβαια δεν είναι …
Ως εκ τούτου, οι ευρωπαίοι πολίτες θα προσέρχονται στις κάλπες της ΕΕ χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς ψηφίζουν. Το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον η συνήθης διαδικασία της ΕΕ: … οι μακρές διαπραγματεύσεις, οι συναντήσεις αργά το βράδυ, με ακόμα πιο βρώμικους συμβιβασμούς.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι τρεις από τις προεδρίες στην ΕΕ λήγουν φέτος.
Έτσι, η επόμενη ερώτηση είναι, ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Θα χρειαστεί την υποστήριξη της πλειοψηφίας των μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί …
Χμ, για αύριο.
Μετά τις εκλογές, τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να σχηματίσουν μια συμμαχία … και ο/η κοινοβουλευτικός πρόεδρος θα αποφασιστεί κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων.
Εσείς γιατί πιστεύετε ότι η κοινοβουλευτική συμμαχία που θα υποστηρίξει κάποιος από τους 21 έλληνες ευρωβουλευτές μας ... θα βοηθήσει αργότερα και την χώρα μας ;;;;; 
( 21 έλληνες ευρωβουλευτές και όχι 22 όπως νομίζουν κάποιοι νεοδημοκράτες υποψήφιοι γιατί αφου εισήλθαν η Ρουμανία και η Βουλγαρία από το 2014  μειώθηκαν οι έδρες των υπολοίπων χωρών)


Η ΕΕ ίσως είναι η μεγαλύτερη αφανής δικτατορία όλων των εποχών.
Ενώ η αύξηση του αντιευρωπαϊσμού δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της ευκολίας με την οποία τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν τσαλαπατησεί τις ζωές και τις ελευθερίες των ευρωπαίων πολιτών καθώς η ΕΕ έχει καταντήσει ο πιο αδίστακτος σφετεριστής εξουσίας της σύγχρονης ιστορίας - και χωρίς να ρίξει ούτε μια τουφεκιά όπως λένε.


Βέβαια σε ότι αφορά τα χημικά που « φάγαμε » το 2011 … και είχαμε και δυο νεκρούς στο σύνταγμα ;;;
Χμ, μιλώ για τα χημικά που ρίχνονταν με το γράμμα του νόμου εναντίον της κάθε δημοκρατικής και εθνικής φωνής των ελλήνων.
Α, ναι … και με την υπογραφή του τάχα δημοκράτη υποψηφίου ευρωβουλευτή του συριζα κυρίου παπαδημουλη, « σύμφωνα με τις οδηγίες » του αντιρατσιστικού νόμου που ψήφισαν η νέα δημοκρατία το μπατσόκ και ο ΣΥΡΙΖΑ .

Ναι πρόκειται για την διάταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ένα χρόνο πριν τον Οκτώβριο του 2010 είχε υπογράψει και ο κύριος Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΝ ο οποίος ψήφισε «παρών» (!!!!!!) στις συστάσεις , δηλαδή στην εφαρμογή του ψηφίσματος .
Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα …… ωστόσο παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, « μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών », βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς το κείμενο προβλέπει ακόμα περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται δια να διασφαλιστεί « η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης » !!!!!!!!!!!!!!!!



Με ή χωρίς τη συγκατάθεση των λαών της Ευρώπης, η Ευρωπαική ελίτ επιδιώκει να αντικαταστήσει πλήρως την παράδοση αιώνων και τα πολιτικά και οικονομικά γίγνεσθαι μιας ολόκληρης ηπείρου. 
Η  ΕΕ κατορθώνει με πολλούς τρόπους να επιτύχει τους στόχους της δηλαδή την αργή αποδυνάμωση των ευρωπαϊκών εθνών, των παραδόσεων, των πιστεύω τους, των θεσμών τους … μέχρι τα έθνη μας να φτάσουν στο σημείο να τα αντικαταστήσουν όλα αυτά απο τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  η εξουσία να συγκεντρώθει πλέον στους γραφειοκράτες των Βρυξελών, ενώ η βασική ουσία της δημοκρατίας θα έχει πεθάνει.


Προφανώς τυπικά η δημοκρατία θα διατηρηθεί όπως και σε όλα τα δικτατορικά και τυραννικά καθεστώτα άλλωστε … αλλά η δημοκρατία δεν είναι απλώς το περιοδικό δικαίωμα μας να « σταυρώνουμε »  υποψηφίους επάνω σε ένα ψηφοδέλτιο ": 


Το βαθύτερο πρόβλημα είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και πιστεύουν σε μ@λακίες, σε τέτοιο βαθμό που να δεν μπορούν να καταλάβουν, επειδή δεν θέλουν να καταλάβουν ... παρά το γεγονός ότι, θεωρητικά, οι άνθρωποι συλλογικά διαθέτουν ήδη την εξουσία και το μεγαλύτερο μέρος της ιδιοκτησίας … χμ, σε γενικές γραμμές δεν καταλαβαίνουν, και δεν θέλουν να το καταλάβουν, ότι επιτρέπουν σε μια μικρή μειοψηφία να κατευθύνει τα πράγματα.


Εξετάστε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη. 
Η Ρωσία πλέον βρίσκεται οριακά στο χείλος του οικονομικού πολέμου με την ΕΕ και δεν θα πρέπει να είσαι μάγος ώστε να μαντέψεις αν αυτό θα βυθίσει την Ευρώπη σε νέα κρίση. 
Ενώ η οικονομική κρίση του ευρώ …  συνεχίζεται !
Ένας στους τέσσερις εργαζόμενους στην Ελλάδα και την Ισπανία δεν έχουν δουλειά. 
Η ανεργία των νέων σε αυτές τις δύο χώρες ξεπερνά το 60 τοις εκατό. 
Σήμερα, είμαστε σε μια νηνεμία αλλά κάθε μυαλωμένος άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι περαιτέρω αύξηση της ανεργίας θα μπορούσε να πυροδοτήσει ανά πάσα στιγμή μια κοινωνική κρίση.
Τα προβλήματα θα φουντώσουν … νωρίτερα ή αργότερα ...
Έχει άραγε σημασία το πότε ;;;


Εν τω μεταξύ η εισβολή λαθρομεταναστών στην γηραιά ήπειρο καλά κρατεί !
Ενώ οι νεοιμπεριαλιστές της ΕΕ ξεχνούν πάντοτε να αναφέρουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν  τους λόγους για τους οποίους οι Αφρικανοί δεν έχουν φαγητό και μπαίνουν παράνομα στην Ευρώπη :
όπως π.χ. την γαλλική DELMAS που κατάφερε να αποψιλώσει ότι δάσος υπήρχε στην Côte d'Ivoire (Ακτή Ελεφαντοστού) ή το ΔΝΤ που έχει εισβάλει εδώ και δεκαετίες στην Δυτική Αφρική (http://greek1.blogspot.com/2011/06/prison-r-strauss-kahn.html#0 ) ή κάτι ψοφοβοήθειες τύπου Unicef Africaπου σκοπό έχουν να κλείσουν τα μάτια του κόσμου στα εγκλήματα των Δυτικών.


Τέτοιο λοιπόν είναι το παραμύθιασμα μιας τραβεστί δημοκρατίας που προωθεί η αφανής δικτατορία της ενωμένης Ευρώπης … και που φυσικά πάει πακέτο μαζί με την Φυλετική Εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών λαών, μέσω του εποικισμού … από το Ισλάμ!
Φυσικά, τίποτε από αυτά δεν έχουν συμβεί τυχαία.


Όσο για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας ;;;
Μία πολύ περίεργη «ανάκαμψη» αναμένεται όπως γράφουν πολλοί ξένοι αρθρογράφοι.
Πιστεύετε λοιπόν ότι οι προβλέψεις ότι κάποια στιγμή, η Ευρωζώνη θα βιώσει την ανάπτυξη … θα περιλαμβάνουν και την Ελλάδα ;;;;;
Ποια ευρωπαϊκή οικονομία όμως αναπτύσσεται σήμερα όταν οι τραπεζικές πιστώσεις στην Ευρώπη ήδη είναι φτηνές, όταν τα βραχυπρόθεσμα επιτόκια βρίσκονται ήδη λίγο παραπάνω από το μηδέν ;;;;
Και όταν τα ευρωπαικά βραχυπρόθεσμα επιτόκια βρίσκονται ήδη λίγο παραπάνω από το μηδέν ... που στο καλό φτάνουν τα επιτόκια στην χώρα μας σήμερα ;;;;
Όταν η νομισματική πολίτικη κόβεται και ράβεται στα μέτρα των κρατών της κεντρικής Ευρώπης ;;;
Τότε ;;;
Περιμένουμε και ανάπτυξη τρομάρα μας ;;;; 
Υ.Γ.
Για την περικοπή των προϋπολογισμών που αφορούν την κοινωνική ασφάλιση κλπ δεν προλαβαίνουμε … τέλος.
                                                    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
                                           HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου