Powered By Blogger

1.4.12

«Την ΓΕλλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro»...

 
«Τελικά οι πολιτικοί … μας και τα τσιράκια τους …. έχουν πολύ πλακά ….
Δηλαδή …. τώρα κατάλαβαν την μπλόφα της ΕΕ ;»
Το παρακάτω άρθρο γράφηκε εδώ και κάποιους μήνες .
Κάποια φιλαράκια τότε … το ανέβασαν ….. (τότε δεν γνώριζα το netnewsgr.gr)
Τι να λέμε όμως …. Εξάλλου το είπε και η θεια-Αγγέλλω … «στην Ελλάδα ούτε και πολιτικοί υπάρχουν ούτε και ξέρουν από διαπραγματεύσεις...»

From HEIL GAP (or mind the GAP) .
Ως γνωστόν την (Γ)Ελλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ !
Τουλάχιστον αυτό έλεγε η γιαγιά του καλύτερου μου φίλου Ν….
Τώρα το πώς αυτή η αγελάδα η μερκελ , μαζί με τις μικρές ολλανδέζες , και , την άλλη την ….. μου διαφεύγει τώρα το όνομα της , να κάπως έτσι , ζαρκ ; σαρκ ; θα διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ ;
Ε, αυτό ούτε που μπορώ να το διανοηθώ!
Διότι οι Βρυξέλλες ΘΕΩΡΟΥΝ ότι έχουν βρει 10 εκατομμύρια πρόβατα , με αξιοζήλευτη ακίνητη περιουσία και ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ να ….. φάνε καλά ( ! )
Η Ελλάδα λοιπόν , αντιμετώπισε την απειλή της πτώχευσης , καθώς η ΕΕ δήλωσε ( και καλά τώρα ) …. ότι δεν θα παράσχει πλέον χρηματοδότηση

στην πολιορκούμενη ( από ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ ) χώρα μας , εκτός αν αυτή συμφωνήσει να στηρίξει το νέο σχέδιο ευρώ-διάσωσης της , κόβοντας τις συντάξεις , τους μισθούς , την περίθαλψη , την ζωή μας την ίδια …….. ( δεν γνωρίζω φίλοι μου εάν σύμφωνα με την ευρω-διάσωση πουλάμε και τον χρυσό μας ;)
Λοιπόν , υπάρχει στον πλανήτη γη , κάποιος που πιστεύει αυτές τις αρλούμπες ; δηλαδή ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μας διώξουν από το ευρώ ;
Ποιοι ; οι Βρυξέλλες που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να ανοίγουν το κομπιούτερ και να μας δίνουν μια πέτσινη επιταγή που δημιούργησαν με αέρα , από το τίποτα ;
αλήθεια σας λέω λεφτά από το πουθενά , και με αυτήν να καπαρώνουν δυο υδραγωγεία και τέσσερεις θερμο-υδραυλικούς σταθμούς ηλ. ενέργειας .
Άσχημα είναι ;
Για σκέψου …
Τι να σκεφτώ βρε HEIL GAP (or mind the GAP) , εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφθώ είναι ότι στο επόμενο ευρώ-bail-out θα μας ζητήσουν και από ένα χέρι , κανένα πόδι , το ένα μάτι μας ….. ότι μπορούν τέλος πάντων να αρπάξουν από τον Έλληνα .
Και όπως, προσπαθεί να μας πείσει , ο κωλοτουμπας πράκτορας των illuminist μαζί με τα τσιράκια των presstitude ΜΜΕ , επί τρία χρόνια τώρα :
μα γιατί άραγε να θέλει ο Έλληνας τις εκλογές ; μα που να τρέχουμε τώρα ; πηγαίνετε λοιπόν Έλληνες για μπάνιο και « snob – αρετε » την εκλογική διαδικασία, (τελικά όπως αποδεδείχθηκε , μάλλον για πνίξιμο τους έστειλαν) ,
οι εκλογές στοιχίζουν χρήματα …. και τώρα η παρτίδα (παρτίδα δεν έκανα λάθος εδώ ) , χρειάζεται οικονομία , ( στους παρα-ολυμπιακούς των 70 εκατ. ευρώ μάλλον δεν θα χρειαζόταν οικονομία! ) , δεν μας φτάνουν τα λεφτά βρε πρόβατα να κάνουμε εκλογές ! άμα πια ! κοιμηθείτε τώρα σαν καλά παιδιά .





ΑΡΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ !
Με ανησυχεί παρά πολύ , ότι οι κύριοι Παπαδήμ(ι)ες « που οδήγησαν στην φούσκα του 1999 » και οι λοιποί επαΐοντες που μας «έβαλαν» στο euro , είναι οι ίδιοι πολιτικοί και επενδυτικοί παράγοντες , που δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι , ΚΑΙ , που τώρα …. προσπαθούν να μας διαβεβαιώσουν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ;
« Αυτό είναι ένα ζήτημα »
« Αλλά το άλλο ζήτημα » , είναι ότι οι καλοπληρωμένοι από τους lluminist πολιτικοί μας , ξέχασαν πολύ γρήγορα ως φαίνεται , όλους εμάς τους Έλληνες που ξεσηκωθήκαμε επί τόσους μήνες , διαμαρτυρόμενοι στους δρόμους ενάντια στον αργό θάνατο που μας ετοιμάζουν ;
Άραγε ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι όλοι αυτοί οι αγώνες μας , ήταν ΑΠΛΑ για ένα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;
Η κρίση κρατικού χρέους στην Ευρωζώνη δεν θα επιλυθεί επί του παρόντος .
Αυτό που όμως έχει ήδη συμβεί , είναι η παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους Πεφωτισμένους banksters , οι οποίοι αγόρασαν τους Πεφωτισμένους πολιτικούς μας .
Όλα είναι σχεδιασμένα και στημένα στα μετρά των illuminist τραπεζιτών.
Οι διασώσεις, στην πραγματικότητα σημαίνουν περισσότερα χρέη στα προβατάκια , ενώ οι ηγέτες μας μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους στην ΑΠΑΤΗ της οικονομικής πυραμίδας πυραμίδα PONZI , γίνονται οι σωτήρες των banksters για άλλη μια φορά , μέσω της τελευταίας ευρω-διάσωσης στις 27 Οκτωβρίου .
«Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών , είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν το αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν την αόρατη κυβέρνηση, η οποία είναι η αληθινή δύναμη απόφασης της χώρας μας. "
« Edward Bernays »
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εξίσου ένοχα , αν όχι περισσότερο από τις εταιρίες και τους τραπεζίτες !

Θα ήθελα να δω τον ετήσιο μισθό και τα επιδόματα του κάθε ^&%$#@*@……. που ….. ειδήσεις …..Δεν είναι «σαν εμάς» αυτοί που «παίζουν» τις ειδήσεις στην τηλεόραση . Η υπερβολική γλυκά τους , ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζουν τις ειδήσεις , κάνουν τα εκατομμύρια λαού να μοιράζονται τις οικτρές ανίδεες "απόψεις" τους , και , το χειρότερο όλων « την σπιτική προπαγάνδα » , αλλά μόνο που πρόκειται δια μια επιδέξια κατασκευασμένα , και , χειρουργικά ενισχυμένη προπαγάνδα .
Η πλύση εγκεφάλου είναι αναμφίβολα , πολύ μεγαλύτερη , διότι ο απλός κόσμος θέτει την άποψη αυτών των παπαγάλων σε άμεση προτεραιότητα της κρίσης του , καθότι θεώρει ό, τι αυτοί ως ….. ( ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ) « οι δημοσιογράφοι » …. ΑΠΛΩΣ ….. κάνουν τη δουλειά τους.HEIL GAP (or mind the GAP)
Posted by Τρικλοποδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου