Powered By Blogger

4.5.15

Στη φάκα των ΗΠΑ η Μέρκελ για μίζες!




«Φτύστε τη Δημοκρατία» έλεγε σε κάποιο σημείο, ένα νέο καταπληκτικό θεατρο-δημοσιογραφικό σόου του γερμανού παρουσιαστή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης.

Toυ ΓΙΑΝΝΗ  ΝΤΑΣΚΑ

Ήταν προτροπή των Γερμανών προς τους Ελληνες και Ευρωπαίους στα πλαίσια της διαχείρισης του ελληνικού ζητήματος, ερήμην των συμφερόντων και της θέλησης του ελληνικού λαού. Το σόου δεν έρχεται τυχαία στη γερμανική επικαιρότητα σε μια εποχή, στην οποία κυριαρχούν τα κατευθυνόμενα απο την γερμανική κυβέρνηση ανθελληνικά ρεπορτάζ.

Είτε οι Γερμανοί πολιτικοί κρατούν και ένα καρότο, απέναντι στα μαστίγια του Σόϊμπλε, είτε επιτρέπουν σε κάποιους παρουσιαστές να κάνουν μόνοι τους αυτό που νιώθουν… Δεν το κρίνουμε τυχαίο… Η χρονική συγκυρία και «ύποπτη» είναι και κρίσιμη ως προς την ανάγκη λήψης των όποιων οριστικών αποφάσεων. Θα στηρίξουν την Ελλάδα οικονομικά ή θα την αφήσουν να σταματήσει την πληρωμή δόσεων; Το σενάριο να την πετάξουν από το ευρώ προσκρούει στο γεγονός ότι αυτό δεν επιτρέπεται απο τις συνθήκες.

Στην Ελλάδα λένε ότι δεν μπορεί να αφήσει τους λαθρομετανάστες να πάνε στην Ευρώπη, γιατί αυτό δεν προβλέπεται από τη συνθήκη του Δουβλίνου… Άρα;

Το νέο φιλελληνικό σόου του γερμανού παρουσιαστή στην ΚΡΑΤΙΚΗ γερμανική τηλεόραση (με κοινό που χειροκροτούσε μάλιστα…) συνέπεσε με ένα σοβαρό ρεπορτάζ της βαυαρέζικης εφημερίδας «ΣιντόΪτσε Τσάϊτουγκ» για την παρακολούθηση ηγετών της Ευρώπης, αλλά και άλλων αξιωματούχων και εταιρειών από ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, εκεί κατά το 2007-2008.

Αυτό έγινε-κατά την εφημερίδα σε συνεργασία με τις αμερικάνικες,επειδή οι «αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναζητούσαν πληροφορίες για παρανομίες στις εξαγωγές».
Μάλιστα… Τόσο απαλά και διαστρεβλωτικά θέτει το ρεπορτάζ η γερμανική εφημερίδα…
Πάμε τώρα από την αρχή:

Τι συνέβαινε το 2006-2007-2008 και στη συνέχεια;

Συνέβαινε αυτό που κρύβει η εφημερίδα. Τότε είχαν στριμώξει για καλά οι Αμερικανοί την ΖΗΜΕΝΣ και ανακάλυπταν μέσα από τους λογαριασμούς της ΖΗΜΕΝΣ, την οποία είχαν αποκτήσει μέσω του Χρηματιστηρίου, οτι εκείνη είχε εξαπλωθεί κάτω απο τη μύτη όλων και με δωροδοκίες είχε καπελώσει όλες τις εξαγωγές.

Οι Αμερικανοί, έχοντας πιά στοιχεία,ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ τους Γερμανούς αστυνομικούς να παρακολουθούν και να κάνουν εισβολές σε σπίτια, γραφεία κλπ αφού από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων είχαν μάθει τα πάντα για Γερμανούς και Ελληνες και Ιταλούς κλπ

Οι Γερμανοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ να κάνουν τίποτα άλλο πέρα απο το να συνεργαστούν. Εκείνη ακριβώς την περίοδο και μέσα απο ένα πλέγμα παρακολουθήσεων πιάστηκαν οι γερμανοί ηγέτες της ΖΗΜΕΝΣ, δημιουργήθηκε η λίστα Λαγκάρντ, με καταθέτες όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, και ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και Γάλλους και ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και οι Αμερικανοί άρχισαν να στριμώχνουν τη Μέρκελ για εκείνους που προστάτευε. Η Γερμανική κυβέρνηση ως σήμερα αντιστέκεται και ΔΕΝ τιμωρεί ουσιαστικά τη διαφθορά. Δεν είναι καθόλου τυχαία η προστασία που παρέχει στον Χριστοφοράκο, στον Καραβέλα και σε όλα τα στελέχη της ΖΗΜΕΝΣ που λάδωναν για τις εξαγωγές.

Δεν είναι τυχαίο ότι «αυτοκτόνησε»ο γερμανός «διανομέας» βρόμικου χρήματος Νόϊμπεργκερ στο Μόναχο, όπου και η έδρα της ΖΗΜΕΝΣ και η έδρα της εφημερίδας που κάνει τις αποκαλύψεις… Φυσικά στην όλη υπόθεση υπάρχει και ευρύτατη παρακολούθηση και για άλλα θέματα και απο Αμερικανούς και από Γερμανούς. Μεταξύ εκείνων που ήταν υπό παρακολούθηση ήταν και ο Γιούνκερ και αρκετοί άλλοι. Φυσικά οι Αμερικανοί έθεσαν υπό παρακολούθηση και Γερμανούς, οι οποίοι ΔΕΝ μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί οι Αμερικανοί τους ΕΚΒΙΑΖΑΝ με αυτά που ανακάλυψαν.

Στους εκβιαζόμενους είναι και η σχετικά σιωπηλή και τώρα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί της.
Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η «παστρικιά» Μέρκελ , τότε ακριβώς τοποθέτησε στο νευραλγικό Υπουργείο Εσωτερικών,ως Υπουργό τον διευθυντή του γραφείου της Τόμας Ντε Μεζιέρ. Δηλαδή τον πιο έμπιστό της.

Πολύ σοβαρά στοιχεία οι αμερικανοί βρήκαν και για την Ελλάδα. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι πρώτος που πήγε φυλακή ήταν ο «Γερμανός» Ακης Τσοχατζόπουλος και υπό κατηγορία είναι και η γερμανίδα συζυγός του και η κόρη τους.

Καθόλου τυχαία δεν είναι τα υπό γερμανική «εποπτεία» κουκουλώματα στην Ελλάδα και καθόλου τυχαία δεν έφτασε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ,το πιο «καθαρό», αυτή την περίοδο απο τη γερμανική επιρροή Κόμμα. Είτε το θέλει, είτε όχι για την πίεση που (δικαιολογημένα) θέλουν να ασκήσουν οι Αμερικανοί στη Γερμανία, μόνο μέσω της σημερινής κυβέρνησης θα μπορούσαν να την ασκήσουν.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας βγει σε καλό, αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε απο τους Αμερικανούς τη βοήθεια που αξίζουμε, φτιάχνοντας παράλληλα και επιτέλους ένα σοβαρό σε δομές κράτος… Αυτές τις «πιέσεις» και τις "παρενέργειές» τους ζούμε τώρα και δεν καταφέρει η κυβέρνηση να ισορροπήσει παίρνοντας απο «κάπου» λύση στο οικονομικό πρόβλημα θα έχει πρόβλημα. Η ειρωνεία είναι ότι θα έχει πρόβλημα γιατί δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα που της κληροδότησαν οι προηγούμενοι…

Η Τασία Χριστοδουλούλου με το ιδιωτικό της γραφείο (ομού μετά του συντρόφου της Θοδωρή Δρίτσα) στο Κολωνάκι και όχι στο Μεταξουργείο πρέπει να δείξει ικανότητες, ευελιξία και σοβαρότητα…

www.ntokoumenta.gr
http://www.logiosermis.net/2015/05/blog-post_3.html#.VUeR12AcRgU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου