Powered By Blogger

9.11.14

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο αρνήθηκε να προχωρήσει σε δίκη κατά του Ισραήλ για το μακελειό στο Mavi Marmara!



Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να προχωρήσει σε δίκη κατά του Ισραήλ για τη δολοφονία των 9 άοπλων Τούρκων Ακτιβιστών του Πλοίου για τη Γάζα σε διεθνή ύδατα διότι έχει ... άλλες προτεραιότητες!
Πριν από λίγο καιρό οι σιωνιστές δολοφόνησαν πάνω από 350 παιδάκια στη Γάζα και τριπλάσιο αριθμό ενηλίκων αμάχων και το θέμα ήδη ξεχάστηκε. 

Ξεχάστηκαν από τα ΜΜΕ και οι δολοφόνοι των δύο Χρυσαυγιτών αλλά κι ένας τρίτος που δολοφονήθηκε λίγο αργότερα για τον οποίο οι αρχές διέρρευσαν ότι ήταν ένας από τους δολοφόνους των Χρυσαυγιτών. 

Βλέπετε οι θάνατοι είναι καθημερινή ρουτίνα για τους πράκτορες του Σιωνισμού που δρουν σε όλες τις χώρες. 

Ο κουτσός δολοφόνος των μελών της Χρυσής Αυγής...είναι γνωστός στις αρχές. Μάλιστα αποφυλακίστηκε παρά τα 2 Καλάσνικοφ , τις χειροβομβίδες και τις 1500 σφαίρες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Οι αρχές προφανώς γνωρίζουν τους εντολείς ...που σκοτώνουν και δεν πληρώνουν ... αλλά επειδή είναι εξίσου διαβρωμένες από τον προηγούμενο αιώνα ακόμα ... προτιμούν να ασχοληθούν με τους χοντρούς ντελιβεράδες της Χρυσής Αυγής που έβαλαν στο στόχαστρο οι επικυρίαρχοι και που είναι εύκολοι στόχοι χωρίς διασυνδέσεις.

Εκτεταμένη άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον θάνατο του Φύσσα....αλλά απόλυτη συγκάλυψη για τον θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια , των θανάτων που σχετίζονται με το C4I , των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και του τρίτου ίσως εμπλεκόμενου εκτελεστή τους . 

Όλοι αυτοί οι θάνατοι ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ και φυσικά είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα από πίσω που δεν θα εξιχνιαστούν παρά μόνο μετά από δεκαετίες. 

Άλλωστε ακόμα και για τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη ... ενώ τον ήξεραν από την αρχή άφησαν να περάσει ένας αιώνας για να μάθουμε ότι ήταν ...και περιούσιος... 

Τη μπουγάδα του Σιωνισμού ή θα την καθαρίσουν σε επίπεδο πεζοδρομίου άλλοι πράκτορες είτε οι ίδοι οι μεγαλοδικαστές σε επίπεδο Διεθνούς Δικαστηρίου. 

«Λεκές» αίματος πάνω στους δολοφόνους πάντως ...δεν μένει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. 

Μετά αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ να γεμίσουν την υπερφορτωμένη μνήμη των πολιτών με εκατομμύρια άχρηστες ή ψευδείς ειδήσεις ...για να ξεχαστούν όλα και να συνεχίσουμε αμέριμνοι να υπηρετούμε το σύστημα χωρίς την παραμικρή ανησυχία ή υποψία.

Σ.Σ
http://www.logiosermis.net/2014/11/mavi-marmara.html#.VF77CDMcRjo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου