Powered By Blogger

22.11.14

Το παρασκηνιο του «αντάρτικου» Παπανδρεου στον Βενιζέλο.

olympiada

Ο Βενιζελος ένιωθε πάντα τρόμο απεναντι στις κινήσεις του Παπανδρεου, επειδή οπως έλεγε «δεν μπορούσε να τις προβλέψει»…
Καθόλου περίεργο. Για την ακρίβεια, ουτε ο ίδιος ο Παπανδρεου γνωρίζει τι ακριβως πρόκειται να κανει, γι” αυτό και ειναι ο μόνος πολιτικός στον πλανήτη που μετα τις συναντήσεις συνεννόησης, στελνει σημειώματα στον συνομιλητή του. Που διαψεύδουν ακομα και τον ίδιο του τον εαυτό. Για την ακρίβεια, ο Παπανδρεου δεν κανει τίποτα εαν δεν καθοδηγηθεί απο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.
Για άλλη μια φορά λοιπον, η φαρσοκωμωδία επαναλήφθηκε. Αμέσως μετα την συνάντηση Σημιτη – Βενιζέλου, όταν επιβεβαιώθηκε οτι ο Σημιτης θα στηρίξει το εγχείρημα της «Δημοκρατικής παράταξης», συνεκλήθη αμέσως το οικογενειακό συμβουλιο.
«Το ΠΑΣΟΚ ειναι το μοναδικό κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι σου», του είπαν οι νταραβεριτζήδες συγγενείς. «Εαν σου το στερήσουν, τότε αυτο θα ειναι και το πολιτικό σου τέλος» προσέθεσαν, φουσκώνοντας το κενό κεφάλι του ΓΑΠ με την εντύπωση οτι «ο λαος τον θέλει πισω»!
«Το ΠΑΣΟΚ ειναι η δικη σου κληρονομιά, η κληρονομιά του ονόματος σου», είπαν στον άνθρωπο που είχε αποκαθηλώσει τον ίδιο τον πατέρα του και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας του να παραιτηθεί!
Αμέσως μετα το θέατρο του παραλόγου, συντάχθηκε η επιστολή που ολοι γνωρίζουμε. Με την απειλή μαλιστα της καταψήφισης των μέτρων, που ο Παπανδρεου παρουσίαζε ως σωτήρια για την χωρα!
Βουλιμικοί, καταστροφικοί και Νέρωνες. Οπως άλλωστε και οι σαμαροβενιζελοι που αφού τον άφησαν ελευθερο, θα πρεπει να μοιραστούν την τιμωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου