20.7.15

20 Ιούλη 1974: Η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής και κατοχής!Εντός της ημέρας αναμένονται οι καταδικαστικές δηλώσεις της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά", των κομμάτων, αλλά αναμένουμε με αισιοδοξία – λόγω του κύρους και της περίφημης εξωτερικής πολιτικής από τον κ. Κοτζιά και την κα. Αναγνωστοπούλου – τις σχετικές δηλώσεις και δεσμεύσεις για ανεξάρτητη Κύπρο χωρίς παρεμβάσεις, όπως το προδοτικό σχέδιο Αναν.
Επιπροσθέτως της...
Ευρωπαϊκής Ένωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (η Κύπρος είναι πλήρες μέλος της), του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του ΟΗΕ, των ΗΠΑ (μαζί με τη συγνώμη τους, αφού αμερικανοκίνητο ήταν το πραξικόπημα στην Κύπρο και την εισβολή) και φυσικά του ΝΑΤΟ.
Σήμερα, με την κυβέρνηση Τσίπρα, είμαστε αισιόδοξοι πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν, αφού το διεθνές κύρος της χώρας μας είναι στα ύψη!
Εντός της ημέρας, όλοι οι διεθνείς οργανισμοί (ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ), όχι μόνο λόγω της σθεναρής και αποφασιστικής στάσης της ελληνικής κυβέρνησης και προσωπικά των Κοτζιά-Αναγνωστοπούλου (θα κάνουν και αυτοκριτική ως υπέρμαχοι του προδοτικού σχεδίου Ανάν ή θα επαναλάβουν τα σχέδια των νεοραγιάδων για διχοτόμηση-διζωνική κι ομοσπονδία;), θα καταδικάσουν την εισβολή και την παράνομη κατοχή της Κύπρου, στα πλαίσια των δημοκρατικών τους αρχών και τη συνεπή στάση τους υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Απλώς, για αρχή, θυμίζουμε ότι η Σία Αναγνωστοπούλου υπέγραψε το εμετικό κείμενο υπέρ του ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ - 7 Απρίλη 2004, μαζί με τους άλλους κατάπτυστους θαμώνες, των χρηματοδοτούμενων με μαύρα δολάρια των ΗΠΑ πρακτορίστικών οργανώσεων ΕΛΙΑΜΕΠ και ΟΠΕΚ του Σημίτη

"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε. Όποιοι κι αν είναι. Όσο δυνατοί κι αν είναι"

Δώρος Λοίζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου