Powered By Blogger

4.6.14

Αμερικάνος Γερουσιαστής έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Άσσαντ για τη νίκη του κατά της τρομοκρατίας


O γερουσιαστής της Virginie των ΗΠΑ Richard H. Black απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Bachar el-Assad όπου καταγγέλει όλες αυτές τις βαρβαρότητες και ευχαρίστησε τον συριακό στρατό για τον ηρωισμό που επέδειξε στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες « θηριώδεις εγκληματίες πολέμου που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα» και... « μισθοφόρους που εισβάλουν στη Συρία για να σκοτώσουν το λαό της» .
« Σφαγιάζουν τους πολίτες και χρησιμοποιούν παγιδευμένα αυτοκίνητα για να σκοτώσουν γυναίκες και παιδιά.» Στη συνέχεια ευχαριστεί τον Σύριο Πρόεδρο « για τον σεβασμό που επέδειξε έναντι των διαφορετικών κοινοτήτων τη στιγμή που ένοπλοι δρουν ως κοινοί κλέφτες και εγκληματίες». Ευχήθηκε ο Συριακός Αραβικός Στρατός να συνεχίσει τις νίκες του κατά των τρομοκρατών .
« Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω πως οι Αμερικανοί που υπέφεραν τόσο από την al-Qaida έπεσαν στην παγίδα υποστήριξης των εξτρεμιστών αλλά γνωρίζω πολλούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ που δεν είναι σύμφωνοι με την εκπαίδευση και τη διοχέτευση όπλων προς του τρομοκράτες που διασχίζουν τα σύνορα από Τουρκία και Ιορδανία.»
Ευχαριστεί τον Συριακό Στρατό που προστατεύει δια ξηράς και αέρος τις θρησκευτικές μειονότητες που είναι εκτεθειμένες στον θανάσιμο κίνδυνο των τρομοκρατών. Την είδηση της αποστολής της ευχαριστήριας επιστολής του Γερουσιαστή Richard Black επιβεβαιώνει και η Washington Post (27/05/14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου