Powered By Blogger

5.7.15

Καθαρό όχι με σχέδιο για εθνική ανασυγκρότηση και λαϊκή απελευθέρωση..Πρόκειται για μια εθνικοφροσύνη, βγαλμένη από το παρελθόν.


Μέσα από ιταμές και θρασύτατες συμπεριφορές αξιωματούχων, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και οι ντόπιοι Συνεργάτες και φερέφωνα τους, απαιτούν εν τοις πράγμασι την πραξικοπηματική ανατροπή του δικαιώματος του ελληνικού λαού να αποφασίζει. Εκβιάζουν, ταπεινώνουν, απειλούν και επιχειρούν να στραγγλαίσουν όχι την κυβέρνηση αλλά την Ελλάδα.Επιχειρούν να θολώσουν τα νερά ντύνοντας το ναι με ένα δήθεν ευρωπαϊσμό.
Ο “ευρωπαϊσμός” τους δεν είναι παρά ο ευφημισμός από τη μια του αντιδραστικού μείγματος νεοφιλελευθερισμού και δημοσιονομισμού στο κοινωνικό επίπεδο, που διαλύει την κοινωνία μας σε πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική, πολιτική και εν τέλει υπαρξιακή παρακμή και από την άλλη της νεοαποικιακής εξάρτησης, που ακυρώνει κάθε έννοια λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας.
Απαιτείται η διαμόρφωση μιας λαϊκό-απελευθερωτικής παράταξης γύρω από το όχι, που θα συσπειρώνει σοσιαλιστές, κομμουνιστές, δημοκράτες, πατριώτες και σε κοινωνικό επίπεδο τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους αυτό- απασχολουμένους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, μερίδες της παραγωγικής επιχειρηματικότητας.
Καλούμε τώρα κάθε προοδευτική, σοσιαλιστική, κομμουνιστική, δημοκρατική δύναμη, καλούμε τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τα στελέχη του και τον κόσμο του που δε θέλουν κανενός είδους μνημόνιο να προβούμε στη δόμηση ενός νέου υποκειμένου για την εθνική ανασυγκρότηση και για τη λαϊκή απελευθέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου