23.6.15

Η Ιρλανδία στο πλευρό της Ελλάδας με πορεία διαμαρτυρίας στο Δουβλίνο !!!!!!!!
From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Γεια σου φίλε μου Ρος Ντέιλι, ίντα λες μωρέ κοπέλι, γιατί η Ευρώπη δεν με θέλει ;
Χμ, θέλει το Σόιμπλε η τρελή, πού'ναι λέει όμορφο παιδί.

Μια μεγάλη πορεία σήμερα στο Δουβλίνο , για να δείξουν οι πατριώτες του Ross Daly την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα.
Πολλές ελληνικές σημαίες και περισσότεροι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις διασώσεις των απατεώνων πολιτικών της ΕΕ τους φόρους και  την λιτότητα.
Ο Ross Daly παίζει Μιχάλη Παπαδάκη (Πλακιανός)


Τεράστιους αριθμούς από ελληνικές σημαίες θα δεις σήμερα στο Δουβλίνο ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, θύματα της απάτης του Τραπεζικού Συστήματος Κλασματικών Αποθεμάτων, όπως ακριβώς και ο Ιρλανδικός λαός.


Η Irish Independent ανέφερε σχετικά με την πορεία που χαρακτηρίστηκε από ελληνικές σημαίες, οι οποίες κυμάτιζαν παντού.Το εθνικό μας σύμβολο διανεμήθηκε από τους διοργανωτές στους  διαμαρτυρόμενους Ιρλανδούς φίλους μας ( καλά τώρα HEIL GAP για σκέψου να  μπει στο blog κανένας συριζαιος ψευδοαριστερός και να διαβάσει … για «εθνικά σύμβολα και ελληνικές σημαίες»… πάει τον χάσαμε, καντήλες θα βγάλει το άτομο!)

Το πλήθος φώναξε συνθήματα ενάντια στην λιτότητα όπως " όχι, όχι, δεν θα πληρώσουμε" καθώς συνέρρεαν στην οδό Amiens από τη βόρεια πλευρά του Δουβλίνου μετά τις 2 μ.μ. σήμερα.
Μια τεράστια επίδειξη από ελληνικές σημαίες κατά τη σημερινή διαδήλωση ενάντια στη λιτότητα στο Δουβλίνο. 
Ήταν υπέροχο να βλέπει κανείς τόσες πολλές ιρλανδικές και ελληνικές σημαίες να κυματίζουν πλάι-πλάι μια ηλιόλουστη μέρα στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας.
Μια υπέροχη, εορταστική ατμόσφαιρα. με ομιλίες, από την πολιτικό Catherine Murphy και πολλούς άλλους.
                                           Catherine Murphy politician.

Παιδιά μπορείτε να μπείτε στο #IrelandStandsWithGreece για περισσότερες εικόνες.

Υπήρχαν επίσης διαμαρτυρίες και υποστήριξη της Ελλάδας κατά της λιτότητας στο Λονδίνο:


και το Παρίσι ...

Πορεία χιλιάδων ατόμων στο Παρίσι για να στηρίξουν την Ελλάδα, και να καταδικάσουν την ΕΕ
 
Το ευρώ είναι ένα κατασκεύασμα των ιδιωτικών τραπεζών. 
Σε όλη την Ευρώπη, οι άνθρωποι υποφέρουν από τις συνέπειες της απάτης του Τραπεζικού Συστήματος Κλασματικών Αποθεμάτων κλασματικών που επιτρέπει στις τράπεζες να εκτυπώνουν τα χρήματα από το πουθενά και να τα δανείζουν μετά τόκων.
Οι φόροι, η λιτότητα και ο πληθωρισμός απογυμνώνουν εκατοντάδες εκατομμυρίων κατοίκων στην Ευρώπη  .

Η Ισλανδία έθεσε  το σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση των banksters.

Η λύση για όλες τις χώρες της ευρωζώνης είναι μια προεπιλογή, η εισαγωγή του εθνικού νομίσματος δηλαδή ένα νόμιμο χρήμα που θα εκδίδεται από κρατική αρχή και όχι τα χρήματα που εκδίδουν οι banksters που είναι τα χρήματα μιας εμπορικής τράπεζας, που δημιουργούνται κάθε φορά που η τράπεζα χορηγεί δάνειο, υπερανάληψη, ή αγοράζει μετοχές και ομόλογα ή ακίνητα, και πληρώνει για αυτό με πίστωση των λογαριασμών των πελατών ή των πωλητών … αλλά και να κλείσουμε επιτέλους στην «τούφα» τους τόσους GAP, μπουμπούκους, love-ρδους, μνημονιακούς αλήτες πολιτικούς μας οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για αυτην την γιγαντιαία τραπεζική απάτη !!!!!!!!!!
HEIL GAP ( or mind the GAP )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου