Powered By Blogger

26.11.14

SIEMENS – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιχειρούν να ξεπλύνουν ΠΑΣΟΚ και Σημιτη με την δίωξη Τσουκάτου!


ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!
Ο Θεοδωρος Τσουκατος, ομολόγησε πως παρέλαβε 1 εκ. Μάρκα απο τον Χριστοφοράκο, με σκοπό την προεκλογική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.
Οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό Τσουκάτου, οτι παρέλαβαν το μαύρο χρημα, για λογαριασμό του κόμματος. Αυτή ειναι η δικογραφία που μυστηριωδώς εκκρεμούσε απο το 2008, παρα το οτι υπήρχαν ξεκάθαρες ομολογίες! Φυσικά η εκδίκαση της υπόθεσης θα οδηγούσε στην διάλυση του ΠΑΣΟΚ αφού βάσει νόμου θα επρεπε να επιστρέψει περι τα 190 εκ. κρατικές επιχορηγήσεις και να δικαστεί ο Κωστας Σημιτης με βαρύτατες κατηγορίες.
Αντί αυτού, τι βλέπουμε;
Βλέπουμε τον Τσουκάτο να διώκεται οχι για την μεταφορά χρήματος στα κομματικά ταμεία, αλλά επειδή «με το συγκεκριμένο ποσό χρημάτισε στελέχη του ΟΤΕ για λογαριασμό της Siemens, ωστε να υπογράφει η σύμβαση 2008 που ζημίωσε το δημόσιο!
Την ίδια στιγμή λοιπον που υπάρχουν τρεις ομολογίες οτι τα χρήματα κατέληξαν στο μαύρο ταμειο του ΠΑΣΟΚ, ξεφυτρώνει ενα σενάριο περι χρηματισμού στελεχών του ΟΤΕ! Με την βαλίτσα που κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ!
Μα τα στελέχη του ΟΤΕ ειναι ξεκάθαρο για το πως χρηματιστηκαν επι χρονια ολόκληρα και δεν περίμεναν την βαλίτσα του Τσουκάτου.
Με αυτόν τον τροπο όμως, βγαίνει απο το κάδρο ο πραγματικός αποδέκτης των χρημάτων, το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ και η βαλίτσα «ξεπλενεται» στο μαύρο βαρέλι του ΟΤΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ όμως ενα αδύνατο σημείο στην όλη υποθεση. Οτι με αυτόν τον τροπο, ο Τσουκατος κινδυνεύει με ισόβια, γλιτώνει όμως ο Σημιτης.
Θα κάτσει με σταυρωμένα τα χερια ο Τσουκατος; Δεν ειναι τέτοιος άνθρωπος εξ όσων γνωρίζουμε. Και έχει να πει πολλά για τον αρχηγό του.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου