Powered By Blogger

10.1.15

Ας καθαρίσουμε με τους κακομούτσουνους!

     


Από την Κομοτηνή, ο Φον Αντωνάκης,  ο «πρωθυπουργός»,  κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι θέλει να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης για να σώσει τους βολεμένους συνδικαλιστές και να κάνει πιο πλούσιους τους κερδοσκόπους της δραχμής.

Θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης, λοιπόν, μόνο που δεν του λέει κανείς του ανεκδιήγητου Φον Αντωνάκη, αφού παριστάνει ότι δεν το καταλαβαίνει  από μόνος του, ότι δεν είναι  η αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει να σταματήσει αυτόν και τη συμμορία του. Είναι ο ελληνικός λαός που ζητά να μπει ένα τέλος σε αυτό το αναίσχυντο γκρέμισμα στο οποίο επιδίδονται οι ολετήρες της άθλιας κυβέρνησής του και ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο ελληνικός λαός συντάσσεται πίσω από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Και συνεχίζει ψευδόμενος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, το ψευδοκουτσαβάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό, διότι η  πικρή αλήθεια, βέβαια, είναι ότι οι περισσότερο βολεμένοι από όλους τους συνδικαλιστές είναι εκείνοι που πούλησαν όσους κάποτε εκπροσωπούσαν, προκειμένου να γίνουν στελέχη της απαίσιας κυβέρνησής του ή για να ανακατευτούν με τα υπόλοιπα τρωκτικά που τρέφονται αδιάκοπα, χρόνια τώρα, ως και σήμερα, από τον δημόσιο κορβανά. Αυτοί είναι οι περισσότερο βολεμένοι και αυτοί είναι που θα ξεβολευτούν περισσότερο από όλους, τώρα που καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, το άθλιο κυβερνητικό μόρφωμα των ημερών μας.  Ας μην κρυβόμαστε, έχει και η άλλη πλευρά τα δικά της μαργαριτάρια, αλλά ασφαλώς δεν αναφερόταν σε αυτούς ο Φον Αντωνάκής, γιατί αυτοί οι τελευταίοι μάλλον θα βολευτούν, παρά θα ξεβολευτούν, τώρα που θα υποχρεωθεί να παραδώσει τα ηνία της εξουσίας σε κάποιον καταλληλότερο από αυτόν. Όποιος κι αν είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, εδώ που τα λέμε, δεν είναι δυνατόν να είναι ακαταλληλότερος από τον σημερινό κι ας λένε ό,τι θέλουν οι ντόπιοι δημο(σ)κόποι -γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ακαταλληλότερος από τον Φον Αντωνάκη! Είναι τόσα πολλά τα τεκμήρια της ακαταλληλότητάς του, που αν αρχίσει να τα απαριθμεί κανείς, θα χρειαστεί να μιλάει ή να γράφει με τις ώρες!

Πιο πικρή ακόμα, είναι η άλλη αλήθεια. Η αλήθεια ότι σε περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, οι πλούσιοι πράγματι  θα γίνουν πλουσιότεροι, γιατί αυτοί είναι που έχουν τα χρηματικά τους αποθέματα ασφαλισμένα εκτός Ελλάδας, σε «σκληρά» νομίσματα και σε πιστοποιητικά πολύτιμων μετάλλων.  Ασφαλώς, αμέσως μετά από την τυχόν επιστροφή στη δραχμή, θα θυμηθούμε ξανά τα «σκληρά» και τα «μαλακά» νομίσματα και τα καθημερινά μας  προβλήματα θα περιγράφονται ξανά, όπως παλιά, με τις γελοιογραφίες που απεικονίζουν τον τιμάριθμο πάντα σε στύση, έτοιμο να βιάσει παρά φύσιν τα όποια εισοδήματά μας -αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. 

Η ουσία του πράγματος και η μόνη αλήθεια, για να επιστρέψουμε στον πολιτικό αβδηριτισμό του πανικόβλητου ηγεμονίσκου και στις ανοησίες που ξεστομίζει, είναι ότι οι δικοί του πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες είναι αυτοί που διατηρούν τα κεφάλαια τους στο εξωτερικό. Τα ποσά είναι αστρονομικά, οι λίστες είναι αμέτρητες και αν όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι ενεχόμενοι  δεν ήταν  πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του ανεκδιήγητου Φον Αντωνάκη, τότε αυτός, δυόμισι χρόνια τώρα που υποδύεται τον ηγέτη και ειδικά από τότε που η λίστα Λαγκάρντ βγήκε στα μανταλάκια, θα τους είχε ελέγξει όλους αυτούς. Κανέναν δεν ενόχλησε και όπερ έδει δείξαι η μικρότητά του, που τους άφηνε ανενόχλητους όλους αυτούς, ο αναίσχυντος πολιτικός τσαρλατάνος, ζητώντας από εμάς όλο και περισσότερες θυσίες κι από τους «υπουργούς» του, τους διάφορους γραμματείς και τους άλλους φαρισαίους, να κάνουν τα στραβά μάτια. 

Διότι είναι «πρωθυπουργός» μιας κυβέρνησης ανεκδιήγητων «υπουργών», συμβούλων και παρατρεχάμενων, που αυτοί και το συγγενολόι τους είναι όλοι τους καταχωρισμένοι στην  περιβόητη λίστα Λαγκάρντ κι αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πια, μετά από δυόμισι χρόνια πόνου, δακρύων και αίματος για τους περισσότερο αδύναμους.

Διότι όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί αρμοδίως, η αθλιότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, δεν έχει πράξει τίποτα για τα είκοσι δύο δισεκατομμύρια ευρώ  που, ανάμεσα στα άλλα εμβάσματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό κατά την τριετία 2008-2011, υπολογίζεται ότι δεν μπορούν δικαιολογηθούν φορολογικά. 

Αντίθετα, προκειμένου να εξυπηρετεί τους αφεντάδες του, ο αχαρακτήριστος ηγεμονίσκος, επιμένει στη βιωσιμότητα ενός χρέους που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, κόβοντας εικοσάρικα και πενηντάρικα από τις πενιχρές συντάξεις των γερόντων.   

Διότι όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, η αθλιότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας δεν έχει πράξει τίποτα  για τις εξήντα πέντε λίστες στις οποίες δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία πολλών απ’ όσους έχουν φοροδιαφύγει ή έχουν ξεπλύνει μαύρο χρήμα. Λίστες αμέτρητες, λίστες πολύτιμες για ένα κράτος δικαίου, που όμως στην πτωχή Ελλάδα των συσσιτίων, των μαγκαλιών και της πολιτικής αγυρτείας, αραχνιάζουν. 

Αντίθετα, προκειμένου να εξυπηρετεί ένα χρέος που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, γκρεμίζει σχολεία και νοσοκομεία, χτυπώντας πρωτίστως ακριβώς αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ιδιωτική εκπαίδευση ή να αγοράσουν νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία. 

Τι κι αν λέει η παροιμία ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται? Ετούτοι εδώ οι ψεύτες και οι κλέφτες χαίρονται πάνω από τριάντα χρόνια τη νομή της εξουσίας, πετώντας και σ’ όλους εμάς κανένα ξεροκόμματο, για να λένε ανερυθρίαστα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε!

Ας καθαρίσουμε με τους λερούς, τους αισχρούς, τους θρασείς, τους επίορκους και τους εξωνημένους. 

Ας καθαρίσουμε με τους κακομούτσουνους! 

Το κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου