Powered By Blogger

26.2.15

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...Μην πληρώσετε την δόση του ΔΝΤ και αν απειλήσουν με πτώχευση…

olympiada


…κάντε εκλογές με μόνη δέσμευση την εγγύηση των καταθέσεων σε καθαρή παρούσα αξία και swap το χρεος στα Ευρωπαϊκά κράτη. Θα πάρετε 90% και θα τελειώνει η ιστορία.
Νομικά, η εμπλοκή του ΔΝΤ μετά και την μαρτυρία Φαλτσιανί, δεν θα σταθεί ούτε σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον.
Μην το κουράζουμε, κάντε το και θα ξεβρωμίσετε την Ελλάδα, πριν το τετράμηνο. Αυτό φωνάζουμε πέντε χρόνια. Γι’ αυτό λύσσαξαν κοράκια, νταβατζήδες, αλλά και κάτι άλλοι «περίεργοι» της «ιδεολογικής καθαρότητας».

ΚΡΙΤΩΝ said
Ο ισπανός πρωθυπουργός Ραχόϊ πήρε θέση σε βάρος της Ελλάδας μιλώντας όμως την «ξύλινη» γλώσσα ……. φαίνεται νάχει δίκιο από τη στιγμή που οι ισπανοί υποφέρουνε σαν λαός που ίσως να είναι και σε χειρότερη κατάσταση από εμάς, ΑΛΛΑ όμως ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Αυτό όμως είναι η μισή αλήθεια, την άλλη μισή όμως οι άνθρωποι των τραπεζιτών Ραχόϊ και ο ισπανός ΥΠΕΞ δεν μας την λένε ……………
και γι΄αυτό
Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ είναι αναγκαίος όσο ποτέ, ……….. αλλοιώς
εμείς θα βγάζουμε τα μάτια μας με τους ισπανούς, τους πορτογάλους, τους ιταλούς, ………. και οι υπαίτιοι των δεινών αυτών των λαών που έχουνε χεσμένη την φωλιά τους και κάνουνε τώρα την «πάπια», κάποια στιγμή θα το «παίζουνε» και υπέρμαχοι του δικαίου ξεμπροστιάζοντας τους ………………. «τεμπέληδες» έλληνες ………..
ΟΜΩΣ
έχομε και λεμε ……..
η αρχή έγινε από τον Κωστάκη τον Καραμανλή το 2008
έφτιαξε νόμο, για να δώσει κρατικό ζεστό χρήμα σε παραπαίουσες τράπεζες. Με τον Νόμο 3273/2008 τους έκανε δωράκι μόνο …… 23 δις.
Η ΕΚΤ που είναι υπό την ευθύνη της η ρευστότητα των χωρών της ευρωζώνης μέσω των τραπεζών και έχει υπό την εποπτεία της τα τραπεζικά ιδρύματα «κοίταζε» αλλού δηλαδή έκανε ότι δεν έβλεπε ……..
Η υπόθεση των τραπεζών της ευρωζώνηςδεν είναι υπόθεση των κρατών, αλλά είναι υπόθεση της ΕΚΤ.
Οι τράπεζες στην Ελλάδα κάνανε λανθασμένες κινήσεις που θα τις καθιστούσανε προβληματικές και η ΕΚΤ …… δεν ήξερε τίποτα …….
Οι τοκογλύφοι των ομολόγων όμως και οι γερμανικές εταιρείες είχανε βρεί στην Ελλάδα φλέβα ……. χρυσού ……
Η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντιλήφθηκε τίποτα, γιατί είχε πιό σοβαρά θέματα ν΄ασχοληθεί, όπως και η κουρασμένη ΕΚΤ που βρισκότανε διακοπές ……..
η συνέχεια γνωστή, η αντιπολίτευση που έγινε κυβέρνηση και η κυβέρνηση αξιωματική αντιπολίτευση …..
η κυβέρνηση του γιωργάκη λοιπόν, συνέχισε στον δρόμο που χάραξε ο κωστάκης, έχομε και λέμε λοιπόν
με τον νόμο 3845/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 15 δις
με τον νόμο 3864/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 10 δις
με τον νόμο 3872/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 25 δις
επίσης με τον νόμο 38722010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 30 δις
επίσης με τον νόμο 3872/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 60 δις
ΣΥΝΟΛΟ 140 δις
Η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντιλήφθηκε τίποτα, γιατί είχε πιό σοβαρά θέματα ν΄ασχοληθεί, όπως και η κουρασμένη ΕΚΤ που βρισκότανε διακοπές …….
…… οι κυβερνήσεις συνεργασίας των σαμαροβενιζελων και cia ……..
με τον νόμο 4056/2012 έκαναν την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 30 δις
με τον νόμο 4079/2012 έκαναν την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 40 δις
ΣΥΝΟΛΟ 70 δις
AΘΡΟΙΣΤΙΚΑ έχομε 233 δις χρήμα από το κράτος προς τις τράπεζες ……..
Οι τοκογλύφοι των ομολόγων όμως και οι γερμανικές εταιρείες είχανε βρεί στην Ελλάδα του μνημονίου μιά ατέλειωτη φλέβα ……. χρυσού ……
Η υπεύθυνη για την ρευστότητα των χωρών της ευρωζώνης ΕΚΤ δεν αντιλαμβάνεται την κακοδιαχείρηση των δικών της τραπεζών στην Ελλάδα , τα 233 δις ευρουλάκια που καταπίνουν οι τράπεζες από το ελληνικό κράτος που δανείζεται της έχουνε ξεφύγει της προσοχής της γιατί έχει σοβαρώτερα θέματα ν’ ασχοληθεί …….. όπως π.χ. την βελγική τράπεζα DEXIA που παρουσιάζει ασύλληπτα χρέη, τρύπες χωρίς πάτο ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ αυτής της τράπεζας και δεν δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα στο Βέλγιο ……
Της ΕΚΤ ΟΜΩΣ που όπως σήμερα και για την Ελλάδα λειτουργεί «σωστά» και δεν της ξεφεύγει τίποτα, σπρώχνει πάλι την Ελλάδα στον έκτακτο μηχανισμό στήριξης ELA για να της κάνει την ζωή πιό «εύκολη» …….
Οι ωφελημένοι γερμανοί δεν ξέρουν τίποτα, διότι φαίνεται δεν ενδιαφέρονται γαι την λειτουργία και τα πεπραγμένα της ελεγχόμενης από αυτούς ΕΚΤ.
Ο τρίτος της παρέας, το υποδειγματικό ΔΝΤ επιτελεί στο ακέραιο το υπεύθυνο έργο του, που έχει σαν αντικείμενο να αντλεί χρήματα αδειάζοντας τα ασφαλιστικά ταμεία των χωρών της ευρωζώνης να τα οδηγεί προς την χώρα των πάντα αχόρταγων και τεμπέληδων ελλήνων και από εκεί στις ………… τράπεζες και σε όλους τους «ιδρωμένους» σκληρούς ….μεροκαματιάρηδες ………..
Η Ελλάδα σε κάθε περίπτωση θάχει κέρδος να αποκαλυφθεί αυτός ο «κύκλος» του χρήματος, η χώρα που έχει προσβληθεί όσο καμμία άλλη όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και ο λαός της έχει κατηγορηθεί σαν τεμπέλης.
Ο βρώμικος αυτός «κύκλος» του χρήματος θα αποκαλυφθεί μόνον αν γίνει ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ………. τρέμουνε γι΄ αυτό η τριάδα ΕΚΤ, Γερμανία και ΔΝΤ και φυσικά οι ντόπιοι δοσίλογοι………………….
Εάν η σημερινή κυβέρνηση δεν επιτελέσει αυτό το έργο, που είναι καθήκον κάθε νόμιμης ελληνικής πατριωτικής κυβέρνησης θα είναι συνυπεύθυνη στην συγκάληψη αυτού του εγκλήματος σε βάρος της Ελλάδας των 4.000 νεκρών του μνημονίου…….. της «χρεωμένης» Ελλάδας, της Ελλάδας της απάτης του χρηματιστηρίου, της Ελλάδας των τερατωδών σκανδάλων …..
Με τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ θα μάθουμε την αλήθεια όχι μόνον εμείς, αλλά και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί που εμπλέκονται με τρόπο επόδυνο σε αυτή την υπόθεση και θα είναι με την ΕΛΛΑΔΑ και στην άκρη θα απομονωθούν αυτοί που πρέπει να πληρώσουνε, αρχίζοντας με πρώτη και καλύτερη την ΕΚΤ που θα πρέπει να πληρώσει κατ’ αρχάς 233 δις προς το ελληνικό κράτος …….
Η Γερμανία που δημιούργησε με τις ωφελιμίστικες πολιτικές για την ίδια, καταστροφές πραγματικού πολέμου στις χώρες της ευρωζώνης θα πρέπει να πληρώσει νέες αποζημιώσεις που αν προστεθούν στις προηγούμενες οφειλές της, τότε αντίο Γερμανία,
Για το ΔΝΤ βέβαια ΚΛΩΤΣΙΑ και όχι έξοδό του μόνον από την Ευρώπη, αλλά και από τον …….. πλανήτη …….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου