7.3.16

Διοικητής του ΝΑΤΟ: η “ISIS” «εξαπλώνεται σαν τον καρκίνο» μεταξύ των προσφύγων.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)


Ο Philip Breedlove, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ, καταθέτει  κατά τη διάρκεια ακρόασης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων  στην Ουάσιγκτον, ΗΠΑ, στις 25 Φεβρουαρίου, το 2016.

ΟΙ Πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική "συγκαλύπτοντουν το κίνημα" των τρομοκρατών και των εγκληματιών, δήλωσε ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στο Κογκρέσο την Τρίτη, παρά τις διαμαρτυρίες των ομάδων για τα ανθρώπινα δικαιώματα που λένε ότι οι πρόσφυγες συντριπτικά δεν έχουν καμία υστεροβουλία, αλλά μόνο θέλουν να ξεφύγουν.Στην κατάθεση του στην επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, των ΗΠΑ ο Philip Breedlove, δήλωσε ότι η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος «εξαπλώνεται σαν καρκίνος» μεταξύ των προσφύγων. Τα μέλη της ομάδας «εκμεταλλευόμενα τα πλεονεκτήματα  της ελάχιστης αντίστασης, των ευρωπαϊκών λαών απειλούν τόσο τα ευρωπαϊκά έθνη όσο και το δικό μας», πρόσθεσε.
Χμ, δεν είμαστε μικρά παιδιά … γνωρίζουμε το ότι η ISIS ήταν ένα δημιούργημα των αμερικανών των τούρκων και των πλούσιων «πετρελαιάδων» του αραβικού κόλπου.

Η δε προσφυγική κρίση αναμενόταν από τότε που η Αραβική Άνοιξη απέτυχε να παραγάγει ένα ισλαμικό κράτος στην Αίγυπτο και η ISIS εμφανίστηκε στη Συρία.

Αλλά τόσο οι δυτικές όσο και ισλαμικές χώρες … είχαν αγνοήσει την ανθρωπιστική κρίση που θα πρόεκυπτε από τη βάρβαρη συμπεριφορά του Ισλαμικού Κράτους.

Και καλό θα ήταν να μην έχουμε  πάντα το νου μας μέσα στο βρακάκι της γειτονοπούλας μας … αλλά να σχηματίσουμε μέσα στο μυαλουδάκι μας και μια εικόνα από εκείνα τα στίφη «των κακομοίρων» των τρομοκρατών της ISIS που μόλις νικηθούν στο Ιράκ και στην Λιβύη …. « γιατί και αυτό θα συμβεί »  … θα αφήσουν κατά γης τα κομμένα κεφάλια και τις χατζάρες τους και συν γυναιξί και τέκνοις … θα εισβάλουν στο κακόμοιρο  το «ελλαδιστάν» για να ικετέψουν … μάλλον για να απαιτήσουν … «απαιτήσουν αυτή είναι η σωστή λέξη»  … μια ασφαλή κρυψώνα – το άσυλο δηλαδή που λένε οι επαγγελματίες ανθρωπιστές– για φαί και πιοτί, για δωρεάν σπίτι ,και, για χαρτζιλίκι από τους φιλεύσπλαχνους έλληνες !!!!


Όσο για τέμενος τους … χμ, αυτό ήδη φρόντισε και το νομιμοποίησε το συνεταιράκι του axel … ο αγιατολάχ λαφαζανί ….


Έξοχα !!!!!!!!!!!Χμ, γιατί όμως σήμερα ο στρατηγός Breedlove του ΝΑΤΟ αποφάσισε να αναφερθεί στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ISIS εξαπλώνεται σαν καρκίνος μεταξύ των προσφύγων ;;;


Σαφώς και είναι μια ύστατη προσπάθεια των αμερικανών να ξεγελάσουν τον απλό κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει σχετικά με την συνδρομή του ΝΑΤΟ στην μάχη για την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, συνδρομή που θα επιτρέψει στους αμερικανούς να αποποιηθούν εντέχνως τις ευθύνες που τους βαραίνουν για την καταστροφή που επέφεραν στην μέση ανατολή όσο και την κρίση του μεταναστευτικού στην ίδια την Ευρώπη.Βέβαια αυτό είναι επίσης σημάδι ότι όλα πάνε σύμφωνα με το «σχέδιο» για την κρυφή κοινωνική μηχανική του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Εκτός βέβαια και εάν οι δηλώσεις στρατηγού Breedlove είναι μια προειδοποίηση των αμερικανών για κινήσεις αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων μιά “έγχρωμη επανάσταση” που την προετοιμάζουν με την βοήθεια των εγκληματιών της ISIS … δηλαδή με όλους αυτούς που τα πολιτικά σιχάματα της ροζ αριστεράς έμπασαν δίχως κανένα έλεγχο στην Ελλάδα και τους έστειλαν και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ήδη έχουμε αναφερθεί αρκετά σε προηγούμενο άρθρο μας (Saturday, November 21, 2015)

«Χα, χα, χα … για το πόσο καλά κάνουν καλά την δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι μας κατά τον έλεγχο διαβατηρίων των λαθροεισβολέων» … με ένα φιλμάκι που απαντά ….  πως αφρικανοί πλαστογράφοι της κυψέλης …. κατά τα αλλά άγνωστοι στις ελληνικές αρχές …. παράγουν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα... που όπως επεσήμαινε τότε και ο δημοσιογράφος του BBC. μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν από μετανάστες ή πρόσφυγες «αλλά και από τρομοκράτες» … 


Πιο κάτω θα δείτε το πόσο άνετα πέρασε ένας σύριος με πλαστή ιταλική ταυτότητα τον έλεγχο πέντε ελλήνων αστυνομικών στο αεροδρόμιο …. Ή τουλάχιστον έτσι αφηγείται ο σύριος στο ρεπορτάζ του BBC ...... ένα μήνα πριν από το τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι
(Χμ, το BBC που ως  βρετανικός κρατικός οργανισμός δεν θα διάρρεε ποτέ τέτοιες ειδήσεις δίχως να τις έχει εξακριβώσει).

Το θέμα μας όμως είναι το εάν οι έλληνες αστυνομικοί ήταν όντως άσχετοι ή εάν έκαναν τα στραβά μάτια κατόπιν κυβερνητικών εντολών της ροζ αριστεράς ;;;;
Muslim Gangs Sell Fake Passports To Muslim Refugees In Greece's AthensΧμ, ένα πρόσφατο τώρα παράδειγμα, της ευθύνης της ροζ αριστεράς για την εξάπλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη μας δίνει η συνοριακή αστυνομία της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας που ισχυρίζεται ότι από το Νοέμβριο έχουν κατασχεθεί από τους εισερχόμενους πρόσφυγες, περίπου 8.000 πλαστά διαβατήρια … που είχαν σφραγιστεί ως νόμιμα από την ελληνική αστυνομία στα ελληνικά νησιά, όταν αυτοί οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει απέναντι από την Τουρκία.

Εκ των εγγράφων αυτών τα 885 έχουν καταγραφεί και από αστυνομικές δυνάμεις κρατών μελών της ΕΕ.

Το τελευταίο μπορεί, συνεπώς, να επιβεβαιώσει το επιχείρημα της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας ότι εδώ και καιρό ότι η Ελλάδα δεν κάνει  σωστά και αποτελεσματικά την αναγνώριση και τακτοποίηση των ατόμων που εισέρχονται από τα σύνορα στην χωρά μας … άρα εισέρχονται και στην ΕΕ.

Σκόπιμα ή όχι … χμ, αυτό μάλλον θα αποδεδειχθεί μόνο στις δίκες μετά την εθνική καταστροφή που μας περιμένει.

Τι μεγέθους καταστροφή όμως συντελείται σήμερα στην ευρωπαϊκή ήπειρο ;;;;;

Europol: 5.000 εκπαιδευμένους μαχητές Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη - 23 Φλεβάρη 2016, από τον Nicolai Sennels Μέσω Daily Mail :
"Ο Βρετανός επικεφαλής της Europol έχει προειδοποιήσει ότι 5.000 εκπαιδευμένο τζιχαντιστές ISIS περιφέρονται ελεύθερα στην Ευρώπη."
Ο Rob Wainwright, επικεφαλής της υπηρεσίας της αστυνομίας Europol της ΕΕ, σύμφωνα με το πρακτορείο, πιστεύει ότι " μεταξύ 3.000 και 5.000 τζιχαντιστές ήταν σε θέση να επιστρέψουν πίσω στην Ευρώπη μετά την «προπόνηση» που έκαναν με την ISIS στη Μέση Ανατολή." 


Εμπειρογνώμονες αντιτρομοκρατικών έχουν συμφωνήσει ότι οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική έχουν αυξήσει τη ροή όπλων στην Ευρώπη, ενώ περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει το συριακό εμφύλιο πόλεμο από τότε που ξεκίνησε το 2011, και εκατοντάδες χιλιάδες έχουν καταφύγει στην Ευρώπη από τους πολέμους στη Λιβύη, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Εξ αυτών το Ηνωμένο Βασίλειο … του οποίου οι μυστικές υπηρεσίες ήταν μπλεγμένες στην βρώμικη δουλεία του ξεσπάσματος του συριακού εμφύλιου …. χμ, έχει δεχθεί «περίπου 200 άτομα», σε αντίθεση με τις δεκάδες χιλιάδες προσφύγων που δέχεται η Γερμανία και η Σουηδία …. και τον άγνωστο αριθμό που μέλλει να εγκατασταθεί τελικά στην Ελλάδα … καθότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για το αν θα συνεχίσουν να δέχονται πρόσφυγες, ιδιαίτερα μετά τα περιστατικά ισλαμικής τρομοκρατίας στο Παρίσι της υψηλού προφίλ της ισλαμικής βαρβαρότητας γενικότερα, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών επιθέσεων στη Γερμανία, και ύστερα από τις αντιδράσεις των γερμανών πατριωτών κατά του Ισλάμ και την καταστροφή των προσφυγικών καταυλισμών στη Γαλλία και την ταυτοποίηση στην Ολλανδία των εγκληματιών πολέμου της ISIS.


Εδώ όμως στην πατρίδα μας συνεχίζουμε και ανεχόμαστε τους ροζ εξουσιαστές μας …. που εσχάτως αποφάσισαν να λύσουν «αλά αριστερά» και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και διέταξαν να βάλουμε δεκαπεντάχρονους (και βαλε) άγριους του Ισλάμ μέσα στα ίδια τα δημοτικά μας  σχολειά ….

Λογικά προβλέπονται «βιασμοί κατ εξακολούθηση» επτάχρονων και οκτάχρονων ελλήνων μαθητών και μαθητριών από μουσουλμάνους … ενώ οι ως επί το πλείστον διεφθαρμένοι έλληνες εκπαιδευτικοί …. ως συνήθως θα κάνουν τους άσχετους.

Αρκετά …. με όλους αυτούς … Αλλά εάν εσείς θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για όλα αυτά τότε:
Απλά βγείτε στους δρόμους και διαδηλώστε την αντίθεση σας στο μεταναστευτικό.


Διαφορετικά και θα τα δείτε όλα … και κυρίως θα τα απολαύσετε όλα π@λιομπ@γλ@μ@δες!

Και τότε δεν θα έχει …. «ότι δεν το ξέρατε».
Μην μου το παίζεται και εσείς άσχετοι σαν κάποιον συριζαιο χασικλή και με χασισοφυτεία παρακαλώ σε τουριστικό νησί μας …  που όλο απορούσε για πως το δικό του το παιδί έγινε πρεζάκι  … πως το παιδί του έπεσε τόσο χαμηλά …
«Μα το δικό μου το παιδί να γίνει πρεζάκιας ;;;; » … όλο μονολογούσε ….

Έτσι και εσείς ….
Και ξέρατε τι εστί σύριζα !!!! …
Και όμως τον ψηφίσατε !!!! …
Και όχι μόνο μια φορά … ώστε να πείτε συγχωρέστε μας ρε αδέλφια … άνθρωποι είμαστε και να κάναμε ένα λάθος.
Μα εσάς ο κύριος τσιπρας σας κορόιδεψε κατάμουτρα με το δημοψήφισμα ….  και εσείς τον ξαναψηφίσατε και δεύτερη φορά!


Τώρα ;;;;;

Τώρα πια … μια είναι η λύση

Vaseline για τον πόνο. (τον πόνο των εγκαυμάτων εννοούσα, καλά εσάς που πήγε το μυαλό σας ;;;;) Και όπως λέει και το ανέκδοτο … όποιον τον ρωτήσει ο @ρ@πης εάν θέλει «με Μπαζελίνε ή χωρίς Μπαζελίνε ;;; « … να μην του απαντήσει με Vaseline … γιατί τότε θα φωνάξει και τον άλλο τον @ρ@πη που τον λένε "Μπαζελίνε" .
"Χμ, Go To Hell"


Αν ναι τι ψάχνω τώρα ;;;
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι πάντα ….  πάντα πιάνονται … ηλίθιοι … αφού όμως έχουν εξυπηρετήσει πρώτα το σύστημα: 


Χμ, Έλληνας blogger που πριν έξι μήνες θριαμβολογούσε για την κατάληψη της Αρίας Ευρώπης από τους άραβες (Αρίας Ευρώπης … έτσι ακριβώς την αποκαλούσε).

Η άλωση της Αρίας Ευρώπης - γράφτηκε στον Τοίχο 6 months ago - 0 Comments
Οι πρόσφυγες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους αναγκάζοντας Γερμανία και Αυστρία να ανοίξουν τα σύνορα τους.και που σήμερα ξαφνικά ξύπνησε και μας κλαίγεται που την έφερε για τα καλά «ο κύριος τίποτα» και θα του στοιβάξει άλλους 100.000 λαθρομετανάστες ξέχωρα από τις πρώτες 50.000 του Μουζαλα .


Η Ελλάδα καίγεται, η Ευρώπη χαίρεται - γράφτηκε στον Τοίχο about 8 hours ago - 0 Comments

Επιπλέον 100,000 πρόσφυγες μέχρι τον Απρίλιο θα στοιβαχτούν στην Ελλάδα-Ήξεραν από την αρχή ότι τουλάχιστον 50,000 θα μείνουν μόνιμα στην χώρα.

Χμ, ούτε ο πιτσιρίκος http://pitsirikos.net/ να ήσουν ρε φίλε  ….

"Χμ, Go To Hell"


Γράφαμε χθες ότι η Υποσαχάρια Αφρική εκτιμάται ότι θα έχει 900 εκατομμύρια περισσότερους κατοίκους στα επόμενα είκοσι χρόνια.
Από αυτούς, τουλάχιστον 200 εκατομμύρια νέοι και είναι άνεργοι θα αναζητούν εργασία, πράγμα που ... απλά … θα τους ωθήσει βορειότερα.

Αυτό είναι το μέλλον.
Δεν είναι τόσο μακριά, καταστροφικό ακόμη και εάν το αγνοήσουμε, απορροφημένοι από την παρούσα κρίση, η οποία, όπως μπορεί να ωχριά σε σύγκριση με ότι έρχεται.

Η Ευρώπη κινδυνεύει να αλωθεί κυριολεκτικά στις επόμενες δύο δεκαετίες.

Και όπως έχουν τα πράγματα, δίχως σχέδια δίχως κανένα που να μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το πρόβλημα πέρα  από τον στρατό, και τα σκυλιά της αστυνομίας, τα συρματοπλέγματα, τα δακρυγόνα, τις περιφράξεις και τις χειροβομβίδες κρότου καθώς και όλες τις λοιπές μ@λ@κιες των αχρήστων πολίτικων μας !!! 


Αυτή η έλλειψη ρεαλισμού σε όλα τα επίπεδα, θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ πάνω στα μούτρα των ευρωπαίων πολιτών και θα επιφέρει δυσάρεστες … εξελίξεις …
Χμ, … πάρα πολύ δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στους ευρωπαίους πολίτες όσο και στους προσφυγές και λαθρομετανάστες,  μετατρέποντας τελικά την γηραιά ήπειρο μια απέραντη εμπόλεμη ζώνη.


Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα.

Εάν η κυρά Μέρκελ εάν οι Βρυξέλλες και ιδίως ο ψευτοτσίπρας δεν αντιληφτούν ότι οι προσφυγές δεν είναι τα φτηνά εργατικά χέρια για τις γερμανικές φάμπρικες ή τα σχεδόν τζάμπα εργατικά χέρια που φαντάστηκαν για να τα χρησιμοποιήσουν στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) ( που προς το παρών δεν μπορούν να τις δημιουργήσουν μια και το σύνταγμα μας δεν τις επιτρέπει ) … και ότι οι πρόσφυγες πρέπει να γυρίσουν και ξαναχτισθούν την ζωή τους στην Συρία και τη Λιβύη;;;
Χμ, τότε οι εξελίξεις θα είναι πολύ άσχημες …
Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
Η Ρωσία όμως φαίνεται να το έχει πάρει χαμπάρι ...
«Η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη αγγίζει "καταστροφικά" επίπεδα ως αποτέλεσμα της «ανευθυνότητας» της προσέγγισης της από τους ευρωπαίους ηγέτες» δηλώνει σε δημοσιογράφους στη Μόσχα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα … «που σημαίνει ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με ότι έρχεται ... »

Οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών στις χώρες των προσφύγων, και να αναγνωρίσουν τον ρόλο τους και τις ευθύνες τους πάνω στην  καταστροφή αυτών των κρατών.

«Βέβαια δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο !!!!!!!!!!»

Λύση από την Ε.Ε. ;;;;;
Κάτι σαν την λύση του χρέους ;;; 
«Καλά πλάκα με κάνεις ;;;;» …. που λένε οι θεσσαλονικείς !


Ως εκ τούτου η πατρίδα μας πρέπει να εξαγάγει το ασφαλές συμπέρασμα «ότι μέσα στην δίνη της ΕΕ δεν υπάρχει ευρωπαϊκή λύση για το πρόβλημα» και ψάχνοντας για λύση μέσα από την Ευρώπη … χμ, απλά θα αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από ό, τι αντιμετωπίζει σήμερα.»

Τι μπορεί να περιμένει κάνεις από μια Ευρώπη που κλείνει τα βαλκανικά σύνορα εγκλωβίζοντας στην πατρίδα μας τους πρόσφυγες που αυτή Η ΙΔΙΑ - οι ΗΠΑ - και η Τουρκία δημιούργησαν ;;; … ενώ διατείνεται ότι : “Στον αντίποδα πάντως, στο προσχέδιο επισημαίνεται ότι η Ευρώπη θα πρέπει να δώσει «κάθε βοήθεια» στην Ελλάδα «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», για τη διαχείριση της προσφυγική κρίσης.”

Τι κουτοπονηριές είναι αυτές ;;;;;


Βέβαια ο ελληνικός λαός είναι πολιτικά τόσο ανώριμος ώστε συνεχίζει να εμπιστεύεται τις τύχες των οικογενειών του σε ένα τσούρμο από απάτριδες φιλο-κίναιδους και κυρίως ανόητους ροζ πολιτικούς … που μέχρι πριν έξι μήνες πίστευαν ότι θα δημιουργούσαν ένα κοινό μέτωπο του ευρωπαϊκού νότου με την Ισπανία τη Γαλλία και την Ιταλία ενάντια στην Γερμανία … και μέσω αυτής της συμμαχίας «θα μπορούσε επιτευχτεί και η πολυπόθητη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους … την ώρα που η χώρα μας χρωστούσε 60 δισεκατομμύρια στην Γαλλία και 70 δισεκατομμύρια στην Ιταλία» …


Το δε οδυνηρότερο ήταν ότι υπήρξαν μερικά εκατομμύρια ελλήνων ψηφοφόρων που πίστεψαν αυτήν την ηλιθιότητα περί μετώπου του ευρωπαϊκού νότου.

Μάλιστα άντε λοιπόν  … Go To Hell 


Αυτή η κρίση, όπως κάθε κρίση, εκθέτει (με το ένα ή τον άλλο τρόπο) την ανεπάρκεια του ανθρώπινου μυαλού στο πιο θεμελιώδες επίπεδο για την επίλυση προβλημάτων.
Είναι κρίση και δεν είναι μια ευκαιρία όπως σας έλεγε και «ο ΓΑΠ που θα έκανε την κρίση ευκαιρία»!


Η κρίση αυτή σήμερα είναι τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που αναμένεται να αλώσουν την χώρα και η κρίση αυτή είναι ευκαιρία μόνο για κάποιους τύπους που υπερκοστολογούν τα έργα για τους λαθρομετανάστες είναι ευκαιρία για τον υπόκοσμο που θα κάνει αγοροπωλησίες ασυνόδευτων παιδιών από την Συρία και το Ιράκ ώστε να βολευτούν με παιδάκια τα αριστερά και δεξιά ομόφυλα ζευγάρια που ψήφησαν το σύριζα αλλά κυρίως είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους εθνομηδενιστές να πραγματοποιήσουν επιτέλους το κομπλεξικό όνειρο τους: «Να καταστρέψουν τον ελληνισμό» … 


Και όποιος έχει αντίρρηση για το τελευταίο … Χμ, υπάρχει η ιστορία.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς που η ανθρωπότητα δεν μπορεί να προσφέρει, σε αυτούς τους φυγάδες πέρα από την ανεπάρκεια του ανθρώπινου μυαλού … βγάζει στην επιφάνεια την αδυναμία μας να λύσουμε βασικά προβλήματα.
Σαφώς πέρα από τα ευχολόγια των επαγγελματιών ανθρωπιστών … φαίνεται σαφώς ότι κάτι λείπει ;;;;;

Υπάρχει άραγε μια προφανής εναλλακτική λύση ;;;;

Ποια είναι αυτή ;;;;

Να δεχτούν τους μετανάστες τα ευρωπαϊκά έθνη ;;;;

Αυτό … είναι εφικτό ;;;;

Είναι κάτι το ηθικό όπως θέλουν να μας πείσουν με την φιλομεταναστευτική προπαγάνδα μέσω του αλγορίθμου που τρέχει στα μέσα μαζικής επικοινωνίας ;;;;


Είναι πραγματικά τόσο αθώα αυτή η ηθική απόφαση των παγκοσμιοποιητών ;;;;

Είναι τόσο ηθικό να καταστρέψουμε την ράτσα μας και να αναμιχτούμε φυλετικά με τους άραβες τους ασιάτες και τους αφρικανούς όπως θέλει ο πολύς κύριος Μουζάλας, ώστε να καταντήσουμε «μια μερίδα από ολίγη έλληνες» ;;;;

Και εάν είναι σωστό τότε γιατί Εκείνος δεν μας έπλασε τουρλουμπούκου  … αλλά αντιθέτως μαζί με την ζωή που μας δώρισε μας χάρισε την φυλετική μας υπερηφάνεια, είτε μαύροι, είτε άσπροι, είτε κίτρινοι, είτε κόκκινοι είμαστε ;;;;;;;;;;

Εγώ μπορεί να είμαι ίσως και χαζός …. για αυτό απαντήστε μου εσείς σε αυτό το ερώτημα :

Αυτό είναι λοιπόν το ηθικό ;;;;;

Για βάλτε σας παρακαλώ για ένα λεπτό στην άκρη το συναίσθημα και σκεφτείτε λογικά την πρακτικότητα της εγκατάστασης εκατομμυρίων προσφύγων στην χώρα μας ;;;;;

Ξυπνήστε  !!!!

Ποιος θα πληρώσει για το φαγητό τους, για τα σπίτια τους, την περίθαλψη τους, την εκπαίδευση τους ;;;;;

Ποιος ;;;; μήπως η Ε.Ε. όπως πιστεύουν οι άσχετοι ;;;;;

Μα η Ε.Ε. είμαστε εμείς … η Ε.Ε. που ήδη μας οφείλει δέκα εκατομμύρια ευρώ για τους πρόσφυγες … η Ε.Ε. που ακόμη δεν τα έχει δώσει στην Ελλάδα και ούτε γνωρίζω το τι άλλο μας χρωστάει σήμερα ;;;;;

Ή μήπως τα χρήματα αυτά θα έρθουν από την φορολογία των ελλήνων πολιτών και των επιχειρήσεων που παρέμειναν στην πατρίδα ;;;;

Η φορολογία στην Ελλάδα είναι ήδη μεταξύ των υψηλότερων στον κόσμο … ενώ η πατρίδα μας κάθε μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στο χρέος … 

Ποιος θα πληρώσει ;;;;; 
Χμ, μπορεί να σας ακούγεται σαν μια ανάλγητη ερώτηση, αλλά για τέτοιο κρίσιμο ζήτημα … είναι η πιο λογική ερώτηση.
Η διαβίωση των ανθρώπων … ως γνωστόν … έχει πάντα ένα κόστος.

Ή μήπως θα τα πληρώσει όλα ο μπάρμπας μου ο ψεύτης ο Αλέξης  ;;;;; Κάποιος πρέπει να πληρώνει.

Ποιος θα είναι αυτός ;;;;


Θα υπάρξουν μήπως και άλλου τύπου συνέπειες ;;; 
Όπως καταλάβατε μιλάμε για την εισροή εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δηλαδή μια περιοχή που είναι ήδη από τις πιο πυκνοκατοικημένες στον πλανήτη.

Θα μπορούσα να μιλήσω για τον αντίκτυπο επάνω στην κοινωνία και στον πολιτισμό μας μιας βίαιης εισβολής τέτοιας έκτασης, αλλά το παρακάμπτω γιατί όπως φάνηκε τους τελευταίους μήνες … καρφί δεν καίγεται για αυτό στους κατοίκους της Ελλάδας ….


Οι έλληνες παιδί μου είναι αλληλέγγυοι …
Χμ, αλληλέγγυοι όμως μόνο στους ξένους !!!!
Χμ, και « εννοείται » ότι τον Έλληνα το πατούν κάτω …

Κλείνουμε απογοητευμένοι ... και με το συμπέρασμα ότι η απελπισία των εκατομμυρίων ανθρώπων, που χειραγωγείται από τους μεγαλοεπενδυτές, τους λαθρεμπόρους και τις τρομοκρατικές ομάδες είναι επίσης ένα πολύ καλό μέσο διάσπασης και αποσταθεροποίηση των χωρών υποδοχής τους.


Πόσο καιρό πριν ο Τζορτζ Σόρος είχε θέσει ως απώτερο στόχο του να καταστρέψει τα εθνικά κράτη ... χμ, και πόσο γρήγορα φαίνεται να το επιτυγχάνει ;;;;
Όλα είναι σχετικά με το χρήμα … και αυτό ισχύει και για τους νικητές και τους ηττημένους.
HEIL GAP (or mind the GAP )

Υ.Γ.1
Γεια σου vangelis g με τις συριζοφωτογραφίες σου.
Υ.Γ.2
Εντάξει σας χαιρετώ και ευχαριστώ που με διαβάσατε ….
Χμ, πλακά-πλάκα τελικά έφτιαξα δυο άρθρα (Χμ, και μια φωτογραφία ... αυτή):

Υ.Γ.3
Τέλος …
Για πόσο ;;;; 
 http://heilgap.blogspot.gr/2016/03/isis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου