21.5.15

Η Τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Η Ξενοφοβική βία ξεσπά στις μεγαλύτερες πόλεις της Νότιας Αφρικής ενώ η Τα-cia  καβατζάρει τον κάθε λαθρομετανάστη σε οικήματα που τα έφτιαξε ο ελληνικός λαός με το υστέρημα του … αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τα προόριζε για τους ξένους.
Θα μου πείτε τώρα …
Τι σκας τώρα … όλα στους τοκογλύφους θα πάνε!!!!


Ένας διαδηλωτής κρατά ένα πανό στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 23 Απριλίου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αρκετών χιλιάδων ανθρώπων για να διαμαρτυρηθούν κατά του πρόσφατου κύματος  των ξενοφοβικών επιθέσεις στη Νότιο Αφρική το Μάρτιο.
(GIANLUIGI GUERCIA / AFP) 6η Μάη 2015

Διαδηλωτές ενάντια στους ξένους  σκότωσαν επτά ανθρώπους στις μεγάλες πόλεις του Ντέρμπαν και στο Γιοχάνεσμπουργκ σε ένα κύμα βίας που σάρωσε τη Νότια Αφρική στα τέλη Απριλίου.
Περισσότεροι από 5.000, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν οικονομικοί πρόσφυγες, έφυγαν με λεωφορεία από τη χώρα πίσω στις χώρες καταγωγής τους. "Είναι καλύτερα να είσαι φτωχός από να κυνηγιέστε σαν τα σκυλιά, επειδή είστε ένας ξένος, είπε στο A.P.F. κάποιος από τη Δημοκρατία του Μαλάουι "Δεν θα πάω πίσω."
Οι διαδηλωτές βανδάλισαν … ξένες επιχειρήσεις, … και επιχειρήσεις της Νότιας Αφρικής ενώ ο στρατός αναγκάστηκε να αναπτυχτεί ως «έσχατη λύση».

Ο Πρόεδρος Jacob Zuma δήλωσε τη Δευτέρα στο Κοινοβούλιο της Νοτίου Αφρικής ότι ο στρατός θα παραμείνει στους δρόμους  μέχρι το τέλος του Ιουνίου. 
Οι αναλυτές έχουν τυπικά αποδώσει τις αιτίες αυτών των επιθέσεων στο διάχυτο συναίσθημα ότι οι ξένοι στερούν τις θέσεις εργασίας  από τους πολίτες της Νότιας Αφρικής και ακόμη ότι τους στερούν και από συζύγους για να παντρευτούν.
Η τελευταία φορά που οι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε τέτοια κλίμακα ήταν το 2012, όταν 120 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 7.500 εκδιώχτηκαν...
 

Το έναυσμα για το ξενοφοβικό ξέσπασμα του Απριλίου αποδίδεται σε ομιλία, του βασιλιά της φυλής των Ζουλού Zwelithini τον Μάρτη που κατήγγειλε ότι "οι μετανάστες θα πρέπει να πάρουν τις τσάντες τους και να πάνε από εκεί πού προέρχονται."

"Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου έχει χάσει τον έλεγχο πάνω στην κοινωνία και τώρα καταφεύγει σε ακραία μέτρα με τον ίδιο τρόπο που έγινε από το καθεστώς του απαρτχάιντ … καθώς η κρίση που αντιμετωπίζει νοτιοαφρικανική  κοινωνία είναι πρωτίστως μια πολιτική κρίση που γεννήθηκε από πολιτικούς, οι οποίοι έχουν αποτύχει να παρέχουν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους της Νότιας Αφρικής ….. ενώ στην πατρίδα μου το ‘ΕΓΩ’ του κυρίου Τσιπρα …. νομίζει ότι τα έχει καταφέρει και στον τομέα της απασχόλησης!!!!!!!!!  (πέρα των υπολοίπων αποτυχιών του) για αυτό άλλωστε και προσκαλεί με τον τρόπο του … ακόμη περισσότερους λαθρομετανάστες στην χώρα μας …..

Ενώ φαίνεται ότι οι δανειστές θέλουν μόνιμα μέτρα λιτότητας και, ως εκ τούτου δεν αρκούνται στις ευφάνταστες προτάσεις του κόσμου του κυρίου Βαρουφάκη όπως τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή στην Ελλάδα  μέσω πλαστικού χρήματος …  που τα θεωρούν έκτακτα μέτρα … διότι προφανώς οι δανειστές έχουν υπολογίσει ότι, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα … θα πρέπει η Ελλάδα να έχει μόνιμη λιτότητα … με τους πολίτες Έλληνες να τους «ακουμπάμε» τα χρήματα μας σε καθημερινή βάση, είτε τα διαθέτουμε - είτε όχι …. παράλληλα οι οι τράπεζες τους συζητούν την επιβολή εισφοράς επί του συνόλου των συναλλαγών πάνω από  500 € ...

Χμ, καθώς  η Αθήνα προωθεί την ιδέα της ειδικής εισφοράς επί των τραπεζικών συναλλαγών σε ποσοστό 0,1- 0,2 τοις εκατό, και την πρόταση της κυβέρνησης για του φόρο προστιθέμενης αξίας δύο βαθμίδων - ανάλογα με το αν η πληρωμή γίνεται σε μετρητά ή με κάρτα – ένας αμερικανός σκιτσογράφος συμβουλεύει τον πολύ κύριο Βαρουφακη … πως ίσως ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει τις πιστωτικές κάρτες του για να πληρώσει με έκπτωση και τα χρέη της χώρας …. διερωτώμενος … μα πως και δεν το συνέλαβε «και αυτό» ο λαμπρός εγκέφαλος του κύριου υπουργού !


Και μια που μιλάμε για τον πολύ κύριο Βαρουφάκη που αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύγχυση σε μερικά πράγματα σχετικά με τον εαυτό του, και κυρίως εκείνη την ανώτερη διάνοια του, καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι ένα πρωτογενές πλεόνασμα επιτυγχάνεται με λιγότερο κρατικές δαπάνες … από ότι … με τη δημιουργία φορολογικών εσόδων.
Αυτό είναι ό, τι ζητούν οι πιστωτές μας. ( αλήθεια και χωρίς πλάκα !!!)
Κανένα νέο χρέος, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να εξοφλήσει … τα παλαιά.
Αυτό δεν έχει να κάνει με την λιτότητα. -  εφ 'όσον η συλλογή των απαιτούμενων  φορολογικών εσόδων δεν είναι παρά ευσεβείς πόθοι.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πιστεύει σε αυτά το αναμενόμενα φορολογικά έσοδα … όπως δεν πιστεύει και κάθε λογικός άνθρωπος …
Με δεδομένη και την πρώτη θέση διαφθοράς των εφοριών, συνεπάγεται ότι δεν θα συνεχίσει να εισρέει φρέσκο χρήμα, ότι δεν μπορεί να αυξηθεί η εισροή κεφαλαίων στην οικονομία μας.
Ποιος ξένος επενδυτής θα τοποθετήσει τα χρήματα σε μια οικονομία που ελέγχεται από το μακρύ απλωμένο χέρι ενός διεφθαρμένου συστήματος ;;;
Τι μαρξιστές  τώρα … τι καπιταλιστές  χθες … τι ριζοσπάστες ίσως αύριο … τι σημασία έχει ποιος υποτίθεται ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα ;;;
Και για να σοβαρολογούμε ποιος επενδυτής είναι τόσο βλάξ να επενδύει σε μια χώρα που επί πέντε χρόνια τώρα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει μη πληρώνοντας τα χρέη  της ;


Τώρα τι ;;; ο «Varoufuck» μας φταίει και για αυτό ή εμείς οι ίδιοι φέρουμε μερίδιο της ευθύνης ;
Ένα απλό γεγονός:
Η Ελλάδα θέλει να αναπτυχθεί και να ξεφύγει από το χρέος της!!!
Μάλιστα ωραίο ακούγεται και θα το επιθυμούσαμε όλοι μας …
Πώς όμως;
Με ποιο κεφάλαιο;
Με τους δημοσίους υπαλλήλους; τους συνταξιούχους ένα μέρος των οποίων αναγκάστηκε να βγει στην σύνταξη λόγω της ανεργίας που επικρατούσε στον τομέα τους και προπαντός με την μη σχεδιαζόμενη από κανένα οικονομία;
Ποτέ των ποτών!!!!!!!!!!!


Βέβαια σε αυτή τη χώρα είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο ….
Μπορεί να λέμε καμιά κουβέντα παραπάνω για τον κύριο Βαρουφακη …. αλλά επειδή πρόσφατα ακούσαμε «το εξής τρελό» … για έναν ξεχασμένο «λέει» λογαριασμό του «γκαβού» που τον βρήκε ο Τσίπρας και έτσι πλήρωσε το ΔΝΤ και αλλά ευτράπελα …

Χμ, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε ότι στις 8 Μαΐου, λίγες μόλις ημέρες πριν από την καταβολή των οφειλόμενων 750 εκατομμύρια  € στο ΔΝΤ, ο κύριος Τσίπρας αναγκάστηκε να γράψει μια επιστολή, προς την επικεφαλής του ΔΝΤ κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, προς τον κύριο Mario Draghi της ΕΚΤ και τον κύριο Γιούνκερ, ανακοινώνοντας τους ότι η κυβέρνησή του δεν θα μπορούσε να κάνει την πληρωμή χωρίς αποδέσμευση των κονδυλίων έκτακτης ανάγκης και θα προεπιλεγεί.
Ενώ η εφημερίδα καθημερινή έγραψε ότι ο Τσίπρας κάλεσε επίσης τον υπουργό  Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου για να τον ενημερώσει για την κατάσταση.
Και τελικά : «Η πληρωμή έγινε μόνο αφού η κυβέρνηση έλαβε 650 εκατομμύρια ευρώ από το λογαριασμό Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων που εκδόθηκε από το ΔΝΤ»Έχουμε ακόμα περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα. 
Περίπου το ένα τρίτο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ αντιτίθεται στην περαιτέρω ενίσχυση για την Αθήνα που σημαίνει ότι η καγκελάριος αντιμετωπίζει πρόβλημα ώστε να πείσει τους Γερμανούς  νομοθέτες να συνεχίσουν την στήριξη προς την Ελλάδα .
Εν τω μεταξύ, μια νέα έκθεση από την Γενική Συνομοσπονδία Εμπορίου και επιχειρήσεων δείχνει ότι κάθε ημέρα χωρίς συμφωνία κοστίζει στην ελληνική οικονομία  22.300.000 €.

Ηγετικές φυσιογνωμίες στο ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων του πολιτικού απατεώνα κυρίου Τσίπρα, δικαιολογούν ως συνήθως τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» παραμυθιάζοντας «το πόπολο» πως δεν θα χαριστούν σε συνομιλίες ενώ η πραγματικότητα είναι ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο, έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι θα αποπληρωθούν όλα τα δάνεια προς την Τρόικα και τους κατόχους ελληνικών  γραμματίων.

Ο κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  έχει ήδη σημειώσει 14 ξεχωριστές αποπληρωμές του χρέους ύψους που αντιστοιχούν σε 13.200 εκατομμύρια ευρώ ή  1.200 ευρώ για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα.
Τη Δευτέρα, οι Financial Times σχολίασαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο δεκαπενθήμερο είχε λάβει "έκτακτα μέτρα για να ξύσει μέχρι τον πάτο από τα αποθεματικά …. περιλαμβανομένης και της καταλήστευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης".

Τον Απρίλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στο κοινοβούλιο μια αυταρχική απόφαση, χωρίς καμία ψήφο, απαιτώντας όλες οι δημόσιες αρχές και οι επιχειρήσεις να συνεισφέρουν οικονομικά στην ελληνική Κεντρική Τράπεζα …. και τα παραδώσουν στα χέρια της ροζ κυβέρνησης.
Είναι προφανές πλέον ότι οι επίγονοι του Νικολάι Τσαουσέσκου διαπράττουν αυθαιρεσίες που δεν τις διανοήθηκε … ούτε η χούντα!!!!!!!   
Το διάταγμα επιβλήθηκε φυσικά αφού ήταν αίτημα από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.


Κάθε δεκάρα που λεηλάτησαν προκειμένου να κάνουν τις πληρωμές στους τοκογλύφους ανήκει στο ελληνικό κράτος!

«Μόνο αυτή την εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απαίτησαν από δεκάδες ελληνικές πρεσβείες να τους στείλουν πίσω τα τυχόν μη διατεθέντα κονδύλια και τα έσοδα από τις προξενικές πράξεις (όπως η χορήγηση θεωρήσεων, πληρεξούσια, κλπ). Ακόμη πρέπει να επιστραφούν και αχρησιμοποίητα τα κεφάλαια που προορίζονται για χαρτικά, προϊόντα καθαρισμού, κ.λπ., για τους επόμενους δύο μήνες.»

Χωρίς πρόσβαση σε εξωτερική χρηματοδότηση σχεδόν αδυνατούν να λειτουργήσουν ομαλά και οι τράπεζες της χώρας μας, η οικονομία στην Ελλάδα είναι πλέον επίσημα « και πάλι σε ύφεση». Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 0,2 % κατά τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, μετά από τη  0,4 % συρρίκνωση της  κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2014.
Κατά μέσο όρο, 59 μικρές επιχειρήσεις έκλειναν καθημερινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με το 95 τοις εκατό του συνόλου των αιτήσεων για τραπεζικά δάνεια να απορρίπτεται.

Αυτό ακολουθεί μια κατάρρευση του ΑΕΠ περισσότερο από 25% κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων (ΕΣΕΕ), η οικονομία χρειάζεται  25 δισεκατομμύρια € μόνο για να ανακτήσει τις ζημίες που υπέστη από τον Δεκέμβριο.
Είναι μια αιμορραγία 22.300.000 € την ημέρα, με 613 θέσεις εργασίας να χάνονται κάθε μέρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο ΣΥΡΙΖΑ- συνολικά περίπου 18.000 - κατά τη διάρκεια αυτής της ροζ περιόδου της «ψευδοαριστεράς» .

Χμ, εμείς όμως … οι Έλληνες δεν μασάμε … έτσι , με ρυθμό ρεκόρ, έχουμε αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας περιμένοντας το Grexit», την υποτίμηση, και την  δραχμοποίηση!!!
Φαίνετε όμως ότι αρκετοί εξ ημών δεν προτίμησαν την φερέγγυα stroma bank ώστε να καταθέσουν τα μετρητά τους … στο παροιμιώδες στρώμα.
Αντ 'αυτού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, υπάρχει μια ελαφρά έκπληξη … ένα σημάδι ότι η Ελλάδα είναι στην δίνη ενός κλασικού τραπεζικού πανικού :

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά 47%.Οι άνθρωποι που ζουν σε μια χώρα που πλήττεται από χρηματοπιστωτική αναταραχή συχνά ανησυχούν για την ασφάλεια των χρημάτων τους.
Αν είναι σε μια τράπεζα, μπορεί να παγιδευτούν σε ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων ή να χαθούν μέσω της αφερεγγυότητας.
Καλύτερα, λοιπόν  να τα πάρουν.

 
Αλλά το να προβαίνεις στην αγορά ενός αυτοκίνητου εν μέσω οικονομικής κρίσης/ύφεσης … καλά αυτό είναι χαρακτηριστικό ενηλίκων ατόμων;;;;;;;;;
Χμ …
Πάντα και αναπόφευκτα υποτιμούμε τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα!


Ας περάσουμε όμως στα πρωτοσέλιδα της Τρίτης τα οποία είναι ακόμη χειρότερα.
Κατ 'αρχάς, είναι η είδηση ότι μέχρι κοινοβουλευτικός ομιλητής Νίκος Φίλης επιβεβαιώνει αυτό που το ΔΝΤ άφησε να διαρρεύσει Σάββατο: «χωρίς συμφωνία, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 5 Ιουνίου».
Μέσω Reuters :
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να προβεί στην πληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία καθίσταται ληξιπρόθεσμη στις 5 Ιουνίου, χωρίς μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, , δήλωσε την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός ομιλητής της κυβέρνησης.

Η Αθήνα τον επόμενο μήνα αντιμετωπίζει πολλές πληρωμές συνολικού ύψους περίπου1,5  δισεκατομμυρίων  € στο ΔΝΤ και βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για μια συμφωνία:  «μετρητά-για-μεταρρυθμίσεις» πριν ξεμείνει από χρήματα.

Το έχουν πει πολλοί. Το οικονομικό «μοντέλο» της ελίτ της ΕΕ ακολουθεί είναι μια οικονομία για τον γύπα, με την έννοια, ότι χρειάζεται να της προσφέρονται θυσιαζόμενα αρνιά σε τακτική και συνεχή βάση προκειμένου να τροφοδοτήσει το Μολώχ των κρατών της κεντρικής Ευρώπης .
Οι έλληνες θα πρέπει να χρεώνονται όλο και περισσότερο, αλλιώς το σύστημα καταρρέει.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ponzi


Και φυσικά, η αναγκαία συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι ότι οι οφειλέτες γίνονται φτωχότεροι, ενώ η "δανειστής" πλουτίζει. Με κάθε κόστος, συμπεριλαμβανομένης της εξαθλίωσης, καθώς ολόκληρα έθνη εξαναγκάζονται με όλα τα δυνατά μέσα …. στη μεταφορά του πλούτου τους προς τον δανειστή.
Είναι καιρός επιτέλους τόσο  η ελληνική κυβέρνηση όσο και ο αφελής ελληνικός λαός να δει ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι.


Τώρα επειδή τελευταία ακούγονται πολλά … και ένα από αυτά είναι η πτώχευση εντός της ΕΕ.
Οι νομικοί και πολιτικοί μηχανισμοί για την αντιμετώπιση της Ελλάδας σαν πτωχυμένης χώρας είναι σαφείς. Οι ευρωπαϊκές συνθήκες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η συμμετοχή στην Ευρωζώνη είναι μη αναστρέψιμη, εκτός εάν μια χώρα αποφασίσει να αποχωρήσει όχι μόνο από το ενιαίο νόμισμα, αλλά από ολόκληρη την ΕΕ. Αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα που οι κυβερνήσεις της ΕΕ θέλουν να ενσταλάξουν και στους ίδιους τους πολίτες και τους οικονομικούς επενδυτές.
Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, τότε η ΕΕ θα είναι νομικώς και πολιτικά δικαιολογημένη για να επιμείνει ότι το ευρώ παραμένει το μόνο νόμιμο χρήμα της χώρας μας. 
Ακόμη και αν η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις με την εκτύπωση των δικών της IOUs ή με «νέες δραχμές», τα  Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θα αποφανθούν ότι όλες οι εγχώριες απαιτήσεις και οι τραπεζικές καταθέσεις θα πρέπει να αποπληρωθούν σε ευρώ. Αυτό, με τη σειρά του, θα αναγκάσει μια προεπιλογή εναντίον των Ελλήνων πολιτών, καθώς και των ξένων πιστωτών, επειδή η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει σε ευρώ την αξία των ασφαλισμένων καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.


Έτσι, μια ελληνική χρεοκοπία εντός του ευρώ, πέρα από το ότι επιτρέπει στο  ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη λιτότητα στους έλληνες ψηφοφόρους του από ό, τι υπέμειναν στο πλαίσιο του προγράμματος της τρόικας. Σε εκείνο το σημείο, η κατάρρευση της κυβέρνησης θα καταστεί αναπόφευκτη. Αντί την πολυπόθητη σε όλους μας έξοδο της πατρίδας από την ευρωζώνη, θα βγει … ο ΣΥΡΙΖΑ από την ελληνική κυβέρνηση.
Συμπέρασμα : Από τη στιγμή που ο Τσίπρας συνειδητοποιεί ότι οι κανόνες του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη έχουν αλλάξει, η συνθηκολόγηση του θα είναι απλώς θέμα χρόνου.
Χμ, όταν η υπόλοιπη Ευρώπη θα συνειδητοποιήσει ότι οι μόνοι δικαιούχοι  της ελληνικής ένταξης στην ΕΕ ήταν οι τραπεζίτες … η Ελλάδα θα έχει γίνει «κρανίου τόπος» … το υπόλοιπο της ΕΕ θα αναγκαστεί να πληρώσει για όλες τις τράπεζες ... για τα επισφαλή δάνεια και για την προεπιλογή της Ελλάδας … ενώ όποιος δάνεισε αυτά τα χρήματα που τα δημιούργησε εκ του μηδενός πληκτρολογώντας κάποιους αριθμούς σε μια οθόνη υπολογιστή … θα έχει προλάβει να πάρει πίσω ένα κομμάτι της ψυχής του Έλληνα και την ψυχή της πατρίδας μας … και όλα τα άλλα είναι μ@λ@κιες …….


Κατά τα αλλά :
Χμ, εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε την λιτότητα ….
Αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να αποχωρήσουμε και από το ευρώ ….
Ναι μισούμε την  τρόικα και τους γερμανούς, αλλά λατρεύουμε το να συναλλασσόμαστε με το ευρώ ….  εμείς οι Έλληνες παραπονιόμαστε για την λαθρομετανάστευση και την μαζική εισβολή ισλαμιστών τριτοκοσμικών στα χώματα μας αλλά δεν κάνουμε και κάτι για να τους σταματήσουμε.


Ζούμε σε ένα ψυχρό και ανόητο κόσμο που απλά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν είμαστε παρά ένας ακόμη κόκκος άμμου σε μια έρημο του τίποτα, σε μια καταχνιά που μας σκεπάζει ….
Ζούμε και συμπεριφερόμαστε τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό…  όσο και στους άλλους με μια αφηρημένη σκληρότητα που μας κάνει να νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κατορθώσουμε τίποτα στην πραγματικότητα …
Πως όλα είναι δίχως νόημα ….
 Ότι η ζωή έτσι και αλλιώς θα συνεχιστεί, αν θα είμαστε σε θέση να το αποκαλούμε ζωή … αυτό που θα ζούμε.
HEIL GAP (or mind the GAP)

                   Κ Α Λ Ο    Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου