28.8.15

ΕΚΠΛΗΞΗ! Μόνη της ετοιμάζεται να κατεβεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την Δευτέρα ανακοινώνει το νέο κόμμα... Πάπαλα αντιμνομονιακό μπλοκ... ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ μετράνε βολευτικές πολυθρόνες κι εκεί διαπραγματεύονται, στις πλάτες του λαουτζίκου;Έως την Δευτέρα το αργότερο αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, τη δημιουργία του δικού της πολιτικού σχηματισμού, με σαφή αντιμνημονιακό προσανατολισμό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ακολουθούμενη από ικανό αριθμό διαφωνούντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ενδιαφέρον όμως είναι τι θα κάνει το νέο σχήμα στις εκλογές.
Μέχρι τώρα, το πιο πιθανό σενάριο ήταν η εκλογική συνεργασία με την...
Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη. Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, αυτήν τουλάχιστον τη στιγμή, η κ. Κωνσταντοπούλου σκέφτεται την αυτόνομη κάθοδο. "Σήμερα που μιλάμε, αυτό είναι πιθανό κατά 99%" σύμφωνα με συνομιλητή της.
Προφανώς οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες (όπως και οι σχετικές συζητήσεις με την πλευρά του κ. Λαφαζάνη) αφού γίνουν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις, αν και ήδη η δημοφιλία της προέδρου της Βουλής καταγράφεται υψηλή. Αν πάντως το νέο σχήμα κατεβεί τελικά αυτόνομο, είναι προφανές ότι θα επηρεαστεί σημαντικά και το εκλογικό τοπίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου