
Υλικά (για 6 άτομα)
1/2 κιλό σφολιάτα
100 γρ αμυγδαλόψιχα αλεσμένη
100 γρ αμυγδαλόψιχα αλεσμένη
75 γρ ζάχαρη
1 αυγό
50 γρ μαργαρίνη
λίγες σταγόνες αμαρέτο
1 κρόκο
1 φλουρί
Εκτέλεση
Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το τρυπάμε με ένα πιρούνι
Ανακατεύουμε τα υλικά (εκτός τον κρόκο)
Βάζουμε τη γέμιση,το φλουρί (fève )
κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας
αλείφουμε με τον κρόκο.
Χαράζουμε την επιφάνεια με ένα μαχαίρι και
ψήνουμε στους 210 βαθμούς για 30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου