Powered By Blogger

18.1.15

ΨΕΥΔΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ELA - Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?



Θα κλείσουν οι τράπεζες?

Η προληπτική! προσφυγή των τραπεζών στον ELA, επειδή δήθεν η ECB δεν δέχεται τα κρατικά ελληνικά ομόλογα ως εγγυήσεις, είναι ψευδής και προσχηματική.

Tα ομόλογα αυτά τα δέχεται η ECB, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι οι 4 ελληνικές τράπεζες έχουν 37 δισ. ομόλογα του ESM +AAA, από την ανακεφαλαιοποίηση των από το ΤΧ.Σ..!

Τα ομόλογα αυτά τα δέχεται υποχρεωτικά η ECB υπέρ το άρτιο ! (δηλ. με τιμή πάνω από την ονομαστική των). Δεν υπάρχουν καλύτερα ομόλογα στον κόσμο. Οργιάζει ο εκφοβισμός του λαού. 

Και φοβάμαι ότι την επόμενη Τετάρτη η ECB δεν θα κάνει επίτηδες δεκτή την αίτηση των τραπεζών για τον ELA και θα κλείσουν οι τράπεζες δύο μέρες πριν τις εκλογές για εκφοβισμό…

Κρατήστε το για το αρχείο σας!!!


Προσθήκη λεζάντας
Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ? …

 Τρομοκρατεί δια της Σιωπής του τον λαό και θα διαλύσει την κυβέρνηση Σύριζα και τις ελπίδες του λαού…και τότε θα τον κρεμάσω με τα ίδια μου τα χέρια. 

Λοιπόν γόη σε ρωτάω και οφείλεις να απαντήσεις:
α) Γιατί αποκρύβεις ότι ο ΕLA λειτουργεί κι έχει εφαρμοστεί πολλάκις στην Ελλάδα από το 2008 και σε όλες τις χώρες?
β) Κατέφυγαν οι 4 ελληνικές τράπεζες στον ELA χθές, προσχηματικά και χωρίς κανένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα, ενεργώντας ως πολεμικά όπλα της Ελληνο-Γερμανικής Κυβέρνησης για την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού?
γ) Θα φέρεις –εάν εκλεγείς- νόμο στην Βουλή για την διαγραφή των κόκκινων δανείων για τα οποία οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί με την Ανακεφ/σή με κεφάλαια του ελληνικού λαού (ΤΧΣ)?
δ) Είναι οι καταθέσεις πλήρως εγγυημένες από την ECB δια των ΤΕΚΕ, ΕΕΜ, SRM, SRF?
ε) Οι τράπεζες είναι εκ του νόμου υποχρεωμένες-και το κάνουν-να εγγράφουν τις συναλλαγές των σε ξένο νόμισμα (όπως την χορήγηση δανείων σε ελβετικό φράγκο) με την ισοτιμία της αρχικής εκταμίευσης του δανείου και για όλη την διάρκεια απολήρωμής του? Θα φέρετε νόμο γι αυτό?
στ) Πρόσφατα δήλωσες ότι "το χρέος της ελλάδος πρέπει να επιμηκυνθεί με μείωση επιτοκίου" (δηλ. μια τρύπα στο νερό). Είναι αυτό προς όφελος του ελληνικού λαού, ή των δανειστών? Απάντησε.
ζ) Γιατί αποσιωπάς το γεγονός ότι οι δανείστριες χώρες της ΕΕ πουλάνε ΑΕΡΑ (εγγυήσεις!) στον ESM, αυτός δανείζεται με 1,45% και δανείζει εμάς με 4.5%. Και την διαφορά 4.5-1.5 =3% την μοιράζονται οι "φτωχές" χώρες της ΕΕ (κι...εμείς!) κι έτσι κερδοσκοπούν πάνω στο πτώμα των Ελλήνων. Γιατί αφήνεις την προπαγάνδα να οργιάζει ότι οι "φτωχές" χώρες τις ΕΕ ζημιώνονται που μας δανείζουν?
η) Γιατί δεν εξηγείς-ως "αρμόδιος"-τι είναι το Νεο-Φιλελεύθερο Μοντέλο που μας έχουν φορμάρει στην ΕΕ.
Γιατί δεν απαντάς στα παραπάνω ερωτήματα αλλά αφήνεις την...
Ελληνο-Γερμανική Κυβέρνηση να τρομοκρατεί τον λαό με προδοτικά ψέμματα?

Περιμένω απαντήσεις, αλλιώς είσαι ένας Δούρειος Ίππος από ξύλο το οποία θα κάψουμε.

Σημ. Επειδή ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις, απαντήσω εγώ τεκμηριωμένα στον λαό τις επόμενες ημέρες για όλα τα παραπάνω θέματα.
Δημ. Αντωνίου: Διαγράφονται Στεγαστικά Δάνεια με την Ανακεφαλαιοποίηση. Δικαίωση του 3 χρονου αγώνα μου.
Την 02-12-2012 δημοσίευσα για πρώτη φορά στο blog μου www.zoidosia το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και των κόκκινων δανείων, στο οποίο τεκμηρίωνα εξουθενωτικά νομικά και οικονομικά το επιχείρημα ότι οι τράπεζες δεν νομιμοποιούνταν να απαιτούν δικαστικά τα κόκκινα (ληξιπρόθεσμα) δάνεια για τα οποία είχαν αποζημιωθεί δια της ανακεφαλαιοποίησηής των με κεφάλαια του ΤΧΣ, δηλ. με χρήματα του ελληνικού λαού. Την μελέτη μου αυτή διαβίβασα στην ECB και το υπουργείο οικονομικών τον Μάρτιο του 2013. Ο τότε υπουργός οικονομικών Γιάννης Σουρνάρας στην συνέχεια, με το αρ.πρωτ. Β.871/12-06-2013 έγγραφό του, διαβίβασε την αναφορά μου αυτή στις αρμόδιες αρχές για να ελέγξει η καθεμιά, κατά τις αρμοδιότητές της, τα καταγγελόμενά μου σε αυτή και μεταξύ αυτών και στον Εισαγγλέα Χαλκίδος. Έτσι, η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα στον οποίον εκλήθην και κατέθεσα νέα στοιχεία αφού συμπλήρωσα και τελειοποίησα την μελέτη μου αυτή, η οποία συνιστά ουσιαστικά μια μελέτη σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής και θα δημοσιευτεί στο επόμενο βιβλίο μου «Για μια Ελλάδα Μάνα Ιδεών» μέσα στον 2015. Στην συνέχεια ο Εισαγγελέας, τον Σεπτέμβριο του 2015 και στα πλαίσια της παραπάνω μήνυσής μου, άσκησε ποινική δίωξη εναντίον των 4 συστημικών τραπεζών (Εθνικής, Πειραιώς, Alpha και Eurobank) για Εκβιασμό εναντίον των δανειοληπτών, επειδή αυτές απαιτούν από τους τελευταίους – με την απειλή ή την εκτέλεση κατασχέσεων και πλειστηριασμών των ακινήτων των- τα κόκκινα-ληξιπρόθεσμα  δάνεια παρόλο που αυτές (οι τράπεζες) έχουν αποζημιωθεί δια της ανακεφαλαιοποίησης με τα κεφάλαια του ΤΧΣ από τον ελληνικό λαό. Τέλος, η ECB μου έστειλε απάντηση, ότι θα εξετάσει το θέμα από την 14-11-2014 όταν αναλαμβάνει την γενική εποπτεία όλων των ευρωπαικών τραπεζών. Και το αποτέλεσμα, ΗΡΘΕ, αναπάντεχα.
Η Μεγαλύτερη Δύναμη είναι η Γνώση και το Ήθος
Ιδού τα σχετικά links των αναφορών-μηνύσεών μου και της δημοσίευσης της σημερινής εξέλιξης του θέματος αυτού:
Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου