Powered By Blogger

2.11.11

...ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ...

…Ας φανταστεί κάποιος έναν μορφωμένο άνδρα, ο οποίος κατά λάθος βρέθηκε σε έναν κακόφημο δρόμο, να τον τραβολογάνε πονηροί γύφτοι και να τον κατηγορούν για παιδεραστία, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη "μόδα" αυτής της υστερίας …Να τον τραβολογάνε οι γύφτοι και συνεχώς να πληθαίνουν γύρω του, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον χαμό …Να τον τραβολογάνε οι γύφτοι και γύρω τους να έχουν "στημένους" πολίτες, οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν το "περιστατικό". Μιλάμε για μια εφιαλτική κατάσταση, όπου, αν δεν γνωρίζεις πώς να την αντιμετωπίσεις, στον πρώτο που θα σε πιάσει "κλαίγοντας", θα έρθει και δεύτερος και τρίτος να κάνουν το ίδιο. Θα μαζεύεται κόσμος και θα επιβεβαιώνει κάτι το οποίο δεν είδε, αλλά θα στηρίζεται στη μαρτυρία του πρώτου "νοικοκύρη", ο οποίος ήταν "στημένος" από τους γύφτους.

Αυτή είναι μία εφιαλτική κατάσταση, που, αν δεν γνωρίζεις πώς να την αντιμετωπίσεις, θα την "πατήσεις". Αν δεν τραβήξεις το "ξίφος", για να κόψεις το πρώτο βρομερό χέρι που απλώνεται πάνω σου, θα την πατήσεις άσχημα. Θα τραβιέσαι και δεν θα μπορείς ν' απαλλαχθείς από την κλαίουσα "σαβούρα". Όσο πιο πολύ θα ντρέπεσαι, τόσο πιο πολύ αυτή η "μάζα" θα αποθρασύνεται. Όσο πιο πολύ θα υποχωρείς, τόσο πιο πολύ θα μαζεύονται και θα φωνάζουν πίσω σου τα σκουπίδια της κοινωνίας. Όσο πιο πολύ θα ιδρώνεις από την πρωτοφανή ντροπή, τόσο πιο ένοχος θα φαίνεσαι. Όσο πιο πολύ θα σκύβεις το κεφάλι, για να μην φαίνεσαι στους περαστικούς που σε γνωρίζουν, τόσο πιο πολύ θα σε δείχνουν τα βρόμικα δάχτυλα των αθλίων.

Σε μια τέτοια κατάσταση έχει μπει η Ελλάδα. Είναι ένας διάσημος και ευυπόληπτος άνδρας, του οποίου οι άχρηστοι υπηρέτες και η κακή του τύχη τον έφεραν στα κακόφημα "καλντερίμια" …Στα κακόφημα "καλντερίμια", όπου μια ιδιωτική συμμορία, η οποία κρύβεται πίσω από τον τίτλο "Αγορές", επιτίθεται στα κράτη …Μια συμμορία, η οποία έχει μετατρέψει την παγκόσμια κοινωνία σε μια κακόφημη "γειτονιά" …Μια "γειτονιά", όπου περιφέρονται αλήτες και κακοποιοί …Μια "γειτονιά", όπου οι "μάγκες" είναι οι Εβραίοι τραπεζίτες και το "κοινό" των αυτόπτων "μαρτύρων" —το οποίο θα πρέπει να "κρίνει" την κατάσταση— είναι η "μεθυσμένη" γερμανική "πλέμπα", που σκούζει "τζούπερ" για όσο διάστημα την "κερνάνε" οι Εβραίοι τραπεζίτες τις "μπύρες" τής ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Αυτός ο γερμανικός λαός είναι το μυστικό της δύναμης της εβραϊκής συμμορίας …Ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης. Αποτυχημένος —όχι κατώτερος, χειρότερος, αθλιότερος ή οτιδήποτε άλλο ρατσιστικό μπορεί να αποδοθεί ως χαρακτηριστικό σε έναν λαό— …Ο πιο αποτυχημένος, γιατί η αποτυχία ενός λαού μετριέται με αντικειμενικά κριτήρια. Είναι ο πιο αποτυχημένος λαός, γιατί μέσα σε έναν αιώνα προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους και τους έχασε καί τους δύο. Είναι ο πιο αποτυχημένος, γιατί από την απόλυτη κορυφή, που διεκδικούσε, κατέληξε στον απόλυτο πάτο. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απώλεσε την εθνική του κυριαρχία και δεν την ανέκτησε ποτέ. Ένας λαός, ο οποίος από το '45 κι έπειτα έχει λεηλατηθεί πλήρως, απολύτως και εξευτελιστικώς και έχει γίνει κυριολεκτικά ένας τυφλός υποτακτικός των Εβραίων.

Γι' αυτόν τον λόγο είναι αντικειμενικά ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης και από τους πιο αποτυχημένους του κόσμου. Όταν έχουν απελευθερωθεί οι πρώην αποικίες και η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εβραϊκή κατοχή, κάποιος έχει αποτύχει. Όταν οι Γερμανοί δεν έχουν κατορθώσει αυτό, το οποίο κατόρθωσαν οι Γκανέζοι, οι Σομαλοί ή οι Κενυάτες, ευνόητο είναι ότι αυτό είναι ένα αντικειμενικό στοιχείο, το οποίο καταγράφεται …Πιο αποτυχημένοι από τους ομοιοπαθείς Παλαιστίνιους, γιατί εκείνοι τουλάχιστον έχουν συναίσθηση της κατάστασης που βιώνουν, γνωρίζουν τον εχθρό τους και αγωνίζονται για την ελευθερία τους …Ό,τι ακριβώς δεν συναισθάνονται οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τους εχθρούς τους και ως εκ τούτου δεν αντιδρούν.

…Ένας λαός "ναρκωμένος", που εδώ και πολλές δεκαετίες —και σε καθημερινή βάση— "ευνουχίζεται" από ξένους …Ένας λαός, που μόνος του —και με δικούς του νόμους— "εξαλείφει" τα άξια στοιχεία του, γιατί αυτά τα στοιχεία δεν βολεύουν τους ξένους αφεντάδες του …Τους Εβραίους αφεντάδες, οι οποίοι θέλουν την αλλαλάζουσα "πλέμπα" να κυριαρχεί στη Γερμανία. Φιμώνουν τους ικανούς και τους άξιους και αφήνουν ν' ακούγονται μόνον τα "μουγκρητά" των όχλων. Αυτή η "πλέμπα" είναι που σήμερα εμφανίζεται ως γερμανικός λαός και αυτή είναι που προκαλεί τα προβλήματα δυσλειτουργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτά τα ζωώδη ένστικτα της συγκεκριμένης αυτής "πλέμπας" γνωρίζουν να ενεργοποιούν τα αφεντικά της και με αυτά τα ένστικτα παγιδεύουν ολόκληρη την Ευρώπη. Με αυτά τα ένστικτα "καπέλωσαν" το σύνολο του ευρωπαϊκού οράματος για ενοποίηση.

Αυτήν την "πλέμπα" χρησιμοποιούν για τους εγκληματικούς τους σχεδιασμούς. Μια "πλέμπα", που, όπως είπαμε, έχει προ πολλού χάσει την κυριαρχία της πατρίδας της από το γυφταριό της ερήμου και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται και για την κυριαρχία των άλλων λαών …Μια πλέμπα, η οποία έχει "χάσει" τον ίδιο της τον εαυτό και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζει και την ιστορία των υπολοίπων …Μια "πλέμπα", η οποία προ πολλού έχει ξεχάσει το αίσθημα της ελευθερίας και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία κανενός άλλου …Μια "πλέμπα", η οποία, πάνω στην αγωνία της να επιβιώσει, "φιμώνει" όλες τις λογικές "φωνές" στη Γερμανία …Μια "πλέμπα", που μπορεί και να κατατρύχεται από τη μνησικακία του ανίατου και —μη βλέποντας μπροστά της το ενδεχόμενο της θεραπείας— να θέλει ν' "αρρωστήσουν" οι πάντες …Μια "πλέμπα", της οποίας η "μόρφωσή" περιορίζεται στις στήλες των φυλλάδων της ενημέρωσης …Μια "πλέμπα", η οποία μαθαίνει τα νέα από την Bild και ωρύεται κάθε φορά που αυτοί, που την "ενημερώνουν", καθυστερούν να τους πάνε τη "μπύρα".

Απλά πράγματα. Χάρη στη μεγάλη μάζα των Γερμανών μπορεί μια ιδιωτική συμμορία Εβραίων τραπεζιτών και τοκογλύφων να απειλεί και να εκβιάζει έναν ολόκληρο λαό, όπως είναι οι Έλληνες. Χάρη σ' αυτήν τη μάζα εμφανίζεται η σημερινή ευρωπαϊκή προβληματικότητα σαν μια πολιτική σύγκρουση λαών και νοοτροπιών, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια κοινή οικονομική απάτη. Χάρη στις "κραυγές" αυτής της μάζας η σημερινή οικονομική κρίση εξελίσσεται σε λαιμητόμο λαών και κρατών. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι δεν θα είχαν αυτήν τη δυνατότητα, αν δεν είχαν τις "πλάτες" των Γερμανών. Δεν θα τολμούσαν να απειλούν και να εκβιάζουν χωρίς τις "πλάτες" της δικής τους ιδιόκτητης Γερμανίας.

Από εκεί και πέρα παίζουν μόνιμα το ίδιο —και πλέον γνωστό— παιχνίδι. Η Bild, κάθε φορά που οι Εβραίοι τραπεζίτες προσπαθούν να λεηλατήσουν την Ελλάδα, ερεθίζει τους Γερμανούς. Κάθε φορά που η τοκογλυφική συμμορία προσπαθεί να κατηγορήσει την Ελλάδα, φροντίζει να απειλεί τους Γερμανούς ότι η εβραϊκή "μπύρα" της απασχόλησης και της ανάπτυξης στη Γερμανία μπορεί να καθυστερήσει, αν δεν "πληρώσει" η Ελλάδα. "Τζούπερ…" φωνάζει η "πλέμπα", εφόσον "βλέπει" μπροστά της τη "λύση". Να "πληρώσει" η Ελλάδα, για να συνεχίσει η πλέμπα να πίνει "μπύρα" …Να συνεχίσουν ο Άκερμαν με τους Χριστοφοράκους να διαφθείρουν Έλληνες αξιωματούχους να παραγγέλνουν γερμανικά προϊόντα με εβραϊκά δάνεια, για να δουλεύουν τα γερμανικά εργοστάσια.

Γιατί αναφερόμαστε ειδικά στους Γερμανούς και κάνουμε τόσο εκτενή αναφορά στην κατάσταση που βιώνουν ως έθνος; Γιατί μόνον αν γνωρίζει κάποιος την εθνική τους αποτυχία μπορεί να καταλάβει και τον ρόλο τους …Τον ρόλο τους στο σημερινό έγκλημα εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών …Τον ρόλο τους στην Ευρώπη και το άσχημο ανθελληνικό τους πρόσωπο. Είναι αποτυχημένοι και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν και τους χρησιμοποιούν οι Εβραίοι. Παριστάνουν τους "νοικοκυραίους", οι οποίοι δίνουν δήθεν την πρώτη μαρτυρία, αλλά στην ουσία δεν είναι καν "νοικοκυραίοι" …Δεν είναι κύριοι ούτε καν στην ίδια τους την πατρίδα. Η "μαρτυρία" τους είναι ουσιαστικά αναξιόπιστη, εφόσον μπορούν να την "αγοράζουν" οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι τούς κουβαλούν σαν "μάρτυρες", γιατί μπορούν από αυτούς να εκμαιεύσουν οποιαδήποτε "μαρτυρία" θέλουν εις βάρος οποιουδήποτε θέλουν. Οι ίδιοι εγκληματίες, οι οποίοι διαπράττουν το έγκλημα, είναι αυτοί, που "στήνουν" και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δυστυχώς οι πάλαι ποτέ έξυπνοι Έλληνες έγιναν ο αγαθός ήρωας, που, εξαιτίας σκουληκιών τύπου Σημίτη, έχει παραδοθεί στις ορέξεις των τοκογλύφων και δεν γνωρίζει πώς να τους ξεφορτωθεί. Ενώ είναι ένας βαριά "οπλισμένος" λαός, δεν γνωρίζει πώς ν' αντιμετωπίσει κοινούς "μαχαιροβγάλτες" κακοποιούς. Η διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο Ελλάδα για τη γενναιότητά της, την τιμιότητά της, αλλά και τον αλτρουισμό της, κατηγορείται σήμερα στο παγκόσμιο κοινό για τα ακριβώς αντίθετα. Μια Ελλάδα, η οποία έχει πέσει θύμα της γερμανικής διαφθοράς, κατηγορείται από το πιο απεχθές έντυπο της Γερμανίας σαν "απατεώνισσα". Μια Ελλάδα, η οποία στα μεταπολεμικά χρόνια "έφτυσε" αίμα, για να χτίσει από τα θεμέλια την πατρίδα της, κατηγορείται σαν τεμπέλα και άχρηστη από τους Εβραίους …Τον λαό εκείνον, ο οποίος είναι ο πλέον άχρηστος και τεμπέλης ανάμεσα στους λαούς.

Η Ελλάδα, η οποία έδωσε σε ολόκληρο τον Πλανήτη το φως, κατηγορείται σήμερα για απάτη από τα πιο "σκοτεινά" στοιχεία του Πλανήτη …Από τα "σκουπίδια" των βόθρων και της τοκογλυφίας, που είναι οι Εβραίοι τραπεζίτες …Από τον "πάτο" της ανθρώπινης κοινωνίας, που είναι η "άκληρη" και "άστεγη" γερμανική "πλέμπα", η οποία παριστάνει τον ελεύθερο λαό —ενώ δεν είναι— και η οποία, όταν δεν φωνάζει μεθυσμένη "τζούπερ", φωνάζει "χάιλ"…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

ΕΑΜ-Β

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου