Powered By Blogger

1.9.14

ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛIΤΩΣΕ...



Έχασαν και κλαίνε τα λεφτά τους οι διεθνείς απατεώνες.
Αντί να καταρρεύσει το χρηματιστήριο του Μπ. Άιρες, κατέρρευσε το δικό μας
Μας έβαλε τα γυαλιά μια γυναίκα, η πρόεδρος Κριστίνα Κίρχνερ. Διαψεύστηκαν παταγωδώς τα κοράκια που προέβλεπαν τεράστιες διαδηλώσεις, λεηλασίες, χάος και πολλή πείνα
ΣΕ ΚΟΛΑΦΟ για τους ανεγκέφαλους προπαγανδιστές της τρόικας, εξελίσσεται η υπόθεση της Αργεντινής, την οποία το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει σαν μπαμπούλα επιχειρώντας να τρομοκρατήσει τον κόσμο, με τα σενάρια της...
άτακτης χρεοκοπίας.
Μέσα σε λίγες μέρες κατέρρευσε με πάταγο η επιχείρηση κινδυνολογίας, που έστησε το εγχώριο πολιτικό σύστημα και τα φερέφωνα της διαπλοκής, με όχημα πάντα το πιστωτικό γεγονός, μετά την άρνηση της κυβέρνησης της Αργεντινής να πληρώσει σε μια μικρή μειοψηφία του 9% των τοκογλύφων, οι οποίοι αρνήθηκαν να μπουν στο πρόγραμμα κουρέματος που μπήκε το υπόλοιπο 91% που δέχθηκε κούρεμα 25% του χρέους και οι οποίοι πληρώθηκαν κανονικά.
Τα γεγονότα στην Αργεντινή συνιστούν κόλαφο για τους ραγιάδες υπηρέτες της τρόικας και συνιστούν μια μεγάλη νίκη του Αργεντίνικου λαού κατά των διεθνών τοκογλύφων.
Τα κερδοσκοπικά κεφάλαια υποχρεώθηκαν σε άτακτη υποχώρηση, μετά το περήφανο όχι της Προέδρου Κριστίνας Κίρχνερ. Η άρνηση πληρωμής, στη μικρή αυτή πλειοψηφία των αχόρταγων γερακιών δεν είχε καμία επίπτωση στην οικονομία της χώρας και στις διεθνείς της συναλλαγές. Το χρηματιστήριο της Αργεντινής συνεχίζει να καλπάζει πάνω από τις 8.365 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη 3.000 μονάδων μέσα σε ένα χρόνο! Τα συναλλαγματικά αποθέματα εξακολουθούν να αυξάνονται, ενώ η κυβέρνηση προχώρησε σε μεγάλη αύξηση των συντάξεων. Ο λαός βγήκε στο δρόμο για να στηρίξει την περήφανη στάση της κυβέρνησης ενάντια στους τοκογλύφους και όχι για να ληστέψει τράπεζες και σούπερ μάρκετ, όπως περίμεναν οι τροϊκανοί της Αθήνας με αποτέλεσμα τα φερέφωνα των χρεοκοπημένων ελλήνων διαπλεκόμενων, που κατάντησαν λούστροι της τρόικας, να παίζουν τα πλάνα αρχείου του 2001 υποτιμώντας τη νοημοσύνη όσων ακόμα εξακολουθούν να βλέπουν τα δελτία τους.
Ενώ η… χρεοκοπημένη σύμφωνα με το ανεγκέφαλο πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης, Αργεντινή αναπτύσσεται ραγδαία , η Ελλάδα του Γιούνκερ καταρρέει σε όλα τα μέτωπα. Το χρηματιστήριο που δείχνει τις τάσεις της οικονομίας βρίσκεται σε τροχιά… Αλβανίας! Το τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει επικίνδυνη περιδίνηση εξαιτίας των συνταγών που εφαρμόζουν οι Αλμπάνηδες της τρόικας. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και όσες απέμειναν ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν αλλάζοντας έδρα. Οι μικρομεσαίοι έχουν αφανιστεί προ πολλού και όσοι παραμένουν ανοιχτοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις απέναντι στην εφορία και τα ταμεία, αφού οι εισπράξεις ίσα που καλύπτουν το λογαριασμό για το ρεύμα στη ΔΕΗ.
Στην Ελλάδα της τρόικας, οι αυτοκτονίες έχουν γίνει μόδα, αφού πάνω από 6.000 συνάνθρωποί μας θυσιάστηκαν στον Μινώταυρο της τρόικας.
Τα σκουπίδια στην Ελλάδα του ευρώ έχουν γίνει είδος πολυτελείας, αφού ελάχιστες σακούλες βγαίνουν πλέον από τα σπίτια και αυτές γίνονται ανάρπαστες από τους αστέγους που ψάχνουν για ένα κομμάτι ψωμί μέσα στα απορρίμματα. Στην Ελλάδα του ευρώ, τα «κόκκινα» δάνεια έχουν ξεπεράσει τα εκατό δισεκατομμύρια ευρώ και τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα διαθέσιμά τους. Το δημόσιο χρέος της χώρας μαζί με το ιδιωτικό πλησιάζει τα εξακόσια δισεκατομμύρια, ενώ η Αργεντινή χρωστάει όλα κι όλα μόνο 120 δις δολάρια! Οι προοπτικές για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι ανύπαρκτες, αφού το πρόγραμμα της τρόικας έχει δημιουργήσει ένα σπιράλ θανάτου που πνίγει τη χώρα. Την ίδια ώρα οι ευρωπαίοι εταίροι δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για το κούρεμα του δημοσίου χρέους... Αυτό το ξεκαθάρισε ο λαλίστατος κατά τα άλλα Γιούνκερ, που επισκέφθηκε την Αθήνα για να δώσει ένα επικοινωνιακό σόου, πριν φύγει για τις διακοπές του Αυγούστου.
Ακόμα και ο γερμανικός τύπος, ξεμπροστιάζει τους ντόπιους υπαλλήλους των γερμανών και των ξένων τοκογλύφων για τις σκηνές φρίκης στα νοσοκομεία, όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα και περίθαλψη.
Μήπως θα πρέπει και εμείς να πετάξουμε έξω τους τοκογλύφους, όπως έκανε πολύ σωστά η Πρόεδρος της Αργεντινής, για να μπορέσει να ανασάνει ο λαός και ν΄ αρχίσει επιτέλους να κινείται η οικονομία. Γιατί η συνταγή των τοκογλύφων, το μόνο που παράγει σε μεγάλες ποσότητες είναι οι αυτοκτονίες των ανθρώπων και η δυστυχία έχει καλύψει πλέον όλη τη χώρα…
"thesecretrealtruth"
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/09/i.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου