Powered By Blogger

21.12.14

Πανικός στο Μαξίμου απο την στροφή του Φαληρου! Ο Παπαχελάς δικαιώνει τα «νταούλια» του Τσιπρα για τις αγορές…

olympiada


…ενώ ο Μανδραβέλης ανακαλύπτει την τεράστια απειλή για την δυτική δημοκρατια από την κυριαρχία των αγορών!
Τους ηλθε απο εκει που δεν το περίμεναν βραδιάτικα στο Μαξίμου. Δεν ειναι και μικρό πράγμα η μνημονιακή και λάτρης του ΔΝΤ, Καθημερινή, να φτάνει στο σημείο να τεκμηριώνει «επιστημονικά» την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κρητη για τα «νταούλια» και τις αγορές.
Ειδικά ο Αλέξης Παπαχελάς στο άρθρο του, υιοθετεί στο ακέραιο το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για τον συστημικό κίνδυνο που ακομα αποτελεί η Ελλαδα σε περίπτωση που οι εταίροι την εγκαταλείψουν. Δηλαδη ο Τσιπρας την επόμενη φορα που θα ερωτηθεί για το πως θα «χορέψει» τις αγορες, μπορει να παραπέμψει Απ’ ευθείας στην αρθρογραφία της «έγκριτης Καθημερινής».
Όσο για τον κύριο Μανδραβέλη, πως απο το «μνημονιο που απελευθερώνει» ανακάλυψε παλι την μαγεία της Δημοκρατιας έναντι της ασυδοσίας των αγορών, αυτο μονο σε οξεία Παυλοπουλίτιδα μπορει να οφείλεται. Αφού ο εξαίρετος κύριος Πάσχος σημερα ειναι λες και αντιγράφει το βιβλιο του Προκοπη Παυλοπουλου, «το λυκόφως των πολιτικών ηγεσιών», παρότι τον απεχθάνεται όπως ο Γιωργακης τον Καμμένο.
ΥΓ. Μια και μιλάμε για «ψεκασμενους», τα σενάρια που ακούγονται στο Μαξίμου για αυτη την κυβιστηση της Καθημερινής, ξεπερνούν και τις θεωρίες των Ανουνάκι. Φανταστείτε οτι το πιο λογικό ειναι πως «Οι Αμερικάνοι τρίζουν τα δόντια στην Γερμανια μέσω στήριξης του Τσιπρα!» Αράξτε ταβερνιαρηδες, μεχρι προχθές λέγατε πως η Ελλάς ειναι καρυδοτσουφλο στον Ωνεανό.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου