13.8.15

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

4895500B75F253D6735013B501FC7E4B

Αυτό το σάπιο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, πρέπει να ανατραπεί από το λαό και να καταρρεύσει ολόκληρο. Μην τσιμπάτε στα διάφορα δήθεν διαφωνούντα μέρη του. Είναι απλά βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής και εναλλακτικές λύσεις διατήρησής του.


Δείτε για παράδειγμα τι λέει τώρα η αριστερή πλατφόρμα και οι λοιποί διαφωνούντες, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι περίπου έλεγε κάποτε και η ΝΔ εναντίον του ΠΑΣΟΚ, και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον και των δύο. Ακούτε ή ακούσατε ποτέ κανέναν από αυτούς να μιλά για αλλαγή του Συντάγματος, για αλλαγή του ισχύοντος πολιτεύματος της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας που έχουμε.

Ποτέ κανέναν δεν ακούσατε και ούτε θα ακούσετε, γιατί όλοι τους είναι μέρη του ίδιου συστήματος. Είναι παιδιά του ίδιου συστήματος. Μιλάνε πάντα για διαφορές περί την διαχείριση, ποτέ όμως για αλλαγή του ίδιου του σάπιου πολιτικού συστήματος. Και όσο δεν θα ακούτε για αλλαγή του πολιτικού συστήματος, μέσω της αλλαγής του Συντάγματος, μην πιστεύετε κανέναν. Όλοι αυτοί είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Αυτό το σύστημα λοιπόν πρέπει να ανατραπεί ολόκληρο και στη θέση του να εγκαθιδρυθεί ένα νέο πραγματικά δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου