13.2.15

Οι Ανατριχιαστικές απόπειρες κολακείας του κυρίου Βαρουφάκη απεικονίζουν την δουλοπρεπή στάση των ΣΥΡΙΖΑνελ στην ΕΕ και τον ευρωπαϊκό καπιταλισμό.
From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Stern, την Πέμπτη, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κύριος Βαρουφάκης προχώρησε ακόμη περισσότερο στη δουλικότητα του. «η Άνγκελα Μέρκελ είναι μακράν η πιο έξυπνη πολιτικός στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο υπουργός Οικονομικών της, είναι ίσως ο μόνος ευρωπαίος πολιτικός με την πνευματική ουσία», ισχυρίστηκε.
Οι δύο πολιτικοί που έχουν επαινεθεί από τον κύριο Βαρουφάκη είναι οι δύο πιο σημαντικοί αρχιτέκτονες της πολιτικής λιτότητας της ΕΕ, η οποία έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή κοινωνική καταστροφή στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας παράλληλα ανείπωτα δισεκατομμύρια κερδών για τις τράπεζες.


Οι Ανατριχιαστικές απόπειρες κολακείας του κυρίου Βαρουφάκη απεικονίζουν την δουλοπρεπή στάση των ΣΥΡΙΖΑνελ στην ΕΕ και τον ευρωπαϊκό καπιταλισμό.

Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση θα συναντηθεί με την τρόικα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για πρώτη φορά, πριν από την επόμενη συνάντηση των υπουργών οικονομικών για τη Δευτέρα.


Όσον αφορά το περιεχόμενο, η γερμανική πλευρά δεν έκανε παραχωρήσεις. Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι οι προηγούμενες συμφωνίες δανείου με την Ελλάδα ήταν αδιαπραγμάτευτες. "Κάθε χώρα είναι ελεύθερη να κάνει ό, τι θέλει. Αλλά έχουμε αυτό το πρόγραμμα, και αυτό το πρόγραμμα ελπίζουμε ότι θα το φέρει σε πέρας, ή αλλιώς δεν έχουμε πρόγραμμα, "είπε ο Σόιμπλε.

Ο Αυστριακός συνάδελφός του Hans-Jörg Schelling μίλησε σε παρόμοιους τόνους, δηλώνοντας, «τα προγράμματα δεν μπορεί να ανατραπούν από τα εκλογικά αποτελέσματα."


Μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές, η σημασία της άμυνας της ΕΕ είναι σαφής. Μακριά από την προσπάθεια για τη βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών των εργαζομένων, ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπαθούν να διατηρήσουν τις συμβάσεις του δανείου με την ΕΕ με ένα νέο όνομα και να τις επιβάλουν στον ελληνικό πληθυσμό.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με την υπόσχεση να εφαρμόσουν το 70 τοις εκατό του μνημονίου σε αντάλλαγμα για τη λήψη δανείου |"γέφυρα"  κατά τους προσεχείς μήνες. 
Το υπόλοιπο 30 τοις εκατό ήταν να αντικατασταθεί από 10 μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί αναλυτικά.Όσο αφορά τώρα για τα τρελά λεφτά που θα έβγαλε όλες αυτές της ημέρες o κύριος George Soros … ο «σπόνσορας» ντε !!!  : 
no comment
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου