Powered By Blogger

6.7.15

Δεν αντέχει το GREXIT η Ευρώπη!



Μία σπουδαίας σημασίας μάχη τελείωσε και ετοιμάζονται οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ για την επόμενη, που είναι η καθοριστική. Οι στρατιώτες (συστημικά ΜΜΕ εκατέρωθεν) μαζεύονται, οι στρατηγοί που ηττήθηκαν από τη μια πλευρά (Βενιζελοσαμαράδες) παραδίδουν στους υποδιοικητές (Φώφη-Βαγγέλη) για να κάνουν αυτό που είναι ικανοί και μόνο. Να μετρήσουν επιζήσαντες και να βρουν οδό διαφυγής.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πίσω από δαύτους οι αρχιστράτηγοι (Μέρκελοσοϊμλοδιάφοροι) παρακολουθούν αποσβολωμένοι την ήττα της εμπροσθοφυλακής τους από τους γυμνούς και ξυπόλητους του ΣπάρτακοΤσίπρα.
Δεν το περίμεναν, γιατί οι στρατηγοί και οι υπασπιστές τους είχαν πει ότι «εύκολα τους έχουμε τους ξυπόλητους». Και στα καταλαυνικά πεδία έμειναν να μισο-χαμογελούν οι ξυπόλητοι πάνω από τους ντροπιασμένους της εμπροσθοφυλακής, μερικοί εκ των οποίων γλείφουν (αυτό έμαθαν μια ζωή…) ήδη τον Σπάρτακο και τους δικούς του, φοβούμενοι για την επιβίωσή τους.

Το χαμόγελο είναι μισό γιατί οι περί τον Σπάρτακο και ο ίδιος γνωρίζουν, ότι η πολεμική μηχανή απέναντί τους μπορεί να τους αποκεφαλίσει.Ελπίδα τους να γλιτώσουν είναι ότι, αν τους αποκεφαλίσει ,τότε οι άλλοι υποταγμένοι δούλοι, στους οποίους οι Αρχιστράτηγοι πωλούν παραμύθια ότι «ειμαστε αδέλφια και όχι αφέντες και δούλοι» θα καταλάβουν, οτι δεν είναι αδέλφια και είναι θέμα χρόνου να έρθει η σειρά τους…

Kάπως έτσι τίθεται το θέμα από σήμερα στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση λεγόταν ΕΟΚ το 1981 που μπήκαμε.Δηλαδή Ευρωπαϊκή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ενωση.Σε αυτή την Ενωση προείχε η οικονομική συνεργασία και μόνο.

Υστερα έγινε Ευρωπαϊκή Ενωση και είπαν ότι προέχει όχι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ συνεργασία και συμφωνία ,αλλά η Ευρωπαϊκή ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ,η οποία θακαταργεί τα σύνορα και θα είναι «η Ευρώπη ,το κοινό μας σπίτι».

Στο επόμενο στάδιο έγινε το 2001 η ευρωζώνη. Μας είπαν ότι η Ευρώπη θα γίνει οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης ,στο πρότυπο των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής,με κοινό νόμισμα,κοινά σύνορα ,κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική και φυσικά κοινή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ.

Τώρα σχηματικά είμαστε στο εξής σημείο. Η μικρή Πολιτεία «Νιού Χάμσάϊρ» των ΗΠΑ κάνει εγκλήματα στη διαχείριση των οικονομικών της και οι τοπικοί άρχοντες κλέβουν το σύμπαν μαζί με συνενόχους επιχειρηματίες ,δημοσιογράφους κλπ. Αηδιασμένος ο λαός του «Νιού Χαμσάϊρ» εκλέγει έναν Σπάρτακο( η Κιγκινάτο αν προτιμάτε…) στην ηγεσία, με στόχο να τεθεί τέρμα στο φαγοπότι. Αλλά ο Σπάρτακος δηλώνει «αριστερός».

Τι κάνει η Ομοσπονδία των ΗΠΑ;

Προφανώς στηρίζει την εξυγίανση του «Νιού Χαμσάίρ» και δεν διανοείται να πει στην Πολιτεία «φεύγεις από το δολλάριο» γιατί κλπ κλπ Κάνει το ίδιο η Ενωμένη Ευρώπη στην περίπτωση της Ελλάδας; Οχι!

Οι αρχιστράτηγοι μαζεύονται για να πουν στην Ελλάδα, ότι φεύγει, αν δεν λάβει εντολή για το ποιός θα την κυβερνήσει και πως. Αυτό ακριβώς παίζεται σήμερα και μην τρώτε παραμύθια του στυλ «δεν κάνει μεταρρυθμίσεις ο Τσίπρας». Ο Τσίπρας ζητάει να έχουν λόγο οι δούλοι και να ψάξουν οι δούλοι «έργα και ημέρες» των διαχειριστών. Μπορούν να μας εξαναγκάσουν στην έξοδο , σε δικό μας νόμισμα κλπ δια της μη τροφοδοσίας μας με ευρώ.

Σε αυτό το σενάριο η Ευρωζώνη, κάνει βήματα πίσω και γυρίζει στην αρχική της καλύβα. Την ΕΟΚ. Αυτό θα σημαίνει η αποβολή της Ελλάδας,για λόγους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Θα μείνουν οι 18 και χωρίς τον ιστορικό πυρήνα της Ευρώπης.Πιστεύουμε ότι αυτό ΔΕΝ το αντέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν δείξει το αντίθετο τότε είναι καλύτερα να φύγουμε τώρα. Άμεσα. Γιατί αργότερα θα έχουμε μεγαλύτερες δυσκολίες. Αν δεν είναι Ηνωμένες Πολιτείες και είναι Οικονομική Ενωση είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Αυτό κατάλαβε με το έ νστικτο της επιβίωσης ο ελληνικός λαός και έτσι ψήφισε…

Η Ευρώπη ΔΕΝ μπορεί να αντέξει πρωτοσέλιδα, όπως αυτά του ΣΠΗΓΚΕΛ με τη Μέρκελ, πάνω στα ελληνικά ερείπια.

Αν τα αντέξει, ΔΕΝ είναι Ευρωπαϊκή Ένωση,αλλά οικονομική εταιρεία και εκεί ΔΕΝ έχουμε θέση με τους όρους που μας ζητούν οι μέτοχοι…
http://www.logiosermis.net/2015/07/grexit_6.html#.VZrVKWAw9gU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου