Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Άγνωστα στοιχεία και στατιστικέςτου Παντελή Καρύκα
Συγγραφέα – hellasforce.com
O B’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αιματηρότερη σύγκρουση που διεξήχθη επί Γης (2)O B’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αιματηρότερη σύγκρουση που διεξήχθη επί Γης και έχει αναλυθεί πολλάκις. Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν ορισμένα στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τον πόλεμο αυτό που προκαλούν προβληματισμό.
Για παράδειγμα, λίγοι γνωρίζουν ότι το 80% των γερμανικών απωλειών στον πόλεμο προκλήθηκαν στο Ανατολικό Μέτωπο, ή ότι από την κλάση του 1923 των Σοβιετικών στρατιωτών, μόνο 1 στους 5 επέζησε.
Το ίδιο, πάνω κάτω ισχύει και για τα πληρώματα των γερμανικών υποβρυχίων, από τους άνδρες των οποίων χάθηκε το 75%. Επίσης αποκαλύφθηκε πως τα SS είχαν ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, στο όνομα ενός μη υπαρκτού προσώO B’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αιματηρότερη σύγκρουση που διεξήχθη επί Γης (4)που (Μαξ Χάιλιγκερ), στον οποίο λογαριασμό κατέθεσαν τον χρυσό, τα χρήματα και τα τιμαλφή των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Οι Γερμανοί, επίσης, άρπαξαν 50.000 παιδιά Πολωνών, τα οποία έστειλαν στη Γερμανία να ανατραφούν ως γερμανάκια, σε ένα αντίστοιχο του οθωμανικού, παιδομάζωμα.
 
 
 
Από την άλλη ελάχιστοι γνωρίζουν πως η περίφημη συσκευή του ραντάρ γεννήθηκε από την εμμονή του Βρετανού φυσικού Ρόμπερτ Γουάτσον Βατ να κατασκευάσει, όχι μια συσκευή εντοπισμού, αλλά ένα όπλο καταστροφής, μια «φονική ακτίνα». Κατά τη διάρκεια του πολέμου τα αμερικανικά εργοστάσια κατασκεύασαν 650.000 Τζιπ, 300.000 αεροσκάφη κάθε τύπου, 90.000 άρματα μάχης, 3.000.000 πολυβόλα και 7.000.000 τυφέκια. Στη δε μεγαλύτερη αρματομαχία του πολέμου, στο Κουρσκ, το 1943, Γερμανοί και Σοβιετικοί, μαζί, ανέπτυξαν πάνω από 3.600 άρματα μάχης.O B’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αιματηρότερη σύγκρουση που διεξήχθη επί Γης (3)
Οι περισσότεροι Γερμανοί εγκληματίες πολέμου δεν πλήρωσαν ποτέ. Πολλοί άλλαξαν ταυτότητα και εξαφανίστηκαν. Πολλοί πέρασαν στη Νότια Αμερική με τη βοήθεια και του Βατικανού, που ειδικεύτηκε στην παραγωγή πλαστών ταυτοτήτων, εκείνη την εποχή.
http://www.hellasforce.com/blog/wwii-2/