21.5.15

Η τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
From HEIL GAP (or mind the GAP)
 

Τα- CIA ….σου’ρχονται δώσε τους μια καλοψημένη ελληνική ιθαγένεια.
Πλήθη σιιτισών μουσουλμάνων τρέχουν αλαλάζοντας στους δρόμους του Λονδίνου με τα καροτσάκια τους …. για να προλάβουν να φέρουν με τα παιδιά τους στην Τα- CIA να τα βαφτίσει «έλληνες χμ, ... της λευκής πλέον φυλής» στο νέο μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας … στον ιερό μας χώρο στον Κεραμικό, καθώς πληροφορήθηκαν ότι « η πρώτη και τελευταία φορά ψευδο-αριστερά» μοιράζει ιθαγένειες.
 
SHIA MUSLIM MARCH LONDON ENGLAND
https://www.youtube.com/watch?v=1eUKpLlF4TkΘυμάμαι που έγραφα ότι το μόνο που πρόκειται να κάνει η ψευδοαριστερα είναι να ελληνοποιήσει (sic) τους λάθρο και τα παιδιά τους … χμ, και να παντρολογήσει με ροζ πακετάκια συμβίωσης τους ομοφυλόφιλους, ροζ στελέχη της και μη ….
Και να που ήρθε χθες το θρασύτατο του Κ@νσταντόπ%λ% να μας πληροφορήσει ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του σύριζα για κατάργηση του μνημονίου ήταν «σχήμα λόγου».
Βέβαια τι άλλο περίμενες από άτομα «από τα οποία υπάρχει παντελής απουσία άσκησης οποιουδήποτε επαγγέλματος στο βιογραφικό τους …. 
Χμ, σαν τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος |εν υπήρξε ποτέ κάτι άλλο εκτός από επαγγελματικό κομματικό στέλεχος ή βουλευτής …  αλλά από την άλλη εργάζεται σκληρά υπέρ των συμφερόντων των δανειστών μας, δηλαδή της υπερεθνικής μαφίας του χρήματος, και, κατά της θρησκείας μας, κατά του λάου μας … όπως αποδεδείχθηκε τους τελευταίους μήνες, που το μόνο που τον έκαιγε ήταν να καταθέσει την τροπολογία … για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
 
Η Τασία η ΜΑΝ-δ-ΑΜ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Έτοιμο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, το εξήγγειλε η Τασία Χριστοδουλοπούλου
http://www.alterthess.gr/content/etoimo-nomoshedio-gia-tin-ithageneia-exiggeile-i-tasia-hristodoylopoyloy

Τασία μου … θυμάσαι πως ακριβώς το έλεγε ο ανεπανάληπτος  ο πάκης ο φαυλοπουλος ; … Χμ, … Ναι ! … ότι «καλωσορίζει στη χώρα τους μετανάστες που μεταλαμπαδεύουν στον ελληνικό, τον δικό τους πολιτισμό».


A lady dressed in miniskirt is Nairobi is shamed by touts

https://www.youtube.com/watch?v=2LiJZyhtEdQ
 

Χμ, για σκέψου λέει να πέρναγε τυχαία από εκεί η Jazz-σια μας ….
Και κατά το ... αυτό ... Χμ, να έβγαιναν ... έξω κατσαρίδες και αράχνες γλυκιά μου !!!!
 

Και εδώ http://www.opengov.gr/ypes/?p=2633&cpage=1#comments ... πλάκωσε όλο το αλβαναριό ενώ οι καντηλανάφτες δημόσιοι υπάλληλοι του ανεβάζουν ότι σχόλια εξυπηρετούν την παγκοσμιοποίηση!
Καί ποιος θα τιμωρήσει τους μόνιμους ρουφι@νους του δημοσίου ;;;;
Κανείς !!!!
Εδώ καταγγέλλεις π.χ. τον τάδε έφορο και η καταγγελία σου μπαίνει στο  συρτάρι …. ή χάνεται … ή σκίζεται ….
Το ίδιο συμβαίνει στους δήμους … όπως και σε όλα τα υπουργεία … στα νοσοκομεία!!!
Παντού σε ότι το δημόσιο λειτουργει στην μπανανία μας!
 
Η λύση ;;;; / Γενικό σουτ …. στα λ@μογι@ … του δημοσίου /
Μόνο σουτ και έξω από την παράγκα  / Προφανώς επί δικαίων και αδίκων …
Αλλά πως αλλιώς μπορεί να γίνει;;;;;

Στην Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να διαλύει την ελληνική κοινωνία και μέσω της καταστροφικής λιτότητας ….  με το επιχείρημα ότι αν δεν το κάνει θα αναλάβουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, συγχρόνως υπερασπίζεται την επιβολή της παγκοσμιοποίησης και την άλωση του κράτους έθνους μέσω της άμεσης χορηγουμένης ελληνικής ιθαγένεια σε όποιον πατήσει το πόδι του μέσα στην χώρα μου … ( λες και η ελληνική ιθαγένεια είναι καμιά καρέκλα που την προσφέρουμε να κάτσει ο λαθρομετανάστης για να ξαποστάσει λιγάκι μέχρι να πάει στην ευχή του θεού ) …. 


Βέβαια όταν οι καθυστερημένοι και εγωιστές ψηφοφόροι του δεν θέλουν να δουν το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης συριζΑΝΕΛ και βαυκαλίζονται με τις κόκκινες γραμμές τους  στην  ανθρωπιστική κρίση και … για την πρώτη έντιμη μάχη της κυβέρνησης πριν την τελική υποταγή της στις ορέξεις των γερμανών …. εγώ θα λέω ότι απλώς  … κάποια  λ@μογι@ ψήφισαν άλλα λ@μογι@ όταν τους έταξαν :   ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ- ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19258:amanatidis-peitharxiko&catid=42:ergasiakes-sxeseis&Itemid=168


Η παραδοσιακή διάκριση ανάμεσα στην "αριστερά" και "δεξιά" δεν έχει πλέον κανένα νόημα…. ( εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη)
Άσε τους
HEIL GAP… αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα θα έλεγε ίσως κάποιος ….
Χμ, θα  καταλάβουν βέβαια …. με την αύξηση του ΦΠΑ κατά 10% στα τρόφιμα …
Ναι σίγουρα  τότε θα καταλάβουν το τι σημαίνει πρώτη φορά ψευδοαριστερά … καθώς ο σύριζα θα καταφέρει να μας φέρει την επισιτιστική κρίση.


Χμ, όπως ακριβώς εμείς οι Έλληνες βιώνουμε σήμερα τον γερμανικό σαδισμό στην Ελλάδα και την καταπίεση που αντικατοπτρίζει η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πατρίδας μας … ώστε εκβιαζόμενοι να δεχτούμε να υποβληθούμε σε εξοντωτική  λιτότητα …. έτσι ακριβώς και οι αφρικανικοί λαοί βιώνουν τα ίδια και τα ίδια σκ@τ@ … χρόνια τώρα!!!!
Και δεν αναφέρομαι μόνο στον ευρωπαϊκό αποικιακό ζυγό , αλλά να ! επειδή έζησα στην υπέροχη μαύρη ήπειρο  … 


Χμ, σας μιλώ για τις πιο σύγχρονες μεθόδους ληστείας του εθνικού πλούτου των αφρικανικών κρατών, μέσω του ΔΝΤ.
PRISON ΒRΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
http://greek1.blogspot.com/2011/06/prison-r-strauss-kahn.html#axzz3Zjn5raWp

Οι μεταναστεύσεις στη Μεσόγειο, το οποίο προς το παρόν είναι μόνο ανθρωπιστικό ζήτημα (200.000 το 2014), θα συνεχίσει να αυξάνεται για να γίνει ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Οι πρόσφατες αποφάσεις της ΕΕ να βυθίσει τα πλοία των δουλεμπόρων στη Λιβύη δεν θα χρησιμεύσουν για τον περιορισμό της μετανάστευσης, αλλά για να δικαιολογήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις για να διατηρήσουν το χάος στη Λιβύη - και όχι για να το λύσουν.
Οι πόλεμοι στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ ήδη έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους.
Η αρχή αυτού του στρατηγικού δόγματος μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:
Ο απλούστερος τρόπος για να λεηλατούν τους φυσικούς πόρους μιας χώρας για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι να την καταλάβουν, αλλά να καταστρέψουν το κράτος.
Κανένα κράτος = Κανένας στρατός = Κανένας εχθρός = δεν υπάρχει ο κίνδυνος της ήττας.
Έτσι, αυτός είναι  λοιπόν ο στρατηγικός στόχος του στρατού των ΗΠΑ και της λοιπής συμμαχίας που οδηγεί, δηλαδή το ΝΑΤΟ, (συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ).Τι συμβαίνει με τους πληττόμενους πληθυσμούς ;
Μα άνθρωποι δεν είναι πρόβλημα της Ουάσιγκτον.
Μπορεί πολλοί να αναγνωρίζουν τη γενοκτονία που διέπραξε η ευρωπαϊκή αποικιοκρατία, αλλά λίγοι θα παραδεχτούν αυτά τα τελευταία τέσσερα εκατομμύρια θανάτους παρόλο τις επιστημονικές μελέτες που τους πιστοποιούν.
Δεν είδαμε φαίνεται την εισβολή στην Λιβύη … ούτε τον #$%^& τον χονδροβενιζελο  … για αυτό φαίνεται δεν διαδηλώσαμε όταν η χώρα μας  έπαιρνε μέρος στην επιβολή του χάους στην αφρικανική αυτή χώρα ….

Και μιλάμε σήμερα για μετανάστευση;;;;
Γιατί, η μετανάστευση των Λίβυων είναι το αποτέλεσμα του στρατηγικού στόχου της  παγκοσμιοποίησης.
Και το πέτυχε!
Δεν υπήρξε ποτέ μια «δημοκρατική επανάσταση» στη Λιβύη, αλλά η σφαγή 160 000 Λίβυων, τρία τέταρτα εκ των οποίων ήταν άμαχοι, από τις βόμβες των συμμάχων με την καθοδήγηση «των ικάρων μας» από τα AWACS τον Μάρτιο του 2011 εάν δεν το θυμάστε ή δεν θέλετε να σας το θυμίζουν.


 

Μα θα σας πουν κάποιοι ότι εμείς είμαστε οι καλοί … οι άλλοι είναι οι κακοί, … και δεν μπορεί να είμαστε συνένοχοι σε αυτή τη φρίκη.)

Είναι τρεις τέσσερεις εβδομάδες που ο κόσμος πληροφορήθηκε με τρόμο το θάνατο πάνω από 800 λαθρομεταναστών, που πνίγηκαν στη Μεσόγειο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον τρόμο των πνιγμένων, την ώρα που οι πνεύμονές τους γέμιζαν με νερό.
Πολλοί αναγνωρίζουν ότι δεν υπήρχε τίποτα το τυχαίο με τους θανάτους αυτούς. 
Ήταν και αυτοί απλά ένα μέρος από τα εκατομμύρια των θυμάτων των εγκληματικών πολιτικών του πολέμου των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, οι οποίες έχουν θέσει σε κίνηση τη μεγαλύτερη μαζική μετανάστευση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η πλειοψηφία των ατόμων που διανύουν το ταξίδι είναι από τη Συρία …. η δε Λιβύη είναι το κύριο σημείο διέλευσης. 
Αυτή είναι η πραγματικότητα για τις λεγόμενες «ανθρωπιστικές επεμβάσεις» σε αυτές τις χώρες …. «ανθρωπιστικές επεμβάσεις» που υποστηρίζονται από την ψευδο-αριστερά όπως θα θυμάστε …. (να όμως που ξέρω ότι εσείς δεν θυμάστε τίποτε) ….  κανονικά θα έπρεπε να θυμόσασταν τις εκκλήσεις της Ρένας Δούρου για επίθεση του ΟΗΕ κατά του πρόεδρου Ασαντ της Συρίας.  http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=23949

Χμ, τότε ας θυμάστε:  Χμ, ότι τώρα οι πολιτικές λιτότητας του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται και με την υποστήριξή του προς τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που διεξάγονται από τις ΗΠΑ και τους Ευρωπαίους σύμμαχους  του στη Βόρεια  Αφρική και Μέση Ανατολή … έτσι σε συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια που διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθήνα την Τρίτη, υπουργός Άμυνας των ΣΥΡΙΖΑνελ και ο ηγέτης των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι (με δικαιολογία την καταπολέμηση της τρομοκρατίας) η Ελλάδα θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να χρησιμοποιεί τις στρατιωτικές βάσεις της για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή. ( αυτός που θα άνοιγε τα σύνορα … και θα έστελνε όλους τους λάθρο μαζί με την ISIS στην καρδία της ΕΕ εάν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία ή δεν ξέρω τι άλλη ανοησία ….
Α ... βρε βόδι@ μα τι ψηφίζετε τέλος πάντων;)"Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να βομβαρδίσει στόχους στη Λιβύη για να σταματήσει τους μετανάστες από το να επιχειρήσουν να διασχίσουν τη Μεσόγειο Θάλασσα σε μικρές βάρκες. Ο συντονιστής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Federica Mogherini ενημέρωσε τα Ηνωμένα Έθνη και το Συμβούλιο Ασφαλείας τη πιο περασμένη Δευτέρα σχετικά με τα σχέδια «κεφάλαιο VII" ψήφισμα το οποίο θα δώσει το πράσινο φως του ΟΗΕ για τη χρήση βίας."
Η Ιταλία πρόκειται να λάβει την διοίκηση της επιχείρησης, ενώ τουλάχιστον 10 χώρες της ΕΕ θα συμβάλουν στρατιωτικά μέσα, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας. Το ΝΑΤΟ θα ενημερώνεται για τις στρατιωτικές ενέργειες, αλλά αρχικά δεν θα εμπλέκει άμεσα.

Δεν είναι σαφές εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εγκρίνει μια στρατιωτική αποστολή της ΕΕ στη Λιβύη χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή της κάποια Λιβυκή οντότητα. Η Ρωσία και η Κίνα, που έχουν δικαίωμα βέτο, έχουν προτείνει δημοσίως ότι λυπούνται για τις ενέργειές τους το Μάρτιο του 2011, όταν δεν είχαν εμποδίσει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που έγινε η βάση της εκστρατείας βομβαρδισμού των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης.

Ουδείς δυτικοευρωπαίος ηγέτης, απολύτως κανένας, δεν τόλμησε να εξετάσει δημοσίως το ότι οι «ισλαμιστικές» επιθέσεις που πλήττουν την Ευρώπη δεν είναι η επέκταση των πολέμων της «ευρύτερη Μέση Ανατολή», αλλά χρηματοδοτούνται από εκείνους που επίσης χρηματοδοτούν το χάος στην περιοχή αυτή.
 
Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την άρχουσα ελίτ για να προωθήσει τα ληστρικά συμφέροντα της.
Μια μαζική στρατιωτική επιχείρηση είναι υπό σύσταση, με τη συμμετοχή πολεμικών πλοίων, ελικόπτερων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των Ειδικών Δυνάμεων,
καθώς οι δυτικοευρωπαίοι επιδιώκουν να ανακτήσουν τον έλεγχο των πρώην αποικιών τους.
Λιβύη … 


Χμ, σε λίγα χρόνια αυτό ακριβώς θα γίνεται και επάνω σε εμάς τους έλληνες ….
Όταν πλέον θα έχουμε χάσει για τα καλά την πατρίδα μας και ως μέτοικοι ή μάλλον σαν λαθρομετανάστες θα κλαίμε και εμείς την μαύρη μοίρα μας … αναρωτώμενοι : «μα πως το χάψαμε το παραμύθι τους;;;»  πόσο ολιγόνοα όντα ήμασταν;;;  …. πιστεύοντας τα αντιρατσιστικά κηρύγματα των κυβερνώντων και μη εκτιμώντας ότι η  κατάσταση αυτή δεν έχει τίποτα κοινό με μια ιδεολογία και το ηθικό σχήμα της - τόσο της δεξιάς όσο και της  αριστεράς -  …. δεν αντιληφτήκαμε  ότι οι κυβερνήσεις μας μέσω του αντιρατσιστικού είχαν στόχο τον αποπροσανατολισμό ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τη δική τους ενδοτική πολιτική που υποτασσόταν ολοκληρωτικά στα αιτήματα της παγκοσμιοποίησης για την εξάλειψη των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών και την αντικατάσταση μας με τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου