Powered By Blogger

30.7.15

“Έφοδος” της Τρόικα στο Γενικό Λογιστήριο! Ιδού η “εθνική αξιοπρέπεια”Τσίπρα – Καμμένου (Photos)



Οι πρώτες εικόνες από την “έφοδο” της Τρόικα στο Γενικό Λογιστήριο κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. 

Μετά από ένα καταστροφικό  6μηνο που ισοπέδωσε την χώρα και την οικονομία της, η “αντιμνημονιακή” Κυβέρνηση πολιτικής απάτης Τσίπρα – Καμμένου, ανοίγει ορθάνοιχτα τις πόρτες του ΓΛΚ για να υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες την Τρόικα! Την οποία μέχρι πρόσφατα είχε “καταργήσει”…
Μόνο η Ρουμάνα λείπει σήμερα από την παρέα. Αλλά έρχεται οσονούπω, και με άγριες διαθέσεις…
Δείτε το ρεπορτάζ
Από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, άρχισαν από τις περίπου 10 σήμερα το πρωί σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και θεσμών.Στόχος ο καθορισμός του «λογαριασμού» των μέτρων για την επόμενη τριετία της δανειακής σύμβασης.
Στο ΓΛΚ μετέβησαν περίπου 12 άτομα από τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών με βασικό αντικείμενο τη συλλογή στοιχείων για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών. Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, θα λειτουργούν -καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων- αρκετές ομάδες εργασίας, που θα αφορούν στα δημοσιονομικά μεγέθη, το συνταξιοδοτικό καθεστώς, τα εργασιακά, τις αγορές ...
προϊόντων (toolkit ΟΟΣΑ), κ.λπ.
sooc11438073533_3
sooc11438073533_2
sooc11438073533_1
«Αστακός» η Αθήνα
Από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αντιπροσωπείας, σε εφαρμογή μπήκε το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τη φύλαξή της. Τα τεχνικά κλιμάκια, ομάδες εργασίας άλλα και στελέχη των τριών θεσμών βρίσκονται υπό συνεχή επιτήρηση, θα ελέγχονται όλες οι διαδρομές και οι κινήσεις τους ενώ το σχέδιο της Αστυνομίας θα κορυφωθεί όταν φθάσουν στην Ελλάδα οι τρεις επικεφαλής.
Τα 54 άτομα που έφθασαν στην Αθήνα θα βρίσκονται υπό την ομπρέλα μιας ειδικής ομάδας αστυνομικών και αναμένεται καθημερινά για τις μετακινήσεις και τα ραντεβού τους να ενεργοποιείται ένας μηχανισμός που θα ξεπερνά τα 250 άτομα.
Το συγκεκριμένο δίχτυ προστασίας, θα αποτελείται από αστυνομικούς της Τροχαίας και της Αντιτρομοκρατικής μέχρι ομάδες της ΕΚΑΜ, ελικόπτερα και συνοδευτικά οχήματα που θα αναλαμβάνουν με διακριτικότητα και χωρίς να γίνονται αντιληπτά να επιτηρούν τις κινήσεις των μελών της τρόικας.
http://lykavitos.gr/archives/213061
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2015/07/photos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου