27.11.14

Τσίπρας: Ο δρόμος της ρήξης, ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου - Ζητεί εκλογές...*Αλέξη για να συμβούν αυτά που λες θα πρέπει αριστερή σου συνιστώσα να είναι το πλατύ δημοκρατικό και συνειδητοποιημένο ΛΑΙΚΟ Κίνημα...

Τσίπρας: Ο δρόμος της ρήξης, ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου - Ζητεί εκλογές© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ.gr 

Τσίπρας: Ο δρόμος της ρήξης, ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου - Ζητεί εκλογές

«Ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου είναι ο δρόμος της ρήξης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην απεργιακή κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ζητώντας εκ νέου «αναγκαία προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία που θα δώσει μια ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης σε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας» ανοίγοντας προοπτική για όλη την Ευρώπη.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο το αδιέξοδο της στρατηγικής της υποταγής και της υποτέλειας στις πιο παράλογες εντολές και επιθυμίες της τρόικας. Σήμερα επιβεβαιώνεται το αδιέξοδο της στρατηγικής του καλού και υπάκουου μαθητή που έχει επιλέξει η κυβέρνηση Σαμαρά εδώ και δυόμισι χρόνια. Και δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερη θέση απ΄ αυτήν που ήμασταν το 2012.»
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος διεξόδου είναι ο δρόμος της ρήξης με τον παραλογισμό των απαιτουμένων και των προαπαιτουμένων της λιτότητας, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, της καταστροφής της παραγωγικής βάσης της χώρας. Κι αυτό το δρόμο της ρήξης μπορούμε αποτελεσματικά να τον διαβούμε μόνο αν στο προσκήνιο είναι ο λαϊκός παράγοντας. Όπως σήμερα, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία αλλά και στους δρόμους από δεκάδες χιλιάδες πολίτες.»
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε έμφαση «στην αναπόφευκτη αλλά και αναγκαία προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία που θα δώσει μια ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης σε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, ανοίγοντας προοπτική, προοδευτική και δημοκρατική προοπτική για όλη την Ευρώπη, για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Και νομίζουμε ότι τώρα είναι η ώρα γι αυτό το μεγάλο και αποφασιστικό βήμα.»
http://www.msn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου