Powered By Blogger

27.5.14

Είναι ο τηλεοπτικός ΑΝΤ1 τρομοκράτης;


Είναι ο τηλεοπτικός ΑΝΤ1 τρομοκράτης;

Δεν είναι, σαφώς και δεν είναι. Γι' αυτό και χθες βγήκε 4ος στις μετρήσεις της εκλογικής βραδιάς. Ούτε το ΠΑΣΟΚ τέτοια επιτυχία. 


Θα τον ρωτήσω, σήμερα Τρίτη. Τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη. Θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που θα μας κάνει ο πρόεδρος, της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης. Για τη στάση του ΑΝΤ1 και, κυρίως, του δελτίου ειδήσεών του, τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου ως γνωστόν πρωταγωνίστησε στη μετάδοση «τρομοκρατικών» ρεπορτάζ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τυπικά πάντως δεν υφίσταται θέμα και σας το λέω εκ των προτέρων. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός είναι ελεύθερος στα ρεπορτάζ του να παίρνει όποια θέση θέλει, είτε αυτή μας αρέσει, είτε όχι. Ειδικά όταν κρατάει τις ισορροπίες και βγάζεις στις εκπομπές εκπρόσωπους από όλα τα κόμματα. Το ΕΣΡ δεν θα μπει στην ουσία, θα παραμείνει στους τύπους, θα μετρήσει απλώς τηλεοπτικούς χρόνους, τόσο έπαιξε η ΝΔ, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.

«Η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ξεπέρασε κάθε όριο» είπε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Το χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας προπαγανδιστικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία και επιβάλλει την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και Ε.Σ.Ρ. για την εφαρμογή του νόμου». Αλλά είπαμε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. «Η παραίτηση συχνά είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν ρωτήθηκε στο twitter για τη στάση της Μαρίας Χούκλη.

Κρίμα πάντως για τη Μαρία Χούκλη όπως και να έχει...
Δημήτρης Κανελλόπουλος για το e-tetradio.gr
Δείτε Σχετικά:
Το βράδυ που ο ΑΝΤ1 ξεφτίλισε τη δημοσιογραφία (δείτε το δελτίο, αν το αντέχετε)
Ο ΑΝΤ1 προειδοποιεί: Μια ήττα της ΝΔ θα φέρει το τέλος του κόσμου
Πηγή: Είναι ο τηλεοπτικός ΑΝΤ1 τρομοκράτης; - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου