Powered By Blogger

17.12.15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το πόνημα μου "ΑΝΑΛΕΚΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΦΘΙΣΗΣ" εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο ΦΥΛΑΤΟΣ με ISBN 978-618-5163-78-5 και περιλαμβάνει : σύντομη ιστορία της Φυματίωσης, τα περί φυματίωσης στην  Φθιώτιδα, τα περί σανατορίου Αντινίτσης αλλά και πλήρη ιστορική καταγραφή εις τα περί του Σανατορίου Λαμίας με πλήθος Ιστορικών, όπως θα διαπιστώσετε, στοιχείων και φωτογραφικού υλικού.
Προλογίζει ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Παν/μίου Θεσσαλίας, κ. Κ. Ι. Γουργουλιάνης.
Παραθέτω τον σχολιασμό από τον επιμελητή έκδοσης:
"Πρόκειται για έργο ψυχής και αυτό αποκαλύπτεται με την πρώτη ανάγνωση.
Και τούτο διότι, ενώ η τεκμηρίωση - με την πλούσια βιβλιογραφία και την εξάντληση των διαθέσιμων πηγών πληροφοριών - είναι πληρέστατη, το επιστημονικό υπόβαθρο του κειμένου διαποτίζεται με ένα θερμό συναίσθημα, πρωτόγνωρο για τέτοιου είδους βιβλίο. Όχι σπάνια, η γραφή, από περιγραφική και ιστορική, μεταλλάσσεται σε λυρική, ακόμη και σε ειρωνική και αυτό καθιστά την ανάγνωση ευχάριστη εμπειρία.
Πρόκειται για πνοή, που φύσησαν τα χείλη του συγγραφέα, όχι για να την πάρει ο άνεμος της αδιαφορίας και να τη διασκορπίσει, αλλά για να την αναπνεύσουμε εμείς, γιατί την έχουμε ανάγκη. Και την έχουμε ανάγκη ως μάθημα, ως παραδειγματισμό, γιατί στην πραγματικότητα, σ’ αυτό που λέγεται Ελληνικό Κράτος, από την εποχή της φθίσης, μέχρι τη σημερινή εποχή της κρίσης, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.
Εύχομαι καλή τύχη στο βιβλίο, για την οποία είμαι βέβαιη".

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι πάντα στη διάθεση σας.
Με τιμή
 Α.Ι. Ρεμούνδος
 Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος (τ. Ιατρός Νοσοκομείου Λαμίας)
Δ/ντής Ε.Σ.Υ
ΓΝΝΘΑ "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"

ΥΓ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310-821622
Βασιλίσσης Όλγας 89, 54643, Θεσσαλονίκη

τηλ επικοινωνίας Α. ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ:




1 σχόλιο: