Powered By Blogger

1.2.15

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν… στο πλευρό της κυβέρνησης;




Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν στο Σύνταγμα! Μεγάλο συλλαλητήριο διοργανώνεται για την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες διαπραγματευόμενη το ελληνικό χρέος και το αίτημα για κούρεμά του.

Το κάλεσμα γίνεται μέσω Facebook και ήδη μέσα σε ελάχιστες ώρες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 17.000 προθέσεις συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία σε μία τέτοια κίνηση θα έχει υψηλό συμβολισμό, καθώς ο κόσμος – οι Αγανακτισμένοι αυτή τη φορά όχι με την ελληνική κυβέρνηση αλλά με το ευρωπαϊκό διευθυντήριο – θα σταθεί αρωγός στις ελληνικές προσπάθειες για ένα New Deal και θα στείλει σαφές μήνυμα στους ευρωπαίους για τερματισμό της αδιέξοδης πολιτικής, παρέχοντας στήριξη στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη» σημειώνουν οι διαχειριστές της νέας σελίδας που δημιουργήθηκε στο Facebook και μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 15.000 πολίτες έχουν δηλώσει ότι θα πάνε.

Πρόκειται για την σελίδα: «ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ».
Το αρχικό κάλεσμα γίνεται για τις 17 Φεβρουαρίου ωστόσο όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης».

tribune.gr
http://www.logiosermis.net/2015/02/blog-post_1.html#.VM5PN2AcRgU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου