Powered By Blogger

29.11.11

ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS...

Η Praksis και το Κέντρο Ζωής συνδιοργανώνουν και φέτος την καμπάνια «Ενημέρωση, προφύλαξη, εξέταση.. Το δικό μας μότο ζωής». Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η Praksis και το Κέντρο Ζωής, θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στις 12.00μμ στο βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου θα παρουσιάσουν τη δράση και τα...
προγράμματά τους και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν την καθιερωμένη «πορεία διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων και προφυλακτικών» στους δρόμους της Αθήνας. Η «The Body Shop» όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την καταπολέμηση του HIV μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης αλλά και με τη διακίνηση προϊόντων εκστρατείας – τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε ΜΚΟ για την ενίσχυση της δράσης τους.
Αυτή τη φορά στη «The Body Shop» θέλουμε να κάνουμε τη συμμετοχή μας ακόμα πιο δυνατή. Εθελοντές της εταιρίας παίρνουν μέρος στην καμπάνια της Praksis και του Κέντρου Ζωής «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση… Το δικό μας μότο ζωής» και μεταφέρουν στον κόσμο τη σημασία της προφύλαξης και της σωστής ενημέρωσης.
Ομάδες εθελοντών θα βρίσκονται έξω από κεντρικά καταστήματα της «The Body Shop» (Ερμού, Κολωνάκι, Πειραιά, Γλυφάδα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη) από τις 12.00 έως τις 14.00 και στο κατάστημα της Κηφισιάς από τις 18.00 έως τις 20.00, καλώντας το κοινό να συμμετάσχει στα καθιερωμένα «free hugs».
Τα «free hugs» είναι ελεύθερες αγκαλιές προς όλον τον κόσμο και στοχεύουν με ένα συμβολικό τρόπο να δώσουν τέλος στο ρατσισμό που μαστίζει αυτή την ασθένεια.
Παράλληλα, οι εθελοντές θα διακινούν στον κόσμο ενημερωτικά φυλλάδια και προφυλακτικά. Ο στόχος είναι ένας και κοινός.
Όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις και με ένα χαρούμενο τρόπο να επικοινωνήσουμε ότι η ενημέρωση, η προφύλαξη και η εξέταση είναι μότο ζωής.
Παράλληλα σε όλα τα καταστήματα «The Body Shop» θα διακινούνται τα καθιερωμένα πλέον red ribbons. Η αγορά ενός red ribbon έχει διπλή σημασία. Αγοράζοντας το ενισχύεις το έργο της Praksis και του Κέντρου Ζωής και φορώντας το μεταφέρεις και εσύ το μήνυμα για ένα θέμα που ακόμα και σήμερα παραμένει ταμπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου