23.8.14

Ευρώ-ηλίθιοι !

Ευρώ-ηλίθιοι ! ή  .... «ΣΥΡΙΖΑ είσαι ... και φαίνεσαι !»From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Είτε η Eurostat … ή η ΕΚΤ … ή και οι δύο …. είναι ανίκανοι , ή είναι δυο συνεταίροι που απλώς αποσκοπούν στην εξαπάτηση των ευρωπαϊκών λαών .
Περιμένετε .... Πολλοί ευρωπαίοι πολιτικοί καλλιεργούν την ιδέα ότι το ευρώ είναι κάτι περισσότερο από ένα νόμισμα, ότι αυτό  είναι μια "εικόνα της ενότητας και της ειρήνης. 
Κρατώντας Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ, ευρωκράτες ή καλύτερα οι  « Ευρώ-ηλίθιοι » έχουν αποφύγει επιτυχώς μια αδύναμη δραχμή και τον περαιτέρω υπερπληθωρισμό.
Αντ 'αυτού δημιουργήθηκε με επιτυχία … ο ελληνικός στασιμοπληθωρισμός.
Χα, χα , χα !

Επί του παρόντος , βάσει του Εν.Δ.Τ. Καταναλωτή Ευρωπαϊκού πληθωρισμού , είναι στο 2,5% , πολύ πάνω από την επίσημη εντολή του 2,0% της ΕΚΤ, αλλά το ευρώ γίνεται όλο και πιο αδύναμο και οι κατώτεροι  γερμανικοί μισθοί αυξάνονται κατά 2,6% ανά έτος.
Η περιφέρεια συνεχίζει να αγοράζει γερμανικά προϊόντα, ακόμη και αν είναι 1,7% πιο ακριβά από ό, τι πέρυσι. Η διαφορά μεταξύ του 2,6% στους υψηλότερους μισθούς και της  ανόδου του 1,7% των τιμών παραγωγής / κόστους είναι ένας δείκτης της γερμανικής ανταγωνιστικότητας.
Το κόστος παραγωγής στην περιφέρεια, ωστόσο, αυξάνεται πολύ πιο γρήγορα.
Η Eurostat αναφέρει ότι ο ελληνικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού αυξάνεται έως και 5,1% σε ετήσια βάση, ο ισπανικός 3,8% και ο Ιταλικός κατά 2,8%. 
Εν τω μεταξύ, οι τιμές για διακοπές στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 12% από το περασμένο έτος .
Πηγή Eurostat, Ανοιχτό πράσινο: οι χώρες με χαμηλό εργατικό κόστος, υψηλές αυξήσεις των τιμών, Κόκκινο: οι χώρες με προβλήματα χρέους, μεγάλες αυξήσεις των τιμών, Σκούρο πράσινο: Χαμηλες αυξήσεις των τιμών, χωρίς τα ζητήματα του χρέους ....
Σύμφωνα με την Eurostat, το ωριαίο κόστος εργασίας είναι υψηλότερο στις περιφερικές χώρες
Αυτό σύμφωνα με ό, τι ανέφερε η ΕΚΤ πέρυσι (όπως και για το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος), 

Ωριαίο κόστος εργασίας το 2011 ευρώ (πηγή EurostatΦαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που μετράνε για την απόκτηση υψηλής παραγωγικότητας, εκτός από τη μείωση των μισθών και τις απολύσεις εργαζομένων.Μέχρι στιγμής λοιπόν , δεν έχουμε ακούσει εκείνα τα υπέροχα μέτρα για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Νότιας Ευρώπης. 
Την ίδια στιγμή, η ΕΚΤ δεν μπορεί να αυξήσει τα επιτόκια, επειδή θέλει να παρέχει φθηνό χρήμα στην περιφέρεια. 
Οι ευρωκράτες έχουν καταφέρει να αποφευχθεί μια ελληνική μια  πορτογαλική και μια ισπανική έξοδο από την ζώνη του ευρώ, μια ραγδαία υποτίμηση δραχμής , πεσέτας και εσκούδο και τα ακόλουθα του υπερπληθωρισμού
Οι υψηλότερες τιμές στην παραγωγή επηρεάζουν σίγουρα το δείκτη τιμών καταναλωτή και έχουν δημιουργήσει στασιμοπληθωρισμό.
Στην Ισπανία ο πληθωρισμός ανέρχεται στο 3,5% βάσει του Δείκτη
Τιμών Καταναλωτή και στην Ιταλία ο πληθωρισμός φτάνει στο 2,6% βάσει του ΔΤΚ και μια πτώση του ΑΕΠ κατά 2,7%. 
Το ελληνικό ΑΕΠ πέφτει κατά 7,2%, ενώ ο πληθωρισμός ανεβαίνει 1,6%.
Την ίδια ώρα τα διαθέσιμα έσοδα στην Ελλάδα είναι σε επιβράδυνση:
Έχουμε κουραστεί πλέον με τις στατιστικές και τις μελέτες τους , τη στιγμή που τα πράγματα πάντα οδηγούνται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη για την οποία προσπάθησαν …. να μας πείσουν.
Πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζετε καλά πλέον  …. ότι τα στοιχειά τους είναι βασικά …. άχρηστα .
Μπορούμε όμως να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι « η μετάδοση της εσωτερικής υποτίμησης στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας σαφώς δεν φέρνει αποτελέσματα στην οικονομική ανάπτυξη ».
Τα ακούς απατεωνίσκο σαμαρά που έδωσες παράνομα την σύνταξη του ΟΓΑ σε χιλιάδες βορειοηπειρώτες και έτσι σε ψηφίσαν ... ενώ μαζί με τον συνεργό σου και πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟ τον κουβελη κοροϊδεύατε τον κοσμάκη ότι θα επαναδιαπραγματευθείτε το μνημόνιο …..
Όσο για την ανάκαμψη και τις θέσεις εργασίας διαβάστε ένα κατατοπιστικό άρθρο του HEIL GAP συγκεκριμένα το άρθρο junk yard στο http://thesecretrealtruth.blogspot.ru/2012/04/junk-yard.html
Το μοναδικό μπλογκ που κατάφερε και έσωσε τις εικόνες … πριν οι προστάτες των «πακις» μου κλείσουν το heilgapormindthegap.
 


                                      «ΣΥΡΙΖΑ είσαι ... και φαίνεσαι !»


Χμ , χμ , χμ …. και επειδή τις τελευταίες ήμερες βλέπω στο λιμάνι του Πειραιά κάτι αφίσες που γράφουν ότι " Ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ" … προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε και εμείς «συριζαιοι» … ( μάλλον “πασοκοσυριζαιοι” κατά το ορθότερο όπως έχουν σήμερα τα πράγματα στην Κουμουνδούρου) …. τους ρωτώ λοιπόν από πού αντλούν οι κυρίες και κύριοι «συριζαιοι» το δικαίωμα να με υβρίζουν ….. χαρακτηρίζοντας με ως ΣΥΡΙΖΑΙΟ .


                                              ΤΟ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΟ


Μήπως θεωρούν ότι ομοιάζω με τον @λητήριο βουλευτή τους …. ξέρεται τώρα ….  τον σκηνοθέτη που δηλώνει δημόσια ότι δεν είναι αδελφή …  διότι …. κατά τα λεγόμενα του …. έχει ΓΑ…. την μισή Αθήνα …..
Μόνο που παρέλειψε να ξεστομίσει και το ότι για να είναι κάποιος αδελφή δεν έχει σημασία εάν έχει ΓΑ….  ή όχι  την μισή Αθήνα …. αλλά πόσοι τον έχουν ΓΑ….  αυτόν .
Και όποιος συρίζαιος έχει τις αντιρρήσεις του που αποκαλώ @λητ@ρ@ τον βουλευτή του … 
Χα, χα, χα … Του υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω συριζαιος βουλευτής με τα παραπάνω λεγόμενα του .... αυτοχαρακτηρίστηκε ως @λητης στην συνείδηση του κάθε Έλληνα πολίτη  !
                                               " Ο κουρου-αυτός."

Η μήπως θεωρούν ότι ομοιάζω με τον πασοκοσυριζαιο τυφλό βουλευτή τους κύριο κουρουμπλή ….  τον εθνοπροδότη βουλευτή τους ….  που αφού ψήφισε το μνημόνιο νούμερο 1 (ένα) παραδίδοντας την πατρίδα μας στην τρόικα της Μεκελ και του ΔΝΤ  …. τώρα παρουσιάζετε ως συριζαιος αντημνημονιακος …  επειδή τον επόμενο Ιούνιο δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο….
Επιτελους ! Μη μας τρελαίνετε κι άλλο !
( αι σιχτιρ)

                                            Ο professor tournesol

Ο έτερος καπαδοκης …. ο tournesol
Καλεσμένος στην εκπομπή του τράγκα –δάγκα –μάγκα … ο Συριζαιος βουλευτής με το μούσι του , την άσπρη τούφα στο μαλλί , το παλιομοδίτικο look μεταπολίτευσης .... φορώντας ένα αφαιρεμένο βλέμμα δόκιμου στοχαστή που για να πω την αλήθεια μου θύμισε τον μεγάλο καθηγητή tournesol που διάβαζα μικρός στα βιβλία του τεν-τεν στην γαλλική ακαδημία …..
Τελικά ο tournesol αποδεδείχθηκε ….. πώς να το πω βρε παιδιά ….. να … τελικά αποδεδείχθηκε πολύ Τζούφιος .
Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ούτε ένα χαμηλόβαθμο χουντικό αξιωματικό Ε.Α. προσκεκλημένο επίσης της εκπομπής και το έβαλε στα πόδια …. « γιατί …. να …. αυτός δεν επιτρέπεται να μιλά με … χουντικούς ».
Ναι ρε βουλευτάρα ;
Τότε να σου φέρουμε τον σουβλατζή από την γειτονία μας να αντιμετωπίσει τον χουντικό αφού εσύ ως βουλευτής είσαι ανάξιος να αντιπαρατεθείς μαζί του .
(αι σιχτιρ)
Κατά τα άλλα βεβαίως και την ξεστόμισε και την μπαρούφα του :
Διαβεβαιώνοντας μας …. ότι ο 17 χρόνος μαθητής και ήρωας Διομήδης Κομνηνός ήταν  φοιτητής του πολυτεχνείου και έπεσε μέσα στο ΕΜΠ !
Τι ασχετοσύνη θεέ μου ….  παρόλο που τότε ....  εκείνες τις ημέρες το ΠΑΚ είχε γεμίσει την Αθηνά και την επαρχία με την προκήρυξη του δολοφονημένου από την χούντα μαθητή Διομήδη Κομνηνού ….Αλλά μάλλον ο tournesol .... τότε θα ήταν κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι του!
Τι είμαστε για μπελάδες ;
Κάτσε να περάσει το κακό και μετά βγαίνουμε από το κουκούλι μας !Πως διατείνεστε λοιπόν ρε σεις συριζαιοι ότι θα μπορούσα να μοιάζω ... με εσάς και τους διαφόρους .... tournesol σας ;
Από και ως που ;  Ωρέ !!Και το σπουδαιότερο τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με εσάς τους « συριζαιους » και μας αποκαλείτε ΣΥΡΙΖΑ … όλους εμείς που αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν γουστάρουμε να γίνει δέκα κομμάτια με την τεκτονική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σας , εμείς που αγαπάμε την ιστορία μας και δεν γουστάρουμε να την φαλκιδεύουμε και να την ξεχάσουμε … ώστε να γίνουμε ένα μέρος από το πολυπολιτισμικό χαρμάνι που επαγγέλλεστε , εμείς που αγαπάμε την φυλή μας περισσότερο από τους ξένους .... εν αντιθέσει με εσάς , όλοι εμείς που σεβόμαστε την θρησκεία μας , εμεις που μας φέρνουν αναγούλα η φρικαλεότητες του ΙΣΛΑΜ που εσείς το αγκαλιάζετε και ζητάτε να του φτιάξουμε και τεμένη με το υστέρημα μας , εμάς που μας αρέσει η Ελλάδα μας και δεν νοιώθουμε κανένα κόμπλεξ για την εθνική μας συνείδηση , εμείς που γουστάρουμε την ελευθερία και την δημοκρατία όσο οτιδήποτε άλλο και απεχθανόμαστε τους διορισμένους ευρώ-κανίβαλους επιτρόπους που πρέπει να μας διοικούν στο όνομα του φεντεραλισμού και της αφανούς δικτατορίας της ΕΕ , όλους εμάς δηλαδή  που απεχθάνονται .... και εσάς και την προσήλωση σας στην Ευρώπη των τοκογλύφων !


 
Και κάτι άλλο εάν εκλεγόσασταν «εσείς οι συριζαιοι» τα ίδια « σκατά » θα τα κάνατε σαν τον σαμαρά και τον πρώην σύντροφο σας τον αριστερό ( χα, χα, χα )  κουβελη !
Άλλωστε βλέπουμε πως καταρρέει σήμερα η Γαλλία του François Hollande!

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
Οι μισθοί μειώνονται, αλλά οι τιμές ανεβαίνουν. 
(Και η Ελλάδα είχε ήδη ένα σχετικά υψηλό επίπεδο τιμών σε σχέση με το μέσο όρο της ευρωζώνης προ της κρίσης).
Που κάνει …. πολύ απίθανη μια ενδεχομένη ανάκαμψη, διότι η χώρα παραμένει απλά …. πάρα πολύ ακριβή .

« Γιατί δεν είναι μόνο οι μισθοί (δεν είναι καν κυρίως οι μισθοί όπως τους κατάντησαν … οι νεκροθάφτες της χώρας …. ΔΗΜΑΡ -ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), αλλά αυτό που βλέπει κανείς ….. « και αυτό είναι το συνολικό επίπεδο τιμών».Επιλεκτική είσπραξη των φόρων !
Είναι σαφές ότι οι αυξήσεις των φόρων έχουν κάνει πολλή ζημιά, καθώς ένα μεγάλο μέρος του πληθωρισμού προκαλείται από τέτοια πράγματα όπως π.χ : ο υψηλότερος ΦΠΑ.
Επίσης, η Ελλάδα πάσχει από «επιλεκτική είσπραξη των φόρων»! 
Ακριβώς …. το «διεφθαρμένο σύστημα » που μέσα σε αυτό δρουν τα κοράκια … εν συνεργασία με τους μεγάλο-λογιστές … τους διευθυντές των εφοριών που παρέα με τους ελεγκτές ....  σβήνουν από τα τεφτέρια τους τους μεγάλο-οφειλέτες, και αντί αυτών τσακώνουν τους μικρούς …. κλέβοντας και ληστεύοντας τους …. νομίμως … τα ανήμπορα φτωχαδάκια … δηλαδή όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι που θα έπρεπε  να είχαν πεταχτεί με τις κλωτσιές από το δημόσιο εδώ και δεκαετίες ...... αντί να βομβαρδιζόμαστε σήμερα από τα φερέφωνα της εξουσίας τύπου κόντρα τσανελ πως δηλαδή θα πρέπει να απολύσουμε τους υπαλλήλους και τους σκουπιδιαραιους των δήμων!
( αι σιχτιρ).
« Επιλεκτική είσπραξη των φόρων » …. λοιπόν …. πράγμα που σημαίνει ότι η πραγματική φορολογική επιβάρυνση αυξάνεται ενώ τα ονομαστικά έσοδα παραμένουν τελικά τα ιδία !

Δεν είναι ομως αυτός ο τρόπος .... απατεώνα μου …. κύριε σαμαρά , για να πάρετε τον δρόμο της ανάπτυξης ύστερα από μια εσωτερική υποτίμηση.
Ωστόσο, « μερικά στουρνάρια » θεωρούν ότι αυτό είναι απόλυτο φυσιολογικό , δηλαδή για κάποιον που πλήρωνε π.χ. μόνο το 1/2 ενός ποσού σε φόρους … και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τα 3/4 του ποσού !
                                            PHOTO : MISSING STOURNARI  !


Φυσικά αυτό αποκαλείται «μια τεράστια αύξηση των φόρων» και είμαι «σχεδόν βέβαιος»  ότι θα θεωρηθεί ως τέτοια και από τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τις φόρο-καταιγίδες .


( το «σχεδόν βέβαιος» …. γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι … αύριο μεθαύριο αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι …. θα μπορούσαν άνετα να ξαναψηφίσουν τους ιδίους πολικούς απατεώνες που μας κυβερνούν … χρόνια τώρα )
                                   
Οι τιμές :

Ας πούμε λοιπόν ότι ίσως οι τιμές … θα μπορούσαν να έμεναν «σχετικά» σταθερές … αλλά οι φορολογικές αυξήσεις ανάγκασαν τις επιχειρήσεις να μην έχουν άλλη επιλογή για να επιβιώσουν από το να αυξήσουν τις τιμές τους, ενώ ο κύκλος εργασιών μειώθηκε ταχύτερα λόγω των απωλειών στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών ….
Όμως οι επιχειρήσεις μετά την πρώτη αύξηση των τιμών τους (απλά για να επιβιώσουν) οδηγούνται συχνά σε ακόμη χαμηλότερη ζήτηση των προϊόντων τους (και στη συνέχεια στη μείωσή της παραγωγικότητα των ) .  
Αλλά συχνά … « είναι αργά πλέον για να διορθωθεί. »


Ειδικά σε συνδυασμό με τα βίαια μετρά κατά των εργατικών κατακτήσεων …. 
Λοιπόν όποιος έχει δουλέψει και έχει βγάλει δυο δεκάρες στην ζωή του , γνωρίζει πολύ καλά ότι το να πυροβολεί κατά των ιδίων των εργαζομένων του …. τελικά …. πυροβολεί την δική του την επιχείρηση πηγαίνοντας την πιο αργά από ό, τι η οποιαδήποτε μείωση του κύκλου εργασιών ….
Αλλά για να δούμε όμως το τι συμβαίνει με ακρίβεια χρειαζόμαστε αξιόπιστα στοιχεία .
Το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρος είναι ότι το « χαμηλότεροι μισθοί  για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα » …. « απλά δεν λειτουργεί ».Υποθέτοντας τώρα ότι η πτώση της παραγωγικότητας προκαλείται από την έλλειψη των δανείων , ε αυτή η καραμέλα των χρησίμων ηλίθιων δεν μπορεί να γίνει δεκτή με βάση τα δεδομένα που έχουμε περιγράψει παραπάνω .

Και μόνο το άκουσμα της λέξης δάνειο σήμερα … κατάντησε να σου ανεβάζει την πίεση στο 16-18 …. 
Τι να λέμε τώρα ….
Ποιος θα πάρει και άλλο δάνειο στην Ελλάδα ;  
Να πάρει δάνειο για να κάνει τι ; 
Η χώρα έχει καταστραφεί ….. αν δεν το έχετε προσέξει !


Δυο Συμπεράσματα  του HEIL GAPΠρώτα απ 'όλα τα γεγονότα - δεδομένα μπορεί να είναι τελείως λανθασμένα. 
Δεύτερο έχουμε πήξει από τεχνάσματα της ΕΕ που τελικά αντί να βγάλουν την χώρα μας από την κρίση την οδήγησαν στην καταστροφή ….
Και μάλιστα στο άρθρο μου : «Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων » μεταξύ των άλλων ανέφερα:«Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να περιμένουμε δεκαετίες για να ζητήσουμε την αποζημίωση για τη ζημία που προκάλεσε στην οικονομία μας η Τρόικα όπως κάναμε με τις παρομοίου είδους καταστροφές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής του Β παγκοσμίου πολέμου .
«Θα πρέπει να ζητήσουμε αμέσως αποζημιώσεις από τους υπεύθυνους ».

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
Ένα πρώτο βήμα θα ήταν η φυλάκιση εκατοντάδων πολιτικών και τραπεζιτών , και δεύτερο το να συστήσουμε μια επιτροπή (όπως ακριβώς έκανε και η κυβέρνηση στην Ισλανδία) ώστε να διερευνήσει τις αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας.
«ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ »
Εκείνοι που θα έχουν κηρυχθεί ως ένοχοι δια την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας λόγω του προσωπικού τους κέρδους θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Αυτά λοιπόν From HEIL GAP ( or mind the GAP ) … και ελπίζω .... να αργήσουν να μου κλείσουν και αυτό το blog !!!!Υ.Γ.1
Εννοείται ότι επιβάλλεται η φυλάκιση και του πασοκο-συριζαιου κουρουμπλη και όλων όσων άλλων ψήφιζαν τα εθνοκτόνα μνημόνια , μέσα από το κοινοβούλιο , ενώ εμείς εισπνέαμε τα θανατηφόρα χημικά των μπάτσων , για να μπορούν αυτοί να προδίδουν ανενόχλητοι την πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους .

Υ.Γ.2  Α ναι …..    Παραλίγο να παραλείψω …τα 30 αργύρια !!!!!!!!!
Ενώ οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της ΕΕ σφίγγουν τις ζώνες των ανθρώπων τους , για να λάβουν υπό έλεγχο τα ελλείμματα, καθώς και μέτρα λιτότητας με την κοπή σε παροχές υγειονομικής περίθαλψης, στους μισθούς, τις συντάξεις, και τα δίχτυα κοινωνικής ασφαλείας, καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης που έχουν γίνει .... θρύψαλα πια , η κυβέρνηση της ΕΕ με τους 41.000 γραφειοκράτες και ως επί το πλείστον μη εκλεγμένους πολιτικούς το 2011, ξόδεψαν 129 δισεκατομμύρια ευρώ που είχαν ληφθεί από τα κράτη μέλη και τους φορολογούμενους.
Αλλά τώρα, που το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κυκλοφόρησε την έκθεση ελέγχου για το εν λόγω έτος, ένα καταδικαστικό έγγραφο περιγράφει πώς έως και 4,8% του προϋπολογισμού της ΕΕ έχει διαρρεύσει μέσα από τις περίεργες ρωγμές της χωρίς ποτέ να φτάσουν κάπου !
Καλά ρε ευρω-κλεφτρόνια … τι ψάχνετε τώρα ;
Τα 30 αργύρια ;
Τόσα μνημόνια περάσατε στην κακόμοιρη την χώρα μας !
Καλά … τζάμπα νομίσατε ότι θα τα ψήφιζαν οι εθνοπατέρες μας ;
 
(Νομίζω ότι τα αναφέραμε όλα εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να έχετε μετρήσει καλά τα δάχτυλό σας μετά από χειραψία με κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία της ευρωπαϊκής κοινωνίας μας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου