12.10.14

Η "γρίπη των χοίρων"αποδείχτηκε μια μεγάλη εγκληματική απάτη. Παιχνίδι των φαρμακευτικών καρτέλ ΗΠΑ και Ευρώπης ο EBOLA (;)From HEIL GAP (or mind the GAP)  
Χμ, όταν οι π%ρνες των ΜΜΕ προσπαθούσαν να σπείρουν τον πανικό στον κόσμο … ώστε να εμβολιαστεί με τα εμβόλια για την "Γρίπη των χοίρων"

Τον πανικό μέσω του οποίου κατάφεραν με πλαστά στατιστικά να κηρύξουν την "Γρίπη των χοίρων" ως μια παγκόσμια πανδημία αποκαλώντας κάθε περίπτωση ως γρίπης ως "γρίπη των χοίρων", από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος …. Χμ ιδίως αν ήταν καταρροή, τον βήχα, το φτάρνισμα, και … χα, χα , χα … ιδίως τον πονόλαιμο…


Πιστεύω ότι αυτά περί συναγερμού στην Ευρώπη για τον Έμπολα είναι παρατραβηγμένα. Εάν θα πάτε στην Βικιπαίδεια ....
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B9%CE%BF%CF%8D_%CE%88%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1_2014

 

Ως έξαρση του ιού Έμπολα 2014 αναφέρεται η επιδημία της ασθένειας του ιού Έμπολα στη Γουινέα και πέρα από τα σύνορα της χώρας στη Δυτική Αφρική, ιδιαίτερα τη Σιέρα ...View on el.wikipedia.org και δείτε τον αναρτημένο χάρτη για τα κρούσματα του Έμπολα το ετος 2014 θα καταλάβετε ότι …. λογικά είναι μάλλον απίθανο το να φτάσει ο ιός του Έμπολα στην Ευρώπη …. όταν..
από αυτόν δεν έχουν επηρεαστεί το Ivory Coast ( Ακτή του Ελεφαντοστού) το Μάλι … η Σενεγάλη … η Γουινέα Μπισσαου … δηλαδή όλες αυτές οι πατρίδες που συνορεύουν με τη λεγόμενη ζώνη υψηλής μετάδοση του ιού του Έμπολα;

Ο χάρτης δείχνει ότι την Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε και την Λιβερία και τα κοινά τους σύνορα με τις τέσσερις άλλες χώρες. Σε τρεις από αυτές δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα του ιού Έμπολα και στην τέταρτη, τη Σενεγάλη, μία περίπτωση Έμπολα.

Βέβαια σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της πορείας του Έμπολα στις 3 Οκτωβρίου δείχνει ότι μόνο 931 από τις 3834 περιπτώσεις του ιού Έμπολα στη Λιβερία έχουν επιβεβαιωθεί από εργαστηριακές εξετάσεις όπως παραδέχθηκε ο FDA.
http://apps.who.int/iris/bitstream/10665/135765/1/roadmapupdate3oct14_eng.pdf?ua=1

Σε ένα πρόσφατο άρθρο της Washington Post έγινε δεκτό ότι το εξήντα εννέα τοις εκατό όλων των περιπτώσεων Έμπολα στη Λιβερία που έχουν καταχωρηθεί από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) δεν έχουν επιβεβαιωθεί με εργαστηριακά μέσα από εξετάσεις αίματος. Και ότι η διαγνωστική δοκιμή που χρησιμοποιείται για την εργαστηριακή επιβεβαίωση του Έμπολα είναι τόσο ελαττωματική ώστε ο FDA των ΗΠΑ έχει απαγορεύσει το να ισχυρίζεται κανείς ότι είναι ασφαλής ή αποτελεσματική.

Αυτό σημαίνει ότι, ένα σημαντικό μέρος του υπόλοιπου 31% των περιπτώσεων του Έμπολα που επιβεβαίωθηκε με εργαστηριακές εξετάσεις αίματος θα μπορούσαν να είναι ψευδείς περιπτώσεις.

Εν ολίγοις, κανείς δεν ξέρει από τι ακριβώς έχουν πεθάνει 1.224 Λιβεριανοί τις τελευταίες εβδομάδες από. Αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ισχυρίζεται ότι υπαίτιος είναι ο ιός Έμπολα. (Σημειώστε ότι οι χώρες που έχουν πληγεί από τον Έμπολα είναι μεταξύ των φτωχότερων στον κόσμο).

Στη συνέχεια, το επίσημο δελτίο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για τον EVD ( Ebola virus disease)… (Έμπολα) με ημερομηνία Σεπτεμβρίου 2014, αναφέρει, "Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τον EVD από άλλες μολυσματικές ασθένειες όπως η ελονοσία, ο τυφοειδής πυρετός και η μηνιγγίτιδα." …( α !!!!! ) …. (Χμ, Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση EVD από άλλες μολυσματικές ασθένειες όπως η ελονοσία, ο τυφοειδής πυρετός και μηνιγγίτιδα;) !!!!!!!!!!

Και παραδέχονται ότι το 69% των δηλωθέντων περιπτώσεων δεν έχουν ελεγχτεί επαρκώς; Και αναφέρουν ότι τα συμπτώματα του Έμπολα περιλαμβάνουν "ξαφνική εμφάνιση πυρετού, κόπωσης, πόνο στους μυς, πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Αυτό ακολουθείται από εμετό, διάρροια, εξανθήματα, εξασθενημένη νεφρική και ηπατική λειτουργία, και σε ορισμένες περιπτώσεις, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική αιμορραγία "; ….

Με λίγα λόγια όλα θα ήταν η πιο ασαφής και ατεκμηρίωτη έκθεση εάν δεν είχαμε την απάτη με την "Γρίπη των χοίρων" του 2009 …

Χμ, όταν οι π%ρνες των ΜΜΕ προσπαθούσαν να σπείρουν τον πανικό στον κόσμο … ώστε να εμβολιαστεί με τα εμβόλια για την "Γρίπη των χοίρων",

Τον πανικό μέσω του οποίου κατάφεραν με πλαστά στατιστικά να κηρύξουν την "Γρίπη των χοίρων" ως μια παγκόσμια πανδημία αποκαλώντας κάθε περίπτωση ως γρίπης ως "γρίπη των χοίρων", από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος …. Χμ ιδίως αν ήταν καταρροή, τον βήχα, το φτάρνισμα, και … χα, χα , χα … ιδίως τον πονόλαιμο…
Ήταν μια απόλυτη απάτη, μια εγκληματική απάτη … ενώ συνειδητά ή ασυνείδητα ο κύριος Αβραμόπουλος κατάφερε να προμηθευτεί με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων 16 εκατομμύρια εμβόλια …. (θα μπορούσε να είναι απλά ηλίθιο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν διαφορετικά)….

Χμ, κάποιοι δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν για λογαριασμό των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών των ΗΠΑ και το φαρμακευτικό καρτέλ της ΕΕ …


Heil Gap (or mind the GAP)
Υ.Γ.

ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ … ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΠΟΛΑ … ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ .... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !


Διαβάστε περισότερα: http://greek1.blogspot.com/2014/10/ebola.html#ixzz3FpBrYYhS
®1greek
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου